Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:0 (kon.)
Kladno – Třemošná 5:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 21.01.2018, 13:30ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    54:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! Slavíček se zmocnil kotouče na obranné modré, ve středním pásmu nabral rychlost a najel si do útočné třetiny na pravý kruh. Odtud následně nabil na levou stranu VOJTĚCHU JÁGROVI, který se zbavil obránce a z vrcholu levého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Šimon Slavíček a Dominik Palát.
     
    30:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    A právě tihle dva muži se postarali o třetí branku Slavie! Labuzík vyvezl kotouč od mantinelu mezi kruhy, odkud nastřelil levou tyčku. Puk se následně odrazil na brankoviště za brankářova záda a VOJTĚCH JÁGR měl při dorážce jednoduchou práci. Asistence: Tomáš Labuzík a Patrik Martinec.
     
    23:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho druhá branka zápasu! Na polovině hřiště si puk našel Míšek, který jej zavezl do pásma po levé straně a z kruhu nahrál mezi kruhy přesně na hůl najíždějícímu FILIPU ČERNÉMU, jenž lehkou tečí usměrnil kotouč ke vzdálenější tyči. Asistence: Robin Míšek a Aleš Čech.
     
    08:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ten stejný hráč se ale o pár sekund později prosazuje a otevírá skóre utkání! Srdínkovo nahození vyrazil Bajgar před sebe ke Slavíčkovi, který vrátil kotouč na brankoviště přesně na hůl VOJTĚCHA JÁGRA a ten neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Šimon Slavíček a Adam Srdínko.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 9. Jágr (Slavíček, Srdínko), 24. Černý (Míšek, Čech), 31. Jágr (Labuzík, Martinec), 55. Jágr (Slavíček, Palát)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Pittr) – Čech, Srdínko, D. Němeček, Vymětal, Topol, Čapka, Palát, Kučera – Černý, Sarkisyants, Martinec (C), Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Slavíček, Rulc, Jágr (A)
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Charvát) – Pohanka, Ševčík, Benda, Vogel, Hohl, Prošek – Remeš, Bílek, Mareček, Rymon, Botoš, Korčmaroš (A), Vondráček (C), März, Šmajda

    Rozhodčí: Vokřál – Frodl, Svobodová

    Diváci: 43
    bahis siteleri