Slavia – Vítkovice 6:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 6:7 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Berani Zlín
Sobota 27.01.2018, 12:30 • ZS Chomutov • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šeliga dojel do rohu soupeře k souboji, který vyhrál, a poslal puk na ONDREJE ŠIŠOLÁKA, jenž ranou z první vymetl vzdálenější šibenici zlínské klece. Asistence: Viliam Šeliga a Jiří Kopic.
     
    39:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na konci početní výhody si Piráti vytvořili tlak, ve kterém Polák posouval na Studeného, jenž nezamířil přesně. Když už byl Zlín v plném počtu, KRYŠTOF OUŘADA si od levé tečky zkušeně vybruslil téměř mezi kruhy, odkud bez problému vsítil branku. Asistence: Tom Polák, Radek Procházka.
     
    36:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Köver posunul z hranice levého kruhu doprava na VILIAMA ŠELIGU, který povedenou ranou z první navýšil vedení domácích. Asistence: Jakub Köver a Daniel Šilar.
     
    19:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chlán se snažil přihrát zprava přes brankoviště, odkud ale Piráta nenašel. Volný puk, který Zlínští ztratili, si našel na hranici levého kruhu KRYŠTOF OUŘADA, jenž z první parádní bombou překonal Šimonů a zvyšuje na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    15:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po návratu Augustína Piráti udeřili. Adam Novák vybojoval puk u levé tyčky a posunul přes brankoviště na PETRA CHLÁNA, jenž neměl problém trefit odkrytou část klece. Asistence: Adam Novák a Jakub Köver.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 16. Chlán (A. Novák, Köver), 20. Ouřada, 37. Šeliga (Köver, Šilar), 40. Ouřada (Polák, Procházka), 57. Šišolák (Šeliga, Kopic)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Kopic, Studený, Štochl, A. Novák, Procházka, Hajič – Köver, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Šeliga, Šišolák, Mežnar, Šilar, Ouřada, Adámek.
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Martínek, Augustin, Dluhoš, Budil, Jenáček, Ševčík, Gazda – Kenša, Dvořáček, Peška, Kočica, Mikulec, Gharibyar, Sedláček, Pröschl, Hefka, Kotek, Dobiáš, Dlabaja.

    Rozhodčí: Vyštejn – Gerát, Ševic.
    bahis siteleri