Děčín – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:1 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Trutnov – Bílina 6:3 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 6:3 (kon.) | Písek – Klatovy 3:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 1:8 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 0:2 (kon.)
konec
HC Děčín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 31.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    A další vyhození kotouče směrem odpředu. Útočit jdou Medvědi. Hned na to střílel Oliverius z levé strany na odkrytou klec, ale trefit ji nedokázal i díky natažené hokejce Hosnedla.
     
    56:55
    Pavel Zajan poslal z pravého kruhu vzdušnou střelu a kotouč jen prolétl těsně kolem pravé tyčky Hosnedlovy svatyně!
     
    52:58
    Další tlak hostů a další nebezpečí před děčínskou klecí. Kotouč už mířil do branky, ale z brankové čáry ho dokázal vyhodit obránce Vaněk a Medvědi se poté osvobozují.
     
    52:25
    Velký tlak měli hosté před domácí brankou. Z pravé strany střílel Jiří Babec a hosté už zdvihali ruce nahoru. Jenže hostující útočník trefil jen boční síť domácí branky.
     
    51:52
    Pavel Zajan dostává dvě minuty za krosček a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Mají tak šanci srovnat stav utkání.
     
    49:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už Medvědům povedlo a zaslouženě jdou do vedení. Svůj velký tlak po ose Hašek – Volráb – Zajan dostal přihrávku do blízkosti hostující branky PAVEL ZAJAN a svou střelou nedal Hosnedlovi šanci – 2:1. Děčínští hokejisté tak poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    46:21
    Volráb dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela osamocen. Jelikož byl ale zády, puku si nevšiml. Přesto poté z otočky vystřelil a Hosnedl se opět vyznamenal!
     
    40:39
    Lukáš Tondr pláchl všem, nabruslil si na pravou stranu a poté střelou švihem poslal kotouč na děčínskou branku. Jan Dlouhý ale proti jeho ráně vytasil semafor a podržel svůj tým.
     
    37:05
    Roman Navarra se dostal do úniku, těsně před Hosnedlem pak vyslal přízemní střelu a hostující brankář si připisuje další přesný pohotový zákrok. Jen díky němu nyní nešli Medvědi do vedení.
     
    31:31
    Oliverius za brankou zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Hosté budou hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    31:02
    Síly na ledě se srovnají. Moravec dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Uvidíme tak znovu hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    30:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vacek – 2 min., hákování).
     
    29:48
    Jaroslav Hašek to udělal velmi dobře. Podél pravého mantinelu si sjel až na levý kruh, kde vyslal střelu, která už mířila do branky Vlků, ale na poslední chvíli famózně zakročil Lukáš Hosnedl!
     
    29:48
    Další trestné střílení pro Děčín. Macek byl sražen při další střelecké příležitosti. Nájezd ale pojede Hašek, Macek se zranil pádem o konstrukci branky.
     
    28:45
    Krásnou zpětnou přihrávku poslal Vaněk Romanu Navarrovi, který v prostoru mezi kruhy vyslal tvrdou ránu, kterou ale pohotově kryje Lukáš Hosnedl!
     
    27:42
    Zdeněk Petráš si sjel až před Hosnedla a zvolil střelu švihem. Puk ovšem skončil jen vysoko nad jeho brankou a nájezd tak zůstal neproměněn.
     
    27:42
    Zdeněk Petráš unikl ve vlastním oslabení, byl faulován při střele a sudí nařizuje trestné střílení pro Děčín!
     
    25:49
    Síly na ledě se srovnají. Zajan inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a také on usedá na trestnou lavici.
     
    25:33
    Medvědi operovali před Hosnedlem. Od modré čáry pak střílel Radomír Vaněk a orazítkoval břevno domácí branky!
     
    25:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havlas – 2 min., krosček).
     
    18:11
    Jiří Babec bekhendovou střelou z levého kruhu orazítkoval pravou tyčku domácí branky! Hostům tak moc nechybělo a mohli jít znovu do vedení.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., podražení).
     
    14:04
    Faigl vyslal do úniku Zdeňka Petráše, kterého ovšem stíhal jeden z hostujících obránců. Nakonec se ale těsně před Hosnedlem dostal ke střele, která končí v jeho lapačce.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Navarra – 2 min., faul kolenem).
     
    10:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Medvědů a je vyrovnáno. TOMÁŠ FAIGL ujel po pravé straně a poté vyslal jedovatou střelu, kterou umístil puk pod víko hostující branky – 1:1. Hosnedl tak s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jaromír Chmel a Lukáš Zika.
     
    07:10
    Velká šance hostů. Jan Kaltenböck neudržel kotouč na modré čáře, ten mu poté vypíchl Tomáš Brokeš a úplně sám ujížděl na domácí branku. Poté v těsné blízkosti Dlouhého vypálil a domácí brankář pohotově chytá kotouč do své hrudi. I domácí brankář se tak zaskvěl a podržel svůj tým.
     
    05:16
    Medvědi nebyli daleko od vyrovnání. Na levé straně vyslal pořádnou pumelici Daniel Volráb, ale Hosnedl se nyní skvěle vyznamenal. Pohotovým a hlavně efektním semaforem lapil nakonec puk do lapačky. Jeho spoluhráči mu okamžitě poděkovali. Parádní zákrok hostujícího brankáře!
     
    04:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., hákování).
     
    03:57
    Hned po vhazování se Medvědi usadili v útočném pásmu a jejich střela byla hodně nebezpečná. Tu vyslal Paval Zajan, ale Hosnedl jen se štěstím jeho ránu kryje!
     
    03:13
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají. Těsně před domácí brankou roztočili kolotoč a na jeho konci poté došlo ke střele, která končí za zády Jana Dlouhého. VOJTĚCH HAVLAS si sjel do těsné blízkosti Dlouhého a svou přízemní střelou ho překonává – 0:1. Medvědi tak budou muset dohánět jednobrankové manko. Asistence: Michal Nevyhoštěný a Michal Pavlů.
     
    01:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., sekání).
     
    Smutná zpráva

    V úterý přišla pro HC Děčín velmi smutná zpráva. V pátek totiž náhle zemřel dlouholetý hlasatel, rozhodčí a hlavně výborný člověk, pan Václav Štěpánek. Toto utkání tak bude věnováno právě jemu a před samotným zápasem dojde k uctění jeho památky minutou ticha. Věnujte panu Štěpánkovi tichou vzpomínku. Byl dlouhé roky součástí děčínského klubu. Čest jeho památce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Faigl (Chmel, Zika), 50. Zajan (Volráb, Hašek) – 4. Havlas (Nevyhoštěný, Pavlů)


    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Macek, Tenkrát, Chmel, Vaněk – Zajan, Volráb, Horák – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Zika, Navarra
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr M., Pulec – Babec, Bříška, Tondr L. – Víšek, Havlas, Nevyhoštěný – Mulač, Brokeš, Gecko – Peřina

    Rozhodčí: Místecký – Hynčica, Marek

    Diváci: 362
    bahis siteleri