SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 5:1 (kon.)
Nymburk – David Servis 2:3 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 2:3 (po pr.) | Kolín – Pelhřimov 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Písek 5:1 (kon.) | Klatovy – Havlíčkův Brod 5:6 (po pr.) | Kobra – Jablonec n/N 3:7 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 3:2 (kon.) | Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 1:9 (kon.)
Trutnov – Letňany 6:2 (kon.) | Vrchlabí – Most 5:0 (kont.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 03.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je do pro dnešní večer všechno. Přeji hezký zbytek víkendu a těším se na další onlajny z Hodonína. Na počtenou! (19:26:45)
     
    Třetí třetina přinesla dva góly, oba skončily v síti Valašského Meziříčí. V 50. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Jakub Hajný, na něj o sedm minut později navázal Pavel Mojžíš, pro nějž to byla taktéž druhá trefa dnešního zápasu. Drtiči tak po zásluze berou všechny 3 body za vítězství 5:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Domácí mohli vstřelit šestou branku do prázdné klece, v tom je ale zastavil ofsajd!
     
    59:28
    Plšek je opět na střídačce!
     
    58:59
    Mojžíš vyhodil puk do středního pásma, hosté se poté dopustili stejného prohřešku, jako před tím domácí celek. Vhazuje se před hostující bránou, do které se už vrátil Plšek.
     
    58:44
    Rudlova střela neslavila úspěch, stejně tak se neprosadil ani Vaněk. Drtiči znovu vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    58:30
    Hosté hrají v šesti! Vrána zkusil trefit prázdnou klec ze středního pásma, místo toho se ale píská zakázané uvolnění a domácí střídačka si vyžádala oddechový čas.
     
    58:14
    Lukáš Plšek předvedl dobrý zákrok proti dalšímu pokusu Jakuba Vrány! Hra se nyní stěhuje před Kotvana.
     
    57:38
    Domácí hrají na čas a zbytečně se neženou do útoku. Hosté začali napadat domácí rozehrávku a tak zkusil Vrána zavézt puk do útočnéh pásma podél pravého mantinelu, odtud také vyslal střelu na Plška a ten přerušuje hru.
     
    56:13
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči necelé čtyři minuty před koncem třetí třetinu svému soupeři odskakují na rozdíl tří branek! Hložánek s Pešem kombinovali za bránou, když si druhý jmenovaný všiml dobře postaveného PAVLA MOJŽÍŠE, který si sjel na vrchol pravého kruhu a střelou z první trefil parádně horní růžek hostující brány! Asistence: Petr Peš, Erik Hložánek.
     
    55:51
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Studený – 2 min., podražení).
     
    55:35
    Kadlec nadvakrát nedokázal puk nahodit na bránu, Valmez se chopil kotouče a sám zkouší vymyslet něco před Kotvanem, hodonínská obrana si ale počíná lépe a nedovoluje Bobrům dostávat se do dobrých střeleckých pozic. Nakonec vystřelil Daněk od modré čáry, Kotvan měl dobrý výhled a puk lapil.
     
    53:49
    Černohous přihrál vzduchem na zcela volného Matějku, který číhal před bránou. Jan Matějka nějakým způsobem dokázal puk usměrnit mezi tři tyče, Plšek ale předvedl dobrý zákrok a schoval kotouč ve výstroji.
     
    53:00
    Petr Dvořák dobrým pohybem získal puk pro sebe a namířil si to do útoku, kde jeho střelecký pokus přizvedl hodonínský obránce do ochranné sítě.
     
    52:28
    Žabčíkova střílená přihrávka se zastavila o brusle jednoho z bránících hráčů, nicméně hodonínští hokejisté vybojovali puk zpět a pokračují v útočení.
     
    51:39
    David Varga z rohu kluzitě směřoval dobrou přihrávku před bránu, tak naneštěstí pro hosty ale nestál nikdo v modrém dresu a Drtiči tak můžou s pukem na holi založit útok.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 24. Hajný (Žabčík, Kadlec), 27. Kadlec (Vaněk, Hajný), 37. Mojžíš (Hložánek, Matula), 50. Hajný (Kadlec), 57. Mojžíš (Peš, Hložánek) – 6. Pořičký (Dvořák), 28. Daněk (Kývala)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Sedlák, Hladiš, Žabčík, Kužílek, Kobylík – Matula, Peš (C), Hložánek – Jurča, Černohous, Matějka – Hajný, Vaněk D., Kadlec – Peška, Charvát, Vrána – Sajdl (A)

    Trenér: Roman Čechmánek

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Sachr) – Hajda, Rudl, Báchor, Mikel, Varga Ma., Jenáček, Váňa – Brunec (A), Studený (C), Hořanský – Pořický, Vaněk R., Seidler – Kývala, Varga D., Dvořák – Martiník (A), Daněk

    Trenér:Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Ondráček – Vašíček, Král
    ocianews.com