Třinec – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 7:1 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:5 (0:4, 0:1, 1:0)
Mountfield HK
Sobota 03.02.2018, 12:30 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se konečně prosazuje! Přesto to na výsledku utkání již nic nezmění, nejspíše. Dančišin poslal puk na ŠIMONA KUBÍČKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě.
    Asistence: Milan Dančišin a Matej Toman.
     
    27:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další obrovská chyba v obranném písmu domácích! ŠTĚPÁN MATĚJČEK vzal puk z hokejky Matysovi a střelou k tyči skóroval. Jeho tým už má tedy pěti brankový náskok!
    Bez asistence.
     
    16:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ne, defenzivní činnost domácích hokejistů není v posledních zápasech ani trochu dobrá, a jestli budou takto pokračovat, schytají větší debakl než včera. Vše začalo střelou Matějčka, kterou Němec dokázal vyrazit. puk si ale nejrychleji našel ŠTĚPÁN HAVRÁNEK. Jeho střela sice nebyla prudká, přesto se po odrazu dostala za záda domácího brankáře.
    Bez asistence.
     
    10:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obranná hra domácího týmu je dnes opravdu tragická! To už je také moc na brankáře, který střídá! Rychlý protiútoku vyřešil FILIP JIRÁSEK, který se prosadil po pasu Hidvegyho, jenž zachytil pas na obranné modré.
    Asistence: Patrik Hidveghy.
     
    06:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu předvedl v početní výhodě Rákosník! Trefil jen hokejko JAKUBA HAŠKA, který se vydal do samostatného úniku. Puk měl sice jen na dlouho hůl a dokázal ho jen popíchnout. Březina ho vyrazil, ale Rákosník, jenž se vracel, si srazil puk zpět do sítě!
    Bez asistence.
     
    04:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ojedinělá šance Mountfieldu končí první brankou utkání! Po nepřehledné situaci v obranném pásmu domácích se k puku dostal Havránek, jenž našel DOMINIKA MATOUŠE, a ten prostřelil jihočeského gólmana.
    Asistence: Štěpán Havránek.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 56. Kubíček (Dančišin, Toman) – 5. D. Matouš (Havránek), 7. Hašek, 11. Jirásek (Hidveghy), 17. Havránek, 28. Matějček


    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Rákosník, V. Doktor, Dosek, Kubíček, Brabec – Rolínek, Matys, Bláha, Prášek, Káník, Kronus, Dnačišin (C), Toman, Bárta (A), Beránek, Kouba
    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Hroudný (C), Muška, Pohl, Havránek (A), Moník, Kynčl (A) – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Dvořák, Hnik, Mašek, Mašín, Řepík, Hidveghy, Chalupa

    Rozhodčí: Souček -Štofa, Jílek
    bahis siteleri