Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (0:0, 2:0, 3:2)
New York Rangers
Neděle 04.02.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:56 Kevin FIALA - 5:2
     
    57:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je hotovo, dva body za výhru v základní hrací době si dnes odnesou Nashville Predators. Roman Josi sice nejprve netrefil prázdnou branku, když minul levou tyčku. KEVIN FIALA už se ale z levého kruhu prosadil. Švýcarský útočník bez problému našel odkryté zařízení a poslal do branky Rangers pátý kotouč. Sám Fiala dnes skóruje podruhé. Asistence: Roman Josi, Kyle Turris.
    54:51 Viktor ARVIDSSON - 4:2
     
    54:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Avšak podobně jako na začátku třetí části, ani teď jednobrankový rozdíl moc dlouho nevydržel. Pár vteřin po hostujícím gólu Predátoři vyrazili zkusit štěstí dopředu. A zkoušeli úspěšně. Nečekaně rychlou pecku z docela velké vzdálenosti na Henrik Lundqvista vyslal VIKTOR ARVIDSSON. Ten švédského gólmana překonal nejspíš někde mezi betony. Asistence: Ryan Johansen, Filip Forsberg.
    54:35 Mika ZIBANEJAD - 3:2
     
    54:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovky jsou dnes pro Rangers opravdu velmi dobrou příležitostí skórovat. Tady je další důkaz. Docela dlouho už na Pekku Rinneho nešla střela, ale když přeci jen přišla, hned skončila v síti. Autorem snižující branky je MIKA ZIBANEJAD, který se napřáhl, vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Čeká nás ještě drama? Asistence: Ryan McDonagh, J. T. Miller.
    42:36 Colton SISSONS - 3:1
     
    42:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jenže Rangers se ze snižujícího gólu moc dlouho neradovali. P. K. Subban ukázal, že má dnes neskutečně výbornou střelu. Jakmile dostal puk na modrou čáru, znovu se opřel do kotouče a vypálil. On sám neskóroval, ale před brankovištěm kotouč tečoval COLTON SISSONS. Ten už mohl zvedat ruce nad hlavu, protože Henrik Lundqvist na změnu směru nestačil reagovat. Domácí znovu vedou o dvě trefy a mohou hrát více v klidu. Asistence: P. K. Subban.
    40:21 J. T. Miller - 2:1
     
    40:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká opravdu rychle využitá přesilovka. Trvalo to přesně deset vteřin, než Rangers poslali puk do sítě a Ekholm zamířil z trestné lavice zpátky na led. Sotva hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu, předvedli rychlou kombinaci. Na jejím konci stá útočník J. T. MILLER, jenž nasměroval puk za záda Pekky Rinneho. Máme tu tedy snižující zásah a ve zbytku základní hrací doby nás ještě čeká drama. Hosté využili hned svou první přesilovku. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.
    37:34 Kevin FIALA - 2:0
     
    37:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rangers se právě přesvědčili, že chybovat v rozehrávce na vlastní polovině kluziště se nevyplatí. Hosté ztratil puk a Predators toho okamžitě využili. Nádhernou přihrávku do jízdy dostal útočník KEVIN FIALA, který zamířil a střelou zápěstím vymetl pavučinky v kleci Henrika Lundqvista. Tento zásah už byl podle pravidel v pořádku a Nashville tedy vede 2:0. Další výrazná komplikace pro Jezdce. Asistence: Craig Smith.
    20:19 P. K. Subban - 1:0
     
    20:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Netrvalo to ve druhé třetině ani půl minuty a Predators vedou. Domácí dostali kotouč jednoduše do útočného pásma, chvíli jej tam podrželi. Načež nahrávku na modrou čáru k pravému mantinelu dostal obránce P. K. SUBBAN. Ten předvedl dnes už několikátou dělovku, tahle ale zapadla do sítě. Bek Nashvillu ukázkově vymetl pravý horní růžek branky Henrika Lundqvista. Takže tu máme první přesný zásah a Rangers musí dohánět. Asistence: Filip Forsberg, Viktor Arvidsson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. P. K. Subban (F. Forsberg, Arvidsson), 38. Fiala (C. Smith), 43. Sissons (P. K. Subban), 55. Arvidsson (Johansen, F. Forsberg), 58. Fiala (Josi, Turris) – 41. J. T. Miller (Zuccarello, McDonagh), 55. Zibanejad (McDonagh, J. T. Miller)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Irwin – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Sissons, Watson.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, M. Staal, Br. Smith, DeAngelo – Rick Nash, Zibanejad, Bučněvič – J. T. Miller, K. Hayes, Zuccarello – Grabner, Holland, Fast – C. McLeod, Desharnais, Vesey.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rank – Alphonso, Murphy

    Diváci: 17 543
    bahis siteleri