Buffalo – Anaheim 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Vegas 5:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (po pr.)
Columbus – Washington 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.)
Florida – Vancouver 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (kon.)
Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:6 (1:3, 0:2, 1:1)
Minnesota Wild
Středa 07.02.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:36 Dmitrij JAŠKIN - 2:6
     
    52:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Colton Parayko vypálil od modré čáry a před bránou nepříjemně trefil jednoho z hráčů Minnesoty. DMITRIJ JAŠKIN sice bekhendovou střelou volný puk mezi betony Devana Dubnyka do sítě neposlal, Alexander Steen se ovšem neukvapil v blízkosti pravé tyče s dorážkou a předložil mu puk krátkou zpětnou přihrávkou, po které útočník Blues zamířil k levé tyči! Asistence: Alexander Steen a Colton Parayko.
    45:05 Eric STAAL - 1:6
     
    45:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise napřáhl v pravém kruhu ke střele zápěstím, která by zřejmě minula vzdálenější levý horní roh brány, kdyby se ovšem od kalhot Carla Gunnarssona a teči ERICA STAALA neodrazila ke vzdálenější levé tyči! Wild využili druhou přesilovou hru v zápase a vedou už 6:1! Asistence: Zach Parise a Jared Spurgeon.
    36:19 Matt DUMBA - 1:5
     
    36:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vladimír Sobotka se sice vrátil z trestné lavice zpět na led až po uplynutí dvouminutového trestu, jenže šest sekund na to MATT DUMBA na vrcholu levého kruhu vypálil bez přípravy s příklepem a jeho rána mezi betony Jakea Allena prošla do brány! Asistence: Jason Zucker a Mikko Koivu.
    29:45 Jason ZUCKER - 1:4
     
    29:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER si na levé straně útočného pásma z ostrého úhlu sjel před bránu a na přední tyči bekhendem krásně zvedl puk nad pravým ramenem střídajícího Jakea Allena do bližšího horního rohu brány! Wild skórovali počtvrté v řadě a Mikael Granlund připsal druhou asistenci. Asistence: Mikael Granlund.
    18:07 Mikko KOIVU - 1:3
     
    18:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné bekhendové střele, která nad vyrážečkou Cartera Huttona zamířila do bližšího levého horního rohu brány! Minnesota vstřelila dva slepené góly, z nichž druhý padl v přesilové hře, a vede rázem 3:1! Asistence: Mikael Granlund a Ryan Suter.
    16:53 Marcus FOLIGNO - 1:2
     
    16:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Daniel Winnik zpoza brány dokázal těsně před hitem Coltona Parayka nahodit puk na přední tyč, kde se puk od jednoho z hráčů Blues odrazil ke vzdálenější pravé tyči, kde do něj stačil praštit čepelí hole MARCUS FOLIGNO a otočil zápas na stranu Wild! Asistence: Daniel Winnik.
    02:02 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    02:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gustav Olofsson napřáhl v levém kruhu k nádherné střele, která mířila do bližšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila před brankoviště, čehož využil NINO NIEDERREITER a z dorážky nad ledem poslal puk ke vzdálenější pravé tyči! Wild bleskově odpověděli. Asistence: Gustav Olofsson a Eric Staal.
    00:45 Jaden SCHWARTZ - 1:0
     
    00:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jay Bouwmeester přenesl hru z levého křídla doprava, kde Colton Parayko napřáhl na vrcholu kruhu pro vhazování k táhlé střele. Už to vypadalo, že ji Devan Dubnyk na přední tyči zastaví, jenže se tak nestalo a JADEN SCHWARTZ mezi jeho betony na přední tyči dorazil puk do sítě! Asistence: Colton Parayko a Jay Bouwmeester.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Schwartz (Parayko, Bouwmeester), 53. Jaškin (Steen, Parayko) – 3. Niederreiter (Olofsson, E. Staal), 17. M. Foligno (Winnik), 19. M. Koivu (Mikael Granlund, Suter), 30. Zucker (Mikael Granlund), 37. Dumba (Zucker, M. Koivu), 46. E. Staal (Parise, Spurgeon)


    St. Louis Blues: C. Hutton (21. Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Bortuzzo, Dunn – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Sobotka, Stastny, Steen (A) – Barbašev, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Prosser – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Ennis, E. Staal, Niederreiter – Parise (A), Cullen, Coyle – Winnik, J. Eriksson Ek, M. Foligno. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Tom Chmielewski. Čároví: Steve Miller, Ryan Daisy

    Diváci: 17821
    bahis siteleri