Toulouse – PSG 0:1 (kon.) | Angers – Monaco 0:4 (kon.) | Bordeaux – Amiens 3:2 (kon.)
Dijon – Nice 3:2 (kon.) | Guingamp – Caen 0:0 (kon.) | Méty – Montpellier 0:1 (kon.)
konec
EA Guingamp
0:0 (0:0)
SM Caen
Sobota 10.02.2018, 20:00 • Stade de Roudourou, Guingamp • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 25. kolo
Předzápasové kurzy

     
    A je dobojováno. Zápas nabídl bezbrankovou remízu a nedalo by se říct, že fanoušci byli svědky nějakého pohledného fotbalu. Hosté byli o hodně aktivnější, ale nedokázali to potvrdit gólově. Největší šance duelu přišla až osm minut před koncem zápasu! Caen měl výhodu dalšího rohového kopu a tentokrát už mohl být střelecký učet otevřený. Z bezprostřední blízkosti se k hlavičce dostal Damien Da Silva, ale domácí brankář byl proti a předvedl úžásný zákrok rukavicí. Více už toho utkání nanabídlo, to je z dnešního přenosu vše, přeji pěkný večer. (21:50:59)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V poslední minutě ke střele napřáhl nováček na hřišti Étienne Didot a jeho rána zpoza vápna letěla těsně kolem pravé tyče!
     
    90
    Budou se nastavovat dvě minuty.
     
    88
    Domácí si vytváří závěrečný tlak, ale zatím z toho není žádné nebezpečné zakončení, bude se vhazovat poblíž branky Vercoutra.
     
    87
    Další roohvý kop. tentokrát byl z toho střet mezi útočníkem Romaine Genevoisem a ten za svůj faul na brankáře obdržel žlutou kartu.
     
    85
    Hráči podstupují hlavičkové souboje. V posledních minutách se toho na hřišti moc neděje a míč putuje ze strany na stranu.
     
    84
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Marcus Regis Coco, přichází Étienne Didot.
    82.
     
    82
    Další rohový kop pro Caen! Tentokrát z toho byla velká šance. Damien Da Silva předskočil všechny hráče a z bezprostřední blízkosti poslal ránu na branku. Brankář Karl-Johan Johnsson se blýskl skvělým zákrokem a drží čisté konto!
     
    80
    U rohu opět nic nebylo.
     
    79
    Tahle akce hostujícího celku nevypadalo vůbec špatně. Nakonec se ke střele zpoza vápna odhodlal Stef Peeters a jeho rána byla několikrát tečovaná, bude z toho rohový kop.
     
    78
    Bel Durel Avounou odkopl míč daleko od své vlastní branky.
     
    77
    Rémy Vercoutre bude odkopávat od své vlastní branky. Do míče se pořádně opřel a poslal míč do hloubky hřiště. Ten se dostal až k útočníkovi, ale tomu selhalo zpracování.
     
    75
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Enzo Crivelli, přichází Ivan Santini.
     
    74
    Domácí tým kombinuje u své vlastní branky. Rebocho poté vyslal prudkou přihrávku na Brianda, který se k míči posléze ani nedostal.
     
    72
    Volný kop pro hostující celek. Centr skončil u dobře postaveného Rebocha. ten poté vyvedl míč do útoku.
     
    71
    Ronny Rodelin si zpracoval míč u levého rohového praporku a nepřišlo nic jiného než centr do pokutového území, míč skončil u obránce, který ho poslal daleko od branky.

    Marek Jašek

    Branky:

    Karty:   34. Briand (GUG) – 56. Sankoh (CEN), 87. Genevois (CEN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:17.
    EA Guingamp: Johnsson – Ikoko, Kerbrat, Eboa Eboa, Rebocho – Phiri, Grenier (65. Thuram) – Benezet (66. Ngbakoto), Blas, Regis Coco (84. Didot) – Briand (C).
    Náhradníci: Caillard – Deaux, Ngbakoto, Sorbon, Didot, Thuram, Giresse.

    SM Caen: Vercoutre – Genevois, Da Silva, Djiku – Guilbert, Féret (C), Aït Bennasser (17. Sankoh), S. Peeters, Avounou – Crivelli (75. Santini), Rodelin.
    Náhradníci: Samba – Diomandé, Sankoh, Stavitski, Repas, Kouakou, Santini.

    Rozhodčí: Jochem – Lang, Danos
    ocianews.com