Nitra – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:2 (po pr.)
Detva – Košice 1:2 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 6:3 (kon.)
konec
HK Detva
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HC Košice
sk Neděle 11.02.2018, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie Tipsport ligy, v ktorom HC 07 Detva podľahol HC Košice pomerom 1:2.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:12:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Detva dala gól!
    Tak sa na to pozrime. V poslednej sekunde ešte stihol zakončiť MÁRIO RÓTH, ktorý tak pripravil Vladislava Habala o čisté konto. Asistencia: Maroš Surový.
     
    59:56
    Zakázané uvoľnenie Košíc, už sa ale zrejme nič podstatné neudeje.
     
    59:06
    Už prebieha záverečná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:30
    Čakáme aj na to, či sa ešte domáci odvážia k hre bez brankára. V tejto chvíli to možné nebude, Dudáš totiž puk pohodlne vyváža von z pásma Oceliarov.
     
    57:01
    Máme tu záverečné tri minúty riadnej hracej doby. Ak ešte chce Detva pomýšľať na bodový zápis, obranné rady teraz musí otvoriť a poslať všetky sily do útoku.
     
    55:48
    Spilarovo zakončenie nepresné, Košice následne prišli o výhodu hrať v útočnom pásme.
     
    55:20
    Detva sa počas tohto oslabenia dobre bráni, avšak domáci by sa skôr potrebovali presunúť pred bránku Habala. Košičania si už budú chcieť vedenie len postrážiť.
     
    53:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jozef Sládok – 2 min., podrazenie).
     
    53:41
    Košice dali gól!
    A už vedú Oceliari o dva góly. Pred bránkou bolo teraz poriadne husto, čo využil RICHARD JENČÍK na prekonanie Matthewa Hacketta. Košičania vyhrávajú 2:0. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    53:27
    Dudáš chcel prihrávať na modrú čiaru, kde čakal na puk Pulli. Košický kapitán ho ale nenašiel, a tak dokázala Detva puk poslať cez všetky čiary.
     
    52:38
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (David Videlka – 2 min., faul lakťom).
     
    52:27
    Čas na vyrovnanie sa Detve poriadne kráti. O víťazovi ale nie je stále rozhodnuté, napokon, domáci celok je v ostatných minútach aktívnejší, než ten košický.
     
    51:40
    Belluš stratil puk, Spilar sa ho tak snažil posunúť Šoltésovi. Chýbali centimetre a mladý útočník Košíc by sa dostal do samostatného úniku, ktorý by mohol ukončiť strelou na Hacketta.
     
    50:40
    Píska sa zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    50:18
    Košiciam sa teraz rysovalo prečíslenie dvoch proti jednému. Proti Klímovi ale vystrčil svoju hokejku Sládok, ktorý tak puk útočníkovi hostí poľahky vypichol.
     
    49:40
    Na oboch stranách sme teraz videli len množstvo nepresností. Ani jeden z celkov lepšie nekombinoval, a tak z toho presnejšie zakončenie byť nemohlo.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 60. Róth (Surový) – 39. Šedivý (Spilar), 54. Jenčík (Spilar)


    HK Detva: Hackett (Nagy) – Chovan, Kuklev, Fekiač, Sládok, Šimon, Macejko, Vyskoč, Gachulinec – Belluš, Surovka, Sitnikov – Milý, Surový, Róth – Videlka, Jakubík, Ščurko . Andrisík, Piačka, Jendroľ
    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš, Ovčačík, Šedivý, Čížek, Pulli, Koch, Michalčin – Jenčík, Pacan, Spilar – Kafka, Klíma, Miklík – Šoltés, Boltun, Hričina – Novotný, Petráš, Hudák

    Rozhodčí: Müllner, Orolin – Gajan, Gavalier
    ocianews.com