NY Islanders – Montreal 3:6 (kon.) | Florida – Buffalo 4:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Winnipeg – Detroit 4:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 7:1 (kon.)
Vancouver – Nashville 3:4 (po pr.) | Vegas – Ottawa 4:5 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:2 (kon.)
Tampa – Philadelphia 7:6 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
Boston – Montreal 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
7:1 (2:0, 4:1, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 03.03.2018, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:53
    Minnesota si zahraje přesilovou hru. Tohle bylo hodně nepříjemné. Blake Comeau při dojíždění puku u mantinelu podrazil Gustava Olofssona, který čekal spíše hit, a sesunul se tak k ledu. Navíc byl v rychlosti, takže si slušně namlátil o hrazení. Comeau dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-3.
    47:46 Matt NIETO - 7:1
     
    47:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jako bych to neříkal. Sedmý gól Lavin jen na světě a znovu po brilantní kombinaci. MacKinnon dal kotouč po levé straně na Comeaua, který si chvilku počkal, až mu na druhou stranu před branku sjede MATT NIETO. To se také stalo a pro útočníka domácích už bylo lahůdkou trefit branku. Asistence: Blake Comeau, Nathan MacKinnon.
     
    46:37
    A další výborný pokus. Anton Lindholm napřáhl a gólman Minnesoty mohl být rád, že kotouč šel nad horní tyčku. Asi by nestihl zasáhnout.
    37:07 Mikko KOIVU - 6:1
     
    37:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už ano. Parise si povyjel zpoza branky a přihrál na pravý kruh pro MIKKA KOIVU, který zakončil spolupráci gólem. Byť trošku šťastným – Varlamov si na puk sáhl, ale propadl mu kolem levé ruky do sítě. Asistence: Zach Parise, Mikael Granlund.
    32:40 Mikko RANTANEN - 6:0
     
    32:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásná akce domácích. Nathan MacKinnon si udělal legraci ze tří hráčů soupeře, když proti nim udržel puk. Obkroužil branku, předložil kotouč k levé tyči pro MIKKO RANTANENA a skvělou přihrávkou se mu odvděčil za asistenci na druhé brance – stačilo jen trefil tři tyče. Asistence: Nathan MacKinnon, Patrik Nemeth.
     
    30:39
    Střídání brankářů po pátém gólu Colorada. Na Devana Dubnyka už bylo pět branek moc, tím spíše, že pátou si ztečoval za jeho záda Eric Staal, a gólman přepouští místo v brance Minnesoty pro Alexe Stalocka.
    30:39 Carl SÖDERBERG - 5:0
     
    30:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kdyby v Coloradu znali písničku o tom, že pátá, právě teď odbila, tak si jí zřejmě pustí. Tohle je už náběh na debakl v podání Minnesoty. CARL SÖDERBERG si na levé straně z úhlu nabral puk na bekhend a zkusil jej poslat na branku Minnesoty. Dubnyk zaprvé vůbec nevěděl, kde kotouč je, zadruhé puk od brusle Erica Staala změnil směr a šel přímo k bližší tyči. Asistence: Gabriel Bourque.
     
    28:08
    Colorado navíc dostává výhodu přesilové hry za neúspěšnou challenge. Kvůli zdržování hry jde ven Nino Niederreiter.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    28:08
    Challenge je neúspěšná, o ofsajd se nejednalo. Nathan MacKinnon dává svůj druhý gól v zápasu a Colorado vede již 4:0.
     
    28:08
    Tohle bylo hodně hraniční. Bude Challenge hostí o ofsajdu úspěšná nebo nikoliv? Vše mají v rukou pánové Shane Heyer a Kiel Murchison.
     
    28:08
    Je tady Challenge. Hosté si myslí, že se jednalo o ofsajd. Jak rozhodnou sudí, kteří vše zkoumají na tabletu?
    28:08 Nathan MACKINNON - 4:0
     
    28:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jen co hosté vyhodili puk, zaútočilo Colorado znovu. NATHAN MACKINNON dostal výbornou přihrávku od Samu Girarda, najel si mezi kruhy a pohotovou střelou našel mezeru mezi betony Devana Dubnyka. Asistence: Samuel Girard, Patrik Nemeth.
    25:54 Tyson BARRIE - 3:0
     
    25:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Trí-nating. Ne, nezbláznil jsem se, jen doslovně píšu, co nyní křičí radostí komentátor. Tři góly Colorada, žádný u Minnesoty. Rychlou kombinační akci zakončuje TYSON BARRIE, který ve finále celé akce, na jejímž začátku byl MacKinnon, dostal puk mezi kruhy od Rantanena a ač obránce, vůbec se proti Dubnykovi nemýlil. Rantanen tak už má třetí úspěšnou nahrávku. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
     
    24:21
    Charlie Coyle dostal výborný pas na vrchol levého kruhu. Napřáhl ke střele z první, jenž mu výborně sedla, ovšem Varlamov se stačil přesunout a lapit puk.
     
    23:18
    Dominic Toninato neustál, že jeho spoluhráč byl čistým hitem povalen na zem, a krosčekoval tak Joela Eriksona Eka, který zboural J.T. Comphera. Ano, spoluhráče se zastal, ale zbytečně, o nedovolený zákrok se nejednalo. Jde tak na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:03
    Domácí se obratem dostali do situace dva na jednoho, ale nezakončili jí tak, aby se Dubnyk cítil nějak výrazněji ohrožen. MacKinnon měl nyní možná přihrávat na střelu připravenému Rantanenovi, než střílet z vrcholu levého kruhu. Pokus dobrý, šel na teploměr Dubnyka, jenž vyráží.
     
    16:47
    Granlund se objevil u levé tyčky, kde číhal na odražený puk. Ten mu při zakončení přeskočil hokejku.
     
    16:20
    Jenže hosté přišli na modré o puk a domácí zaútočili. Ránu Söderberga dokázal vytěsnit Dubnyk, jenže v ten samý okamžik sekl Ryan Suter po Blake Comeauovi a jde také na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    16:09
    Právě Gabriel Bourque se provinil hákováním proti Mattu Cullenovi a také Minnesota bude mít výhodu přesilové hry.

    Na vyloučení: 1-1.
    12:08 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    12:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny využívají přesilovou hru a nyní ukázal MacKinnon svůj hokejový um. Při kombinaci domácích si na levém kruhu klepl hokejkou o led na znamení přihrávky. Tu také od Rantanena dostal a vzápětí vyšil milimetrově přesný vzdálenější horní roh. Tam už žádný pavouček není. Asistence: Mikko Rantanen, Tyson Barrie.
     
    10:56
    Tohle se Eriku Staalovi vůbec nelíbí, s čímž asi i celkem souhlasím. Ale souhlasit se dá i s jeho krosčekem na Tysona Barrieho.

    Na vyloučení: 0-1.
    09:40 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    09:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První nahození Rantanena od modré ještě nevyšlo, no tak to útočník Colorada zkusil ještě jednou, jak se sluší a patří. Po Girardově příhrě vypálil od modré a jeho střelu tečoval GABRIEL LANDESKOG za záda Dubnyka, který s tím nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Mikko Rantanen, Samuel Girard.
     
    07:04
    První branku mohli vstřelit také domácí, radost jim ale zkazil Devan Dubnyk. Comeau vypálil hodně tvrdě z vrcholu pravého kruhu. Gólman Minnesoty vyrazil kotouč na poslední chvíli velice dobře před sebe. K dorážce se ještě dostával Söderberg, ale v dobré pozici promáchl vniveč.
     
    03:28
    Hned na začátku vidíme výborný hokej se spoustou šancí. MacKinnon ujel po pravé straně, když oklamal u mantinelu Sutera. Mířil na hlavu Dubnyka pod horní tyčku, ovšem gólman Minnesoty hrudí vyrazil puk. To asi byla nepříjemná včelička, která zaštípala v gólmanově vestě.
     
    02:01
    To přišlo až nyní a hned z toho byla úvodní velká šance zápasu. Nino Niederreiter se zjevil zcela volný před gólmanem Colorada, když dostal výbornou přihrávku od Kunina, aby ho Semjon Varlamov výborně vychytal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Landeskog (Rantanen, Girard), 13. MacKinnon (Rantanen, Barrie), 26. Barrie (Rantanen, MacKinnon), 29. MacKinnon (Girard, Nemeth), 31. Söderberg (G. Bourque), 33. Rantanen (MacKinnon, Nemeth), 48. Nieto (Comeau, MacKinnon) – 38. M. Koivu (Parise, Mikael Granlund)


    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Siemens, A. Lindholm – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Toninato, Compher.
    Minnesota Wild: Dubnyk (31. Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Olofsson – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise (A), M. Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Cullen, Kunin – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Heyer, Murchison
    bahis siteleri