Zlaté Moravce – Trenčín 1:4 (kon.) | Prešov – Ružomberok 0:0 (kon.) | Nitra – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Michalovce – Žilina 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 0:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (0:2)
AS Trenčín
sk Sobota 03.03.2018, 14:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Dnešný zápas sa končí aj pre Antonia Manceho, ktorý sa zaskvel hattrickom. Na záverečné minúty nahradí chorvátskeho útočníka Bosniak Hamza Čataković.
     
    86
    Trenčín dal gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o osude dnešného zápasu. James Lawrence potiahol akciu z hĺbky ihriska, pred pokutovým územím posunul loptu DESLEYMU UBBINKOVI a ten peknou technickou strelou k pravej žrdi prekonal Pavla Kováča.
     
    81
    Na druhej strane podržal hostí výborným zákrokom Igor Šemrinec. Ľubomír Urgela potiahol akciu, následne prihrávkou do pravého krídla našiel Ewertona Paixao da Silvu, no jeho pokus vyrazil trenčiansky brankár na roh.
     
    76
    Trenčín dal gól!
    Hostia spravili výrazný krok na ceste k dnešnému triumfu. Hilary Gong posunul loptu na Philippa van Arnhema, ktorý následne centroval z pravej strany. ANTONIO MANCE sa dostal k lopte, jeho prvé zakončenie zblokoval Juraj Kotula, ale následne už Chorvát skompletizoval hattrick.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom využíva Juraj Jarábek aj svoje posledné striedanie v zápase. Na ihrisko sa dostane Marek Rigo. Naopak, zápas sa končí pre Denisa Dugu.
     
    71
    Domáci futbalisti mohli vyrovnať skóre zápasu. Robert Bartolomeu to na pravej strane urobil parádne, presadil sa cez Lukáša Skovajsu, no jeho následnú strelu pod brvno vyrazil na rohový kop brankár Igor Šemrinec.
     
    70
    Ešte pred rohovým kopom uvidíme druhé striedanie hostí. Joey Sleegers schádza z hracej plochy, na ktorej ho na záverečných dvadsať minút nahradí Philip Azango.
     
    62
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti udreli ako blesk z jasného neba. Martin Chren pekným pasom dopredu našiel HARISA HARBU. Ten sa presadil cez Jamesa Lawrencea a šikovným oblúčikom preloboval vybehnutého Igora Šemrinca.
     
    57
    Lukáš Skovajsa za túto impulzívnu reakciu rozhodne nebude pochválený. V strede ihriska fauloval, no žltú kartu mu hlavný arbiter Peter Ziemba udeľuje až za následne nešportové správanie.
     
    55
    Prvýkrát v dnešnom dueli striedajú aj hostia. Abdul Zubairu sa zrejme zranil, a tak nemôže pokračovať ďalej. Na jeho miesto sa zaraďuje ďalší Holanďan Philipp van Arnhem.
     
    46
    Juraj Jarábek počas prestávky urobil jedno striedanie. V zápase pokračovať nebude Peter Orávik. Naopak, šancu dostane český útočník Robert Bartolomeu.
     
    45
    V závere prvého dejstva mal dobrú šancu Aschraf El Mahdioui. Martin Chren chcel loptu odvrátiť do bezpečia, no poslal ju priamo na kopačku spomínaného hráča. Ten z hranice šestnástky technicky vystrelil, no bránu tesne minul.
     
    34
    Po rohovom kope sa dostal do zakončenia Lukáš Skovajsa. Trenčiansky obranca hlavičkoval trošku so šťastím, ale na druhej strane mal aj smolu, že jeho strela mierila len do miest, kde stál pripravený Pavel Kováč.
     
    28
    Juraj Jarábek zjavne nie je spokojný s herným prejavom svojho mužstva a preto už po necelej polhodine strieda. Ewerton Paixao da Silva sa dostane na hraciu plochu výmenou za Ondřeja Šašinku.
     
    27
    Kartový trest vidíme aj na druhej strane. Trošku zbytočne dohral súboj v strede ihriska Aschraf El Mahdioui, čím nenašiel u hlavného arbitra pochopenie.
     
    25
    Trenčín dal gól!
    Hostia vedú už rozdielom dvoch gólov. Hilary Gong ustal na pravej strane súboj s Denisom Horníkom. Následne v šestnástke opäť našiel ANTONIA MANCEHO. Ten si zasekol Denisa Dugu a strelou k pravej žrdi skóroval.
     
    21
    Prvým potrestaným hráčom dnešného stretnutia je Ľubomír Urgela. Ten išiel veľmi tvrdo do súboja s Petrom Kleščíkom a zaslúžene bude dohrávať zápas pod hrozbou vylúčenia.
     
    1
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa hneď z prvej útočnej akcie dokázali strelecky presadiť. Hilary Gong potiahol akciu po pravej strane, následne presným pasom našiel v šestnástke ANTONIA MANCEHO, no a ten z tesnej blízkosti prekonal Pavla Kováča.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 62. Harba (Chren) – 1. Mance (Gong), 25. Mance (Gong), 76. Mance (van Arnhem), 86. Ubbink (Lawrence)

    Karty:   21. Urgela (ZMO) – 27. El Mahdioui (TRE), 57. Skovajsa (TRE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:20.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (C), Nikolić, Horník, Kotula – Orávik (46. Bartolomeu), Duga (75. M. Rigo), O. Šašinka (28. Paixao da Silva), Bariš – Harba, Urgela.
    Náhradníci: Novota – Bartolomeu, Paixao da Silva, M. Rigo, Jančura.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík (C), Šulek – El Mahdioui – Zubairu (55. van Arnhem), Ubbink – Sleegers (70. Azango), Mance (87. Čataković), Gong.
    Náhradníci: Chovan – Keston, Paur, Čögley, van Arnhem, Čataković, Azango.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Tomáš Vorel, Peter Kováč
    bahis siteleri