Jihlava – Olomouc 3:0 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.)
Plzeň – Zlín 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Sparta 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 3:2 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
HC Sparta Praha
Neděle 04.03.2018, 16:20 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jakub LAUKO - 4:2
     
    59:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ubránil velké šanci a nakonec skórovali! Lukáš Vantuch svižně vyhodil přes celé hřiště, od zadního mantinelu se kotouč dostal na hůl rychlonohé JAKUBA LAUKA, jenž neměl problém prázdnou branku trefit. Třetí branka čtvrté lajny domácích. Asistence: Lukáš Vantuch a Michal Poletín.
    51:08 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:2
     
    51:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti udeřili v oslabení, a to hlavně díky famózní práci Jakuba Lauka. Ten přebruslil bránící hráče a zadovkou zpoza branky našel MARTINA ŠŤOVÍČKA. Ten Lacovi udělal parádní kličku a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Lauko a Stanislav Dietz.
    45:38 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:2
     
    45:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí čtvrtá lajna motala bránící hráče Sparty a nakonec se dočkala branky! Nicolas Hlava vypálil z hranice levého kruhu, kotouč do branky Laca následně tečoval MARTIN ŠŤOVÍČEK. Asistence: Nicolas Hlava a Tomáš Slovák.
    36:58 Vojtěch KROPÁČEK - 1:2
     
    36:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Štěpán Lukeš si nyní vybral slabou chvilku, která je potrestána vedoucím gólem Sparty. Chomutovský brankář po mantinelu rozehrál na hostujícího hráče, jenž hned nahazoval do brankoviště. Lukeš kotouč jen ztlumil, do branky jej dostal VOJTĚCH KROPÁČEK! Asistence: Jiří Černoch.
    33:01 Tomáš VORÁČEK - 1:1
     
    33:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Následná akce ovšem již brankou skončila a máme tak vyrovnáno! Tvrdá střela od modré čáry, kterou vyslal TOMÁŠ VORÁČEK, skončila až za zády připraveného Štěpána Lukeše. Asistence: Richard Jarůšek a Andrej Kudrna.
    01:46 Brett FLEMMING - 1:0
     
    01:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se do útoku dostal chomutovský obránce BRETT FLEMMING, jenž se prokličkoval podél levého mantinelu až do zakončení. Jána Laca překonal svižným zakončením na přední tyč. Bez asistence.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Flemming, 46. Šťovíček (Hlava, Slovák), 52. Šťovíček (Lauko, Dietz), 59. Lauko (Vantuch, Poletín) – 34. T. Voráček (Jarůšek, Kudrna), 37. Kropáček (Černoch)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Dietz, Flemming, Knot, Valach, Szathmáry, Slovák, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Skokan, V. Tomeček – Poletín, Huml, Vantuch – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    HC Sparta Praha: J. Laco (Wolf) – T. Pavelka, T. Voráček, M. Jandus, Mikuš, Jeřábek, Švrček, Eliáš – Jarůšek, Klimek, Kudrna – Kumstát, Pšenička, Říčka – Uher, Černoch, Kropáček – O. Procházka, Komárek, Wojnar.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Brejcha, Zíka

    Diváci: 3 825
    bahis siteleri