Sparta – Slavia 4:2 (kon.) | Helas Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 7:3 (kon.)
Litoměřice – Vysoké Mýto 7:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
7:1 (3:1) Stav série: 3:0
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Středa 21.03.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství a postupu Litoměřic do semifinále play-off vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:05:44)
     
    Je dobojováno. Čtvrtfinálová série mezi Litoměřicemi a Vysokým Mýtem byla jasná záležitost pro Litoměřice, které porazily svého soka 3:0 na zápasy a pokaždé vysokým výsledkem. I v dnešním zápase dominoval Gardenline, který zvítězil ve třetím střetnutí jasně 7:1. Na svého semifinálového soupeře si Litoměřice musí ještě počkat.
     
    Konec zápasu.
     
    39:36
    Domácí už jen kontrolují hru a drží míč u svých nohou.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu.
     
    38:59
    Ehrenberger si dokázal poradit se zakončením Kroka i s jeho následnou dorážkou.
     
    38:12
    Vagnao na půlící čáře obral soupeře o míč, do útočení se tak mohou vrhnout znovu domácí. Vysoké Mýto vepředu nevymyslelo vůbec nic.
     
    37:19
    Obraz hry se příliš nezměnil. Zatímco Litoměřice útočí, Vysoké Mýto se ve většině případů musí bránit a k útočným výpadům dochází pouze sporadicky.
     
    36:00
    Domácí se proviňují třetím akumulovaným faulem. Na akumulované fauly je stav 3:4.
     
    34:35
    Hostující Michal Jiraský (VMY) zatáhl až příliš viditelně probíhajícího Zárubu za dres a zasloužil si za tento zákrok od rozhodčího žlutou kartu.
     
    33:46
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je z tlaku domácích branka. RADIM ZÁRUBA se s míčem otočil na místě, popoběhl jen několik metrů a poslal míč neohroženě na vzdálenější tyč, kde v tu chvíli bylo místo. Asistence: Radek Hrdý.
     
    32:48
    Hrdý si s Krokem vyměnil míč, aby mohl zakončovat první jmenovaný. Ten ale hodně trestuhodně netrefuje zcela opuštěnou bránu hostů.
     
    31:41
    Jiraský zatáhl probíhajícího Twoa výrazně za dres a rozhodčí mu hodně výrazně domluvil. Příště už to bude za žluté napomenutí.
     
    30:41
    Málem došlo ke srážce Twoa se Šimonem. K incidentu nedošlo jen zásluhou dobrého pohybu Twoa, který dokázal včas přeskočit svého brankáře.
     
    30:16
    Tak dlouho si domácí obránci pohrávali s míčem na obranné polovině, až se ho zmocnil Novák a nechal vyniknout Šimona v bráně.
     
    29:45
    Domácí pokračují v neustálém útočení, zatímco Nejzbach se musí soustředit především na bránění.
     
    28:00
    Střídání v bráně dochází také v bráně Litoměřic. Vavreka nahrazuje David Šimon.
     
    27:55
    A Ehrenberger přidává další dva povedené zákroky. V obou případech čelil zakončení Fabricia.
     
    26:43
    Novák po vypíchnutí míče směřoval společně s jedním ze spoluhráčů na bránu Litoměřic. Místo přihrávky ale zvolil střelu, kterou poslal pouze do ochranné sítě za bránou.
     
    25:41
    Tentokrát už ale Ehrenberger zabránil další inkasované brance. Fabricio už už zakončoval do prázdné brány, když tu se vzala noha brankáře Nejzbachu.
     
    25:05
    Two dnes už poněkolikáté ukázal, že má hodně rychlé a šikovné nohy. V dalším postupu mu ale zabránil pohyb s míčem za brankovou čáru.
     
    24:21
    Oba celky se vystřídaly v útočné fázi. Ani jeden ale nedokázal ze slibných akcích přidat další branku.
     
    22:55
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    A s hosty to vypadá ještě hůře. TWO se před bránou obtočil kolem svého strážce, naznačil střelu pravačkou, přičemž si postrčil míč na levačku a poté zakončoval do prázdné brány. Asistence: Rodrigo.
     
    21:42
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice nastupují do druhého poločasu v pořádném tempu. Podobná situace jako v předchozí chvíli, jen nyní Záruba hledal na vzdálenější tyči RAFAELA, který se neunáhlil, posadil brankáře na hrací plochu a poslal míč do zcela opuštěné brány. Asistence: Radim Záruba.
     
    20:36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Na půlící čáře se dostal k míči Fabricio, který přistrčil míč ještě lépe postavenému RADIMU ZÁRUBOVI, který nedal střelou o tyč Ehrenbergerovi šanci na zákrok. Asistence: Fabricio.
     
    20:24
    Ehrenberger zatím zasahovat nemusel, Zárubova střela směřovala jen těsně vedle.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Do druhého poločasu vstupují hosté s jiným brankářem. Gerčáka střídá Ehrenberger.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:25.
     
    Od úvodu zápasu byla aktivita jasně na straně Litoměřic, které šli už ve druhé minutě do vedení zásluhou Kovácse. Druhou branku přidal pouze o čtyři minuty později Krok, aby o další minutu později snížil na rozdíl jedné branky Jiraský. Konečnou podobu po prvních dvaceti minutách zařídil Fabricio třetí brankou domácích. Do druhého poločasu tak budou nastupovat s dvoubrankovým náskokem domácí, naopak Nejzbach bude mít hodně práce se zdramatizováním.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:57
    A do zakončení se v bezprostřední blízkosti dostal Lištván, který ale trestuhodně zahodil šanci na snížení stavu skóre.
     
    19:55
    Záruba posla míč z devíti metrů pouze do hrudi Záruby, který se jako jediný dokázal postavit střele soupeře do letu míče. Hosté mají pět sekund před koncem prvního poločasu k dispozici ještě rohový kop.
     
    19:53
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Vysokého Mýta.
     
    19:53
    Oddechový čas pro Nejzbach Vysoké Mýto.
     
    19:53
    Michalec schovanou střelou za těly hráčů vystrašil Vavreka, který na poslední chvíli hasil celou situaci a dokázal se štěstím vytěsnit míč mimo tři tyče.
     
    19:45
    Hosté se drží stále na míči, ke vstřelení vyrovnávací branky už příliš času nezbývá.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:56
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    18:56
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    18:56
    Fabricio byl nekompromisně bez míče sestřelen k zemi Jiřím Beranem (VMY), který za svůj zákrok na protihráče obdržel žlutou kartu.
     
    17:43
    Záruba napálil na středu hřiště míč vší silou vstříc bráně soupeře. Kulatý nesmysl jen těsně minul svatyni Vysokého Mýta.
     
    17:17
    Vladyka se zalekl šance na pravé straně a poslal ve velké šanci míč pouze do ochranné sítě vedle brány.
     
    17:03
    Rodrigo při odvracení míče před Michalce zvolil hlavičku mezi diváky.
     
    16:31
    A Two se prezentoval dalším zakončením, tentokrát z půlící čáry. Gerčák vyráží střelu raději nad bránu. Domácí zůstávají u míče.
     
    15:36
    Krok si s Twoem vyměnil dvakrát míč a zase z toho byla hrozba pro Nejzbach. Two svým pohybem přidělává vrásky všem hráčům soupeře při svých útočných výpadech.
     
    14:30
    Krok se neunáhlil a místo střeli z nadějné pozice zvolil střílenou přihrávku. Ta byla tečována bránícím hráčem, díky čemuž se nemohl dostat do zakončení Vagnao, který číhal u vzdálenější tyče.
     
    13:39
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se po sedmi minutách vrací zpět do dvoubrankového vedení. Při křižném přeběhu útočné poloviny vystřelil FABRICIO nečekaně bodlem a míč se zastavil až v bráně hostů. Asistence: Rafael.
     
    13:22
    Souhra domácích vedla k zajímavé situaci, kterou musel vyřešit Gerčák vyběhnutím z brány a vyboxováním míče zpět do hry.
     
    12:18
    Kubát se po zmocenění míče mohl vydat osamocen do protiútoku, ale vše vyřešil Kovács, který se mu postavil do cesty a nepustil přes své tělo.
     
    10:58
    Two se efektní kličkou přes hlavu zbavil svého strážce a mohl zakončovat. Gerčák byl připraven se zákrokem a vyrazil míč zpět do hry.
     
    10:26
    Vavrek byl po zmocnění se míče donucen poslat míč přes celou délku hrací plochy pouze do náruče Gerčáka.
     
    09:34
    Domácí se nemohli dlouho probojovat s míčem u nohy do blízkosti brány soupeře. Vše nakonec ukončil Rodrigo, který po narážečce s Twoem střílel z prvního doteku z otočky. Nepřesně.
     
    08:26
    Až nyní nevyšla přihrávka Beranovi a míče se tak mohou ujmout Litoměřičtí.
     
    08:01
    Po vstřelené brance jsou na koni hosté a jsou to právě oni, kdo nepouští soupeře přes půlící čáru.
     
    06:22
    Před rozehrávkou ještě rozhodčí hodně důrazně domlouvá Jiráskému, aby krotil při vstřelení branky své emoce. Dle sudího použil nepřiměřené emoce.
     
    06:22
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé usadili na delší dobu na útočné polovině a hned z toho byla pohledná akce, která skončila brankou. Lištván se prokličkoval s míčem do rohu hrací plochy, odkud našel přihrávkou z druhé vlny dobíhajícího MICHALA JIRASKÉHO, který našel skulinku mezi nohama obránce. Asistence: Jan Lištván.
     
    05:09
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Po další rozehrávce rohového kopu vedou Litoměřice už o dvě branky. LUKÁŠ KROK poslal z prvního doteku míč na hostující svatyni. Míč se proskákal až za záda Gerčáka. Asistence: Rodrigo.
     
    05:07
    Před Vagnaem se otevřelo místo na střelu, čehož domácí hráč využil a vyzkoušel pozornost hostujícího gólmana.
     
    04:46
    Vagnao se snažil těsně před Gerčákem tečovat zakončení Kroka. U míče byl ale přeci jen dříve brankář hostí, který dokázal vyboxovat míč na roh.
     
    04:04
    Hosté zatím Vavreka neohrozili nikterak vážněji, za to Litoměřice obstřelují bránu Vysokého Mýta ze všech stran.
     
    03:13
    Vagnao si postrčil míč od postranní čáry více dostředu a poté vypálil vstříc bráně Nejzbachu. Gerčák zasahovat nemusel, střela byla zblokována na roh.
     
    02:34
    Fabricio ukázal cit pro fair-play, když se přiznal k teči míče, který opustil hru u pravé postranní čáry, zatímco rozhodčí chtěli přidělit míč Litoměřickým.
     
    02:18
    Domácí jsou v úvodu zápasu střelecky hodně aktivní. Tentokrát byla střela Rafaela zblokována obranou soupeře vedle brány.
     
    01:48
    Poprvé v zápase mohli zahrozit také hráči Vysokého Mýta, vše ovšem ztroskotalo na špatné rozehrávce, kterou nemohl Lištván na hrací ploše zachytit.
     
    01:20
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    První branka na sebe nedala příliš dlouho čekat. Domácí ještě svého soupeře k míči takřka nepustili, z čehož plyne úvodní branka zápasu. Míč putoval od půlící čáry do rohu hrací plochy, odkud byl adresován z prvního doteku MICHALU KOVÁCSOVI, který střelou do protipohybu Gerčáka rozvlnil síť. Asistence: Fabricio.
     
    00:50
    Po nacvičené akci po rozehrávce autu, pálil Fabricio pouze do připraveného Gerčáka.
     
    00:22
    Domácí začali hodně zhurta. Už první střela utkání, kterou vyslal na bránu Nejzbachu Radim Záruba, končí na konstrukci brány!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Výhodu úvodního výkopu mají hráči Litoměřic.
     
    Hráči nastupují za doprovodu rozhodčích na hrací plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.

    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Vladyka, Lištván, Jiraský, Beran.

    Rozhodčí: Čurda, Nagy – Košťál.
    Delegát: Hora.
    Technický delegát: Smreček.
     
    Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u dnešního textového online přenosu, tentokrát již ze sportovní haly Chemik, na jejíž hrací ploše probíhá momentálně předzápasová rozcvička. Na hrací ploše se nachází hráči obou celků.
     
    Dnešní utkání bude řídit dvojice rozhodčích Michal Čurda a Zdeněk Nagy. Vypomáhat jim bude v prostoru střídaček třetí rozhodčí Milan Košťál. V roli delegáta FAČR je přítomný Jan Hora, v roli technického delegáta pak Ladislav Smreček.
     
    1.FC Nejzbych Vysoké Mýto

    Nejproduktivnější hráči:
    Roman Michalec – 1 bod (1+0)
    Václav Sklenář – 1 bod (1+0)
    Jan Lištván – 1 bod (1+0)

    Poslední odehraná utkání:
    Vysoké Mýto – Gardenline Litoměřice 2:7
    Gardenline Litoměřice – Vysoké Mýto 6:1
    Vysoké Mýto – Gamaspol Jeseník 8:1
    Vysoké Mýto – Ocel Třinec 4:3
    Gardenline Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1
     
    Zápasy v sérii

    Gardenline Litoměřice – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto 6:1 (2:1)
    Branky: 10. Hrdý, 16. Kovács, 21. Kovács, 29. Fabricio (Rodrigo), 33. Two (Rafael), 39. Two (Krok) – 19. Lištván (Vágner)

    1.FC Nejzbych Vysoké Mýto – Gardenline Litoměřice 2:7 (1:1)
    Branky: 10. Sklenář (Gerčák), 33. Michalec (Beran) – 3. Rodrigo (Two), 28. Krok (Two), 31. Záruba (Fabricio), 32. Fabricio (Two), 35. Kovács (10 m kop), 36. Záruba (Kovács), 37. Rafael
     
    Gardenline Litoměřice

    Nejproduktivnější hráči (play-off):
    Two – 5 bodů (2+3)
    Michal Kovács – 4 body (3+1)
    Fabricio – 3 body (2+1)

    Poslední odehraná utkání:
    Vysoké Mýto – Gardenline Litoměřice 2:7
    Gardenline Litoměřice – Vysoké Mýto 6:1
    Gardenline Litoměřice – ERA-PACK Chrudim 2:2
    Olympik Mělník – Gardenline Litoměřice 3:10
    Gardenline Litoměřice – Vysoké Mýto 8:1
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes jsou na programu další zápasy čtvrtfinále play-off, ve kterém se mimo utká celek Gardenline Litoměřice proti celku 1.FC Nejzbych Vysoké Mýto. Zápas se odehraje od 20:30h. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Kovács (Fabricio), 6. Krok (Rodrigo), 14. Fabricio (Rafael), 21. Záruba (Fabricio), 22. Rafael (Záruba), 23. Two (Rodrigo), 34. Záruba (Hrdý) – 7. Jiraský (Lištván)

    Karty:   19. Beran (VMY), 35. Jiraský (VMY)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Vladyka, Lištván, Jiraský, Beran.

    Rozhodčí: Čurda, Nagy – Košťál.
    Delegát: Hora.
    Technický delegát: Smreček
    Litoměřice 3 0 Vysoké Mýto
    #1 Pátek 16.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 6:1
    #2 Pondělí 19.03.2018 • 18:30
    Vysoké Mýto - Litoměřice 2:7
    #3 Středa 21.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 7:1
    bahis siteleri