Tondela – Portimonense 2:2 (kon.) | Estoril – Marítimo 1:1 (kon.) | Feirense – Braga 2:2 (kon.)
Setúbal – Benfica 1:2 (kon.)
konec
CD Tondela
2:2 (2:1)
Portimonense SC
Sobota 07.04.2018, 17:00 • Estádio João Cardoso, Tondela (kapacita: 7.500 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    54. WENDERSON - 2:2
     
    54
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se postarali o pořádný zmatek v pokutovém území a brankář musel hned několikrát zasahovat, jako poslední se k dorážce dostal WELLINGTON, který dokázal míč dorazit do prázdné branky. Celá situace ale ještě bude zkontrolovaná na videu a je dost možné, že gól nebude platit kvůli ofsajdovému postavení!
    38. Tyler BOYD - 2:1
     
    38
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    Tak tohle je poměrně překvapivý zvrat dnešního zápasu! Druhá zajímavá akce dnešního zápasu a druhý gól! Úžasná produktivita domácího celku, v pokutovém území se k míči dostal TYLER BOYD a ten patičkou dokázal nasměrovat do pravého dolního rohu brankové konstrukce.
    24. David BRUNO - 1:1
     
    24
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Z první slibné šance je tady branka! Z rohového kopu se k míči dostal DAVID BRUNO a povedlo se mu vystřelit z malého vápna, brankář nemohl reagovat, protože střela byla velice dobře umístěná. Zápas nejspíš bude ještě hodně zajímavý.
    20. EWERTON - 0:1
     
    20
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení v dnešním zápase! EWERTON obdržel geniální přihrávku a už byl pouze před brankářem, ten ale neměl šanci reagovat, protože hostující kapitán poslal míč do levého dolního rohu branky. Skóre dnešního zápasu je tedy otevřené!

    Marek Jašek

    Branky: 24. D. Bruno, 38. Boyd – 20. Ewerton, 54. Wenderson


    CD Tondela: C. Ramos – Joãozinho, J. Fernandes, Ri. Costa, D. Bruno – M. Cardoso, Gonçalves, B. Monteiro, Boyd – Joca, Tomané.
    Náhradníci: Janota – Delgado, Harramiz, Icaro, Pedro Nuno, Heliardo.

    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Rafa Soares, Rú. Fernandes, Pessoa, Hackman – Pedro Sá, Ewerton, Fede Varela – Rui Costa, Pires, Wenderson.
    Náhradníci: C. Henriques – Fabrício, Jadson, Dener, Macedo, Manafá, Lucas.
    thejrc.org