Francie – Česko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Bělorusko
Pátek 13.04.2018, 20:15Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Příprava národních týmů před nadcházejícím mistrovstvím světa je v plném proudu a nejinak je tomu i dnes, kdy spolu změří síly týmy Švýcarska a Běloruska.
     
    Švýcarsko

    Švýcaři v minulém týdnu sehráli dvě utkání s českým týmem, která se hrála v Příbrami. V prvním duelu zvítězilo Česko 5:2 a o den později pak švýcarský tým nestačil na český výběr znovu, tentokráte poměrem 4:1. Dnes tak budou chtít švýcarští hokejisté svá zaváhání napravit a proti Bělorusku se pokusí vyhrát.
     
    Bělorusko

    Také Bělorusové v minulém týdnu začali svou přípravu na MS a dvakrát se utkali s Finskem. První zápas dopadl pro běloruský tým dobře, když zvítězil 3:2 po prodloužení. Druhý den se ale radovali Finové, kteří brali výhru 4:3 také po prodloužení. A hráči Běloruska by dnes rádi přípravný zápas zvládli a pokusí se připsat si výhru.
     
    Vzájemná utkání

    Oba národní výběry se spolu naposledy utkaly loni v květnu v rámci mistrovství světa, které se konalo v Paříži a Kolíně nad Rýnem a Švýcaři v rámci skupiny B zvítězili 3:0. Bělorusové tak mají svému soupeři rozhodně co vracet.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Senn (van Pottelberghe) – Loeffel, Genazzi, Fora, Geisser, Frick, Paschoud, Zryd – Riat, Corvi, Lammer – Rossi, Vermin, Mottet – Wick, Albrecht, Suri – Simion, Walser

    Bělorusko: Kulbakov (Karnauchov) – Vorobej, Korobov, Chenkel, Lisovec, Ustiněnko, Znacharenko, Ambrožejčik, Ďjukov – Pavlovič (C), Šarangovič, Linglet – Stěpanov, Kovyršin, Gavrus – Drozd, Belevič, Kitarov – Karaban, Děmkov, Matěruchin

    Rozhodčí: Dipietro, Mollard – Abegglen, Kaderli.
     
    K utkání je vše připraveno a za malý okamžik tak budeme moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U kotouče jsou po vhazování ve středním pásmu hráči Švýcarska a zakládají tak svou první akci v utkání.
     
    00:26
    Damien Riat střílel z pravého kruhu, jeho střela ale skončila mimo tři tyče. Hned na to vyvezl puk z pásma Šarangovič a do útoku poprvé míří také Bělorusové.
     
    00:49
    Killian Mottet se rozjel podél levého mantinelu do blízkosti branky Běloruska, ovšem zastavil ho ofsajd a hra se tak stěhuje do středního pásma.
     
    00:59
    Poté se zakázaného uvolnění dopustili Švýcaři a vhazovat se tak bude před jejich brankou. Bělorusové tak získali prakticky zadarmo útočnou třetinu.
     
    01:33
    A opět jsou u puku hráči v červených dresech, tedy Švýcaři a z hloubi vlastního obranného pásma zakládají svou další útočnou akci.
     
    02:18
    Po nepovedené akci Švýcarů získali hráči Běloruska puk a hned se vydali znovu útočit.
     
    02:35
    Zatím sledujeme opatrné utkání, ani jeden tým si ještě nepřipravil nějakou povedenou akci či gólovou šanci.
     
    02:56
    Až nyní se to povedlo Bělorusům. Pavel Vorobej se dostal ke střele z pravého kruhu a zasahovat tak musel brankář Senn. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    03:10
    Na opačné straně vyslal přízemní střelu na Kulbakova Joël Vermin, ale i brankář Běloruska byl velmi pozorný mezi třemi tyčemi.
     
    03:37
    Po vhazování v pásmu Švýcarska získali právě Švýcaři kotouč a zamířili s ním před běloruskou branku, ale jejich šance skončila na tyčce!
     
    04:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A švýcarští hráči se ujímají vedení. MICHAEL FORA dostal přihrávku na modrou čáru od Simiona a poté svou střelou, která letěla nad ledem, rozvlnil poprvé síť za Kulbakovými zády – 1:0. Asistence: Dario Simion.
    04:35 Michael FORA - 1:0
     
    05:01
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Samuel Walser – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    06:36
    Švýcaři se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. I nyní posílají černou gumu až před Kulbakovova a své oslabení už zvládnou.
     
    07:01
    Švýcaři jsou v plném počtu.
     
    07:15
    Následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    07:23
    Zatím lepším týmem jsou Švýcaři, hlavně po tom, co se dostali k vedoucí brance. Nyní na Kulbakova střílel Killian Mottet, ale běloruský brankář si dokázal poradit.
     
    08:08
    Bělorusové se pokusili dostat se do blízkosti švýcarské branky, to se jim ale nepovedlo a ztratili tak puk. U něho jsou už hráči s helvétským křížem na prsou a zakládají další akci.
     
    09:01
    Další tlak před běloruskou klecí, ale obrana Bělorusů byla precizní a zavřela tak před vlastním brankářem pomyslná vrátka.
     
    09:31
    Miro Zryd se napřahoval na modré čáře, brankář Kulbakov ale puk vyrazil. Následně pak na druhé straně vyslal z pravého kruhu dělovku Pavel Vorobej, ale Senn včas sklapl své betony a neinkasoval.
     
    10:35
    Další šance Bělorusů. Z levé strany si k brance Senna sjel Drozd, jeho zakončení z první ale skončilo v lapačce právě švýcarského brankáře.
     
    11:20
    Reto Suri si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho následná dělovka skončila na pozorném běloruském gólmanovi, který raději pak přerušuje hru.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Pavel Vorobej – 2 min., sekání).
     
    11:56
    Švýcaři zavřeli Bělorusy v jejich pásmu a na Kulbakova letěla další střela. Tu obrana Bělorusů zachytila, nicméně Švýcaři stále drží útočné pásmo.
     
    12:28
    Genazzi pálil od modré čáry, jeho střelu ještě před brankou tečoval Suri, ale vše pokryl Ivan Kulbakov.
     
    13:02
    Bělorusko se dokázalo dostat ke kotouči a následně pak se osvobodilo. Puk tak letí až před Senna.
     
    13:45
    Z levé strany střílel na odkrytou branku jeden ze Švýcarů, Kulbakov se ale stihl vrátit zpět a sklapnutím svých betonů nedovolil Švýcarům další branku. Hra je přerušena.
     
    13:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    13:53
    Sergej Drozd ujížděl takřka sám na branku Švýcarska, poté poslal puk Lingletovi, ten ale pálil mimo tři tyče. Švýcarský tým si tak mohl oddychnout.
     
    14:22
    Už ale opět u puku švýcarský celek, který se dostal před běloruskou branku. Před ní pálil Enzo Corvi, kapitán Švýcarska ale neměl přesně namířenou mušku.
     
    15:09
    Vermin objel branku Běloruska a sám se poté dostal do zakončení. Tomu ale chyběly gólové parametry a Bělorusové tak neinkasovali.
     
    15:43
    Na druhé straně nebezpečně vystřelil Dmitrij Ambrožejčik, ale také jeho střela nebyla přesná.
     
    16:13
    Po další střele Švýcarů zasahoval Ivan Kulbakov, jenž pak raději před dotírajícími útočníky Švýcarska zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:26
    Z další akce Bělorusu nebylo nic. K puku se tak dostali opět Švýcaři a hned s ním pláchli na druhou stranu. Tam obléhali Kulbakovovu branku, ale ani jejich střela gólem neskončila.
     
    17:15
    Švýcarský tým tak stále vede rozdílem jediné přesné trefy. A nyní musel zasahovat Senn, který zastavil nebezpečnou střelu Artura Gavruse. I on hru přerušuje.
     
    18:17
    Před běloruskou brankou bylo znovu rušno. Obrana Běloruska tak měla znovu plné ruce práce.
     
    18:23
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Nikita Ustiněnko – 2 min., držení).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Lammer střílel z levého kruhu, jeho ránu ale před Kulbakovem zastavila obrana a poté se strhla potyčka mezi oběma tábory.
     
    19:10
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Matthias Rosi – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Killian Mottet – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    19:10
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Alexandr Kitarov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Alexandr Kitarov – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Alexandr Pavlovič – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    19:48
    Ještě to před brankou Běloruska zkoušel Enzo Corvi, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila. Je tu konec první části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První část hry je za námi. V ní se v páté minutě ujali vedení Švýcaři, když od modré čáry střílel Michael Fora, který prostřelil běloruského brankáře. Poté si oba celky vypracovaly několik šancí, ale z toho už branka nepadla. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně ve 21:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny jdou hráči Švýcarska do dvoubrankového vedení. DAMIEN RIAT dostal žabku před odkrytou klec a těsně před brankou Běloruska do ní jen puk doklepl – 2:0. Asistence: Joël Vermin.
    20:17 Damien RIAT - 2:0
     
    21:50
    Hned na to se před Kulbakova natlačili domácí hráči znovu, ale nyní před ním nevyslali žádnou střelu. Na opačnou stranu tak míří zase Bělorusové.
     
    22:41
    Švýcaři byli znovu nebezpeční před běloruskou branku, kde z levého kruhu pálil Joël Vermin, kotouč ale prosvištěl jen těsně vedle Kulbakovovy branky.
     
    22:50
    Sudí nyní nechali překontrolovat u videa střelu Švýcarů, která orazítkovala břevno běloruské branky a vypadla na brankovou čáru. A kotouč ji nepřešel. Platí tak stále stav 2:0.
     
    23:15
    Proti jedovce Šarangoviče musel zasahovat Senn, který chytil puk do své lapačky a následně pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    23:34
    Už jsou ale u puku znovu švýcarští hráči, kteří se nadechli k další útočné akci. Jenže běloruská obrana včas zastavila jejich počínání a opět se skóre nemění.
     
    24:21
    Reto Suri objel branku Bělorusů, chtěl se dostat těsně před ní, ale zabránila mu v tom znovu obrana běloruského týmu, která tak zase nepustila soupeře do většího náskoku.
     
    25:12
    Damien Riat se na levém kruhu napřáhl k prudké střele, kterou Kulbakova vyrazil před sebe. Následně si ale puk vzal do své moci a raději přerušil hru.
     
    25:30
    Další akci soupeře zastavili Švýcaři a z hloubi vlastního obranného pásma se dostali do další šance před běloruskou svatyní. Jenže následná střela Suriho skončila jen vysoko nad.
     
    25:48
    Andrej Stěpanov tečoval střelu na levém kruhu a další přesný zákrok si připsal Gilles Senn. Ten tak drží stále čisté konto a dvoubrankový náskok Švýcarska.
     
    25:48
    Přichází další komerční přestávka.
     
    26:42
    Delší dobu se Švýcaři drželi v útočném pásmu, ke střele tam se ale vůbec nedostali. Puk pak získali Bělorusové a sami pak míří na opačnou stranu.
     
    27:26
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Yannick-Lennart Albrecht – 2 min., držení).
     
    28:13
    Hráči Běloruska se uhnízdili v pásmu švýcarského týmu, zatím se ale k přesilovkové střele nedostali.
     
    28:40
    Švýcaři se osvobozují.
     
    28:54
    Z levého kruhu střílel Andrej Stěpanov, obránci Švýcarska ale jeho střelu zastavili a následně pak poslali puk až před branku Kulbakova.
     
    29:26
    Švýcaři jsou kompletní.
     
    30:03
    A hned založili další nebezpečnou akci, z pravé strany ale Kulbakovova neprostřelil Reto Suri.
     
    30:28
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Kristian Chenkel – 2 min., držení).
     
    31:15
    Bělorusové se znovu velmi dobře brání a vyhazují kotouče až před branku Švýcarska. Švýcaři se tak zatím k pořádné střele ještě nedostali.
     
    31:47
    Až nyní si do blízkosti Kulbakovova sjel Enzo Corvi, ale jeho střela skončila na jeho betonech.
     
    32:28
    Bělorusko je už v plném počtu.
     
    32:46
    Samuel Walser si sjel na pravý kruh, klepl si o přihrávku a tu dostal. Poté střelou z první pálil na branku Bělorusů a Kulbakov se musel znovu ve svém brankovišti otáčet.
     
    33:24
    Matthias Rossi byl dalším švýcarským hráčem, který se natlačil před běloruskou branku, ale jeho střela zamířila mimo tři tyče.
     
    34:00
    Další potyčka byla nyní k vidění na ledové ploše a dá se tak očekávat, že hlavní sudí rozdají opět nějaké tresty.
     
    34:00
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Danila Karaban – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Claude-Curdin Paschoud – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    34:15
    Bělorusové mají k dispozici přesilovou hru. A už s pukem míří do pásma Švýcarů, kde se pokusí o kontaktní branku.
     
    34:45
    Zatím se jim to ale nedaří a dovolili tak švýcarskému týmu poslat dvakrát puk až před jejich branku.
     
    35:14
    Ve vlastním oslabení se do střely opřel Mottet, ale jeho tísnila běloruská obrana, která pak poslala puk zase směrem ke švýcarské brance.
     
    36:00
    Švýcarsko je v plném počtu.
     
    36:18
    Kulbakov si připravil další pozorný zákrok. Paschoud, který se vracel z trestné lavice, sjel až před něho a následná střela pak končí v lapačce běloruského brankáře.
     
    37:11
    Bělorusové založili další akci, z pravého kruhu poslal štiplavou střelu Alexandr Kitarov, ovšem Senn byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    37:52
    Následuje další komerční pauza.
     
    37:52
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Alexandr Matěruchin – 2 min.).
     
    38:33
    Švýcaři se v přesilovce dostávali do útočného pásma, zastavilo je ale postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za chvilku vhazovat.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcaři svou přesilovou hru využívají. KILLIAN MOTTET dostal nabito na pravý kruh od Romaina Loeffela a poté svou prudkou střelou nedal Kulbakovovi vůbec žádnou šanci – 3:0. Ten tak musí dnes už potřetí lovit puk ze své sítě. Asistence: Romain Loeffel.
    39:32 Killian MOTTET - 3:0
     
    39:55
    Bělorusové založili ještě jednu akci, ale při ní se ke střele nedostali a i druhá třetina je pomalu, ale jistě minulostí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce a v ní jsme viděli dvě branky. Obě znovu na straně Švýcarů, kteří tak po druhém dějství vedou rozdílem už tří branek. V jednadvacáté minutě trefil odkrytou běloruskou klece Joël Vermin a v závěru periody pak využil přesilovou hru střelou z pravého kruhu Killian Mottet. Švýcaři tak mají dobře našlápnuto k dnešní výhře. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Třetí třetina začne přibližně ve 22:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Švýcaři byli znovu hodně aktivní hned v úvodu třetí části hry a natlačili se před branku Kulbakova, ale jejich střela končí mimo.
     
    41:19
    Z levého kruhu střílel Kristian Chenkel, ale s jeho projektilem si dokázal Gilles Senn poradit.
     
    41:54
    Po ztrátě puku Švýcarů se na opačnou stranu vydali znovu hráči Běloruska, ale další jejich počínání před Sennem bylo neúspěšné.
     
    42:27
    Zblízka na Senna střílel Kitarov, ale brankář Švýcarska si poradil a jeho ránu vytěsnil mimo tři tyče.
     
    43:24
    Charles Linglet se napřahoval ke střele mezi kruhy, ale nakonec se mu to nepodařilo a pouze promáchl.
     
    44:08
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové se poprvé v utkání prosazují. ARTUR GAVRUS v samostatné akci unikl až do blízkosti Senna a poté ho mezi jeho betony prostřelil – 3:1.
    44:08 Artur GAVRUS - 3:1
     
    45:16
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Claude-Curdin Paschoud – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    45:39
    Joël Vermin unikl ve vlastním oslabení, jeho střela z levé strany ale před běloruskou branku nedoplachtila a rázem tak hráči Běloruska otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    46:13
    Švýcaři se stále nemohou osvobodit, kotouč tak mají stále ve své moci Bělorusové.
     
    46:44
    A znovu se nedostali hráči Švýcarska k puku, aby ho poslali až před Kulbakova a čelí tak dalšímu tlaku Bělorusů.
     
    47:16
    Švýcarsko je v plném počtu.
     
    47:38
    Běloruský celek zakládá svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma a znovu se pokusí dostat se Švýcarům na dostřel jediné branky.
     
    48:18
    A znovu k tomu měli příležitost. Ovšem střela Sergeje Drozda zamířila jen vysoko nad branku Senna.
     
    48:47
    Dario Simion dostal přihrávku na pravý kruh a odtud pak střílel na Kulbakova, ten sklapl betony a kotouč do nich ukryl.
     
    49:28
    Belevič vyhodil puk z vlastní obranné třetiny a za ním už spěchají hráči Švýcarska, kteří si ho převezmou do své moci a zamíří s ním znovu před Kulbakova.
     
    49:28
    Následuje další komerční přestávka.
     
    49:52
    Bělorusové ožili po vstřeleném gólu a i nyní se dostali do blízkosti švýcarské branky. Střela Danily Karabana ale skončila jen vedle pravé tyče Senna.
     
    50:40
    Corvi sjel s pukem do útočného pásma, příliš dlouho se tam ale neohřál a hned kotouč ztratil. U něho tak jsou zase hráči Běloruska.
     
    50:55
    Další snaha hráčů Běloruska před švýcarskou brankou, ale střela Jevgenije Kovyršina zamířila pouze do Sennovy připravené lapačky.
     
    52:12
    Albrecht vybojoval v rohu kluziště puk a hned ho poslal před branku Bělorusů. Tam poté střílel Reto Suri, ale bylo to hodně nepřesné.
     
    53:08
    Reprezentanti Švýcarska sebrali ve vlastním obranném pásmu soupeři kotouč a zamířili s ním zase před Kulbakovovu klec.
     
    54:01
    Další přesný zákrok si připsal Gilles Senn a znovu se před jeho brankou strhla potyčka. Dnes už potřetí.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Jegor Šarangovič – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Joël Genazzi – 2 min., hrubost).
     
    54:09
    Ve vlastním obranném pásmu sebrali Bělorusové puk Švýcarům a pokusili se projít na druhou stranu. To se jim ale nepovedlo a švýcarský celek se vrací zpět.
     
    55:29
    Série nepřesností na obou stranách. Nyní už ale mají kotouč zase Švýcaři a míří s ním před běloruskou branku.
     
    56:14
    Albrecht obešel obránce Bělorusů a dostal se na levou stranu, odtud ale brankáře Kulbakova nepřekonal.
     
    56:45
    Andrej Stěpanov zachytil puk v obranném pásmu a hned ho vyvezl až před švýcarskou klec. Ke střele před Sennem se ale nedostal.
     
    57:26
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové se dostávají Švýcarům na dostřel jediné branky a jsou zpátky ve hře. JEVGENIJ KOVYRŠIN se dostal k odraženému kotouči, který poté zpoza obránce Švýcarů uklidil za Sennova záda – 3:2. Asistence: Alexandr Pavlovič.
    57:26 Jevgenij KOVYRŠIN - 3:2
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Švýcaři vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před švýcarského brankáře. Následně pak si bere lavička Běloruska oddechový čas.
     
    58:15
    Kulbakov je na střídačce a Bělorusko to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:23
    Vermin spěchal za kotoučem podél levého mantinelu, nakonec se k němu ale nedostal. Prázdnou branku tak trefit nemohl.
     
    58:49
    Bělorusové se natlačili před branku Švýcarska, kde dobře pokryl střelu Senn a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    59:11
    Bělorusové svírají svého soupeře před jeho brankou, ale do zakončení se nedostali. Puk poté opouští obranné pásmo Švýcarů.
     
    59:30
    Ještě zákrok Senna a po něm se vhazuje po jeho levé ruce. Bělorusové stále hrají bez brankáře a v šesti hráčích.
     
    59:50
    Senn si připsal další zákrok proti střele Bělorusů, kteří se urputně snažili o vyrovnání, ale to se jim opět nepovedlo. Vhazovat se bude po Sennově levé ruce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. První duel ze dvou skončil těsnou výhrou Švýcarska, které ale na začátku třetí třetiny vedlo 3:0. V pětačtyřicáté minutě snížil Artur Gavrus a dvě minuty před koncem třetí části hry pak dostal Bělorusy na dostřel jediné branky Jevgenij Kovyršin. Bělorusům ale nepomohla ani závěrečná powerplay a nakonec se srovnání nedočkali. Druhý zápas mezi oběma celky se odehraje v neděli patnáct minut po poledni.
     
    Střely na branku: 20 – 22
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:37:58)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Fora (Simion), 21. Riat (Vermin), 40. Mottet (Loeffel) – 45. Gavrus, 58. Kovyršin (Pavlovič)


    Švýcarsko: Senn (van Pottelberghe) – Loeffel, Genazzi, Fora, Geisser, Frick, Paschoud, Zryd – Riat, Corvi, Lammer – Rossi, Vermin, Mottet – Wick, Albrecht, Suri – Simion, Walser
    Bělorusko: Kulbakov (Karnauchov) – Vorobej, Korobov, Chenkel, Lisovec, Ustiněnko, Znacharenko, Ambrožejčik, Ďjukov – Pavlovič (C), Šarangovič, Linglet – Stěpanov, Kovyršin, Gavrus – Drozd, Belevič, Kitarov – Karaban, Děmkov, Matěruchin

    Rozhodčí: Dipietro, Mollard – Abegglen, Kaderli
    bahis siteleri