Švýcarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Německo – J. Korea 6:1 (kon.) | Švédsko – Rakousko 7:0 (kon.)
Finsko – Dánsko 2:3 (kon.)
konec
Německo
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Jižní Korea
Středa 09.05.2018, 16:15 • Jyske Bank Boxen, Herning • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:39:43)
     
    Střely na branku: 42 – 26
     
    Je konec! Německo v dnešním utkání zvládlo roli favorita a po výhře 6:1 nad Jižní Koreou si připisuje první vítězství na turnaji. Němci byli po celou dobu lepším celkem a zcela dominovali dění na ledové ploše. Korejci ve třetí části hry předvedli bojovný výkon a nakonec se dočkali odměny. V přesilové hře se totiž prosadil Brock Radunske! Němci se dnešní výhrou vyhoupli na čtvrtou pozici, zatímco Jižní Korea zůstává beznadějně poslední.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Leon Draisaitl ještě objel korejskou branku, přihrál na modrou čáru, jenže Yannick Seidenberg trefil prvního korejského obránce.
     
    58:18
    Sang-uk Kim dostává dvě minuty za podražení a dohraje dnešní duel na trestné lavici.
     
    58:10
    Eric Regan vybojoval odražený puk ve středním pásmu a rozjel korejskou akci po pravém křídle. Jižní Korea se ale nedostala do střelecké pozice.
     
    57:30
    A další korejská možnost! Niklas Treutle se musel roztáhnout na brankovišti! Čong-hjun Lee se snažil přehodit jeho beton, ale němečtí obránci gólmanovi pomohli!
    57:01 Brock RADUNSKE - 6:1
     
    57:01
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Jižní Korea se v přesilové hře dočkala branky! Obrovská radost! BROCK RADUNSKE si po vyhraném vhazování našel cestu ke kotouči, dostal se před branku a zakončil mezi nohy brankáře! Asistence: Čin-hi Ahn.
     
    56:57
    Korejci si v závěru utkání zahrají ještě jednu přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Manuel Wiederer.
     
    56:32
    Niklas Treutle musel kontrolovat nebezpečnou teč z mezikruží. Německý brankář si pokryl mezírku u pravé tyče a nechal puk proletět kolem branky.
     
    56:10
    Jong-čon Seo operoval s pukem za vlastní brankou, kde číhal na vystřídání svých spoluhráčů. Němci už jejich rozehrávku neatakují.
     
    55:35
    Marcel Noebels se ve středním pásmu natahoval po odraženém kotouči, nicméně zpracování mu vůbec nesedlo a kotouč získali Korejci.
     
    55:03
    Daniel Pietta objel s pukem na hokejce útočné pásmo, nicméně německý hokejista trefil jen připraveného Matta Daltona.
     
    54:22
    Leon Draisaitl se z levého křídla prosmýkl před korejskou branku, jenže německému útočníkovi zakončení vůbec nesedlo a puk mu utekl od hokejky.
     
    54:02
    Až nyní si Matt Dalton opět připsal úspěšný zákrok. Korejský brankář si povyjel proti prudké střele od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    53:10
    Jong-čon Seo dojel nahození do obranného pásma. Korejci už pouze čekají na konec dnešního utkání, ve kterém znovu schytávají výprask.
    52:33 Yannic SEIDENBERG - 6:0

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Draisaitl (Plachta, Y. Seidenberg), 21. Ehliz (Plachta, Y. Seidenberg), 30. Hager (Holzer, Draisaitl), 35. Tiffels (Michaelis), 49. Ehliz (Kahun, Draisaitl), 53. Y. Seidenberg (Plachta) – 58. Radunske (Jin-Hui Ahn)


    Německo: Treutle (Pielmeier) – Holzer, D. Seidenberg, Y. Seidenberg, M. Müller, Krupp, J. Müller, Ebner – Noebels, Tiffels, Michaelis – Ehliz, Kahun, Draisaitl – Eisenschmid, Hager, Plachta – Krämmer, Pietta, Wiederer – Hofflin.
    Jižní Korea: Dalton (Song-če Pak) – Won-čon Kim, Young, Jong-čon Seo, Plante, Regan, Hjon-ho O, Ton-ko I – Jong-čon I, Sang-uk Kim, Ki-song Kim – Radunske, Č-h. Lee, Min-Ho Čo – Swift, Sang-hun Šin, Jin-Hui Ahn – Čin-kjo Pak, Won-čong Kim, U-sang Pak – Čong-u Čon.

    Rozhodčí: Hribik, Kaukokari – Lhotský, Suominen
    bahis siteleri