Plzeň – Třinec 1:2 (kon.) | Slavia – Dukla Praha 2:0 (kon.) | Brno – Bohemians 1905 3:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 27.05.2018, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – O umístění • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí dnes nenastavil ani minutu a třetí brněnská branka je tak tím posledním, co se na Srbské stane. Brňané ovládli souboj o první místo ve skupině o umístění. Soupeře nepustili do šancí a sami si zejména ve druhém poločasu dokázali gólové příležitosti vytvořit. Zápas tak zaslouženě ovládli a se sezónou se rozloučí vítězstvím 3:0. (15:57:23)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    A Brňané zvyšují svůj náskok doslova v poslední vteřině utkání. Přihrávku mezi obránce Pražanů převzal TOMÁŠ DOBROVODSKÝ, potáhl si míč a vykouzlil technickou střelu, která vklouzla do sítě zcela mimo dosah gólmana.
     
    88
    Dopředu se hnal Bassey. Podařilo se mu vyhnou protihráči, jeho následná přihrávka na nabíhajícího Selemaniho nicméně narazila na hráče Brna.
     
    85
    Oba trenéři v závěru utkání prostřídali své jedenáctky a do útoku zamířili opět domácí. S míčem se však nemohli sbližovat dlouho, jelikož si při jeho zpracování nedovoleně počínal Holman.
     
    85
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Vintr, přichází Jambor.
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Horizrál, přichází Šrámek.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Zúbek (FC Zbrojovka Brno).
     
    83
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Pyš, přichází Chyla.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Vintr (FC Zbrojovka Brno).
     
    80
    Místo tlaku Bohemians rázem přišla další příležitost domácích. Z úhlu se pokusil prosadit také Holman, tentokrát však byli hosté připraveni a Brňané tak obdrželi pouze roh, z kterého se jim udeřit nepovedlo.
     
    80
    Brno právě vstřelilo branku!

    K pokutovému kopu se postavil právě faulovaný borec MAREK VINTR a s přehledem proměnil. Fiala skočil na opačnou stranu a neměl tak nárok proti umístěné střele zakročit.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Kocourek (Bohemians Praha 1905).
     
    79
    Ale nyní hrozí naopak domácí! Kdo jiný než duo Holman-Vintr. První jmenovaný vyslal autora prvního gólů do šance. Vintr se prosmýkl do šestnáctky a bránící Kocourek neměl jinou možnost, než jej stáhnout k zemi. Penalta.
     
    77
    O zvrat se v posledních patnácti minutách pokusí hosté. Mají sice míč na kopačkách, domácí ale bráni pozorně. Poznal to pronikající Selemani, který se nedokázal probít do šance.
     
    75
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Matula, přichází Doubravský.
     
    74
    A do rozklížené obrany tak mohli zamířit nájezdníci v červených dresech. Vintr převzal míč na levém křídle, vtrhl do šestnácky a v mžiku obehrál soupeře. Zakončit mu však nedovolil zákrok dalšího hostující obránce.
     
    73
    Chvíli na to hrozilo nebezpečí před opačnou branou. Klokani vybojovali roh, ale ani tentokrát se jim nepodařilo využít tuto příležitost k přímé střele na branku.
     
    71
    Brňané se nyní dostali těsně před šestnácku hostů a předvedli nádhernou akci. Na konci série přesných přihrávek se před Fialou vynořil střídající Moučka. Poprvé však brankář jeho střelu lapil, hned na to tentýž brněnský hráč mířil těsně vedle.

    Jaroslav Galba

    Branky: 20. Vintr, 80. Vintr (pen.), 90. Dobrovodský

    Karty:   21. Sedlmajer (BNO), 83. Vintr (BNO), 84. Zúbek (BNO) – 64. Brak (BOH), 79. Kocourek (BOH)


    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Zukal (C), Šustr, Dobrovodský, M. Vintr (85. Jambor), Holman, Sedlmajer, Koláčný (68. Moučka), Matula (75. Doubravský), Zúbek, Pyš (83. Chyla)
    Náhradníci: Floder, Doubravský, Chyla, Moučka, Jambor

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Brak, Václavík, Kocourek, Buneš, Káš (C), Selemani, Horizrál (85. Šrámek), Bassey, Hadi (28. Osmančík), Vetešník
    Náhradníci: Osmančík, Šrámek

    Rozhodčí: Slabý – Batík, Polák
    bahis siteleri