Wolverhampton – Manchester City 1:1 (kon.) | Arsenal – West Ham 3:1 (kon.) | Bournemouth – Everton 2:2 (kon.)
Huddersfield Town – Cardiff 0:0 (kon.) | Southampton – Leicester 1:2 (kon.) | Liverpool – Brighton 1:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
1:1 (0:0)
Manchester City
Sobota 25.08.2018, 13:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuj Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu zase někdy příště těšit na počtenou. (15:31:58)
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:8.
     
    Je konec, na Molineux Stadium dnes došlo k překvapení, Wolverhampton totiž remizoval s Manchesterem City 1:1. Domácí podali obětavý výkon, několikrát při nich stálo i štěstí. Dvakrát už během prvního poločasu, když brankovou konstrukci v rozmezí jediné minuty trefili Agüero a Sterling. Po přestávce se do vedení překvapivě dostali Wolves, opakovaný záběr ale ukázal, že Willy Boly propasíroval míč do sítě rukou, gól tedy neměl být uznán. Hosté poté okamžitě přidali na aktivitě a nakonec byli po zásluze odměněni, když hlavou srovnal Aymeric Laporte. Hrdinou zápasu se mohl stát Sergio Agüero, jenže jeho přímý kop z páté nastavené minuty skončil na horní tyči.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Agüero kopl přímák skvěle, míč ale zastavilo břevno
     
    90+5
    To jsou věci, Manchester mohl v samotném závěru nastaveného času zvrátit utkání na svou stranu. Přímému kopu Sergia Agüera opravdu moc nescházelo, balon orazítkoval břevno!
     
    90+4
    Tak ještě jeden přímý kop pro Guardilovu družinu. Nádherné sólo předvedl Leroy Sané, po jehož nahrávce byl Moutinhem jasně faulován Sergio Agüero.
     
    90+3
    Svěřenci Nuna Espírita Santa by sice rádi porazili úřadujícího šampiona Premier League, na jejich herním projevu ale je vidět, že se dnes spokojí s bodem, který z posledních sil brání.
     
    90+2
    Tohle se také zas tak často nevidí, Sané nejprve vybojoval pro hosty roh, jenže po jeho rozehrávce se míč ve vzduchu zakroutil mimo hrací plochu. Výkop pro Wolves.
     
    90+1
    Nastavovat se bude pět minut.
     
    90
    Rohový kop domácímu celku nevyšel, o chvíli později ovšem vrátil míč do vápna střídající Vinagre, Matt Doherty ale ze značného záklonu hlavičkoval mimo.
     
    89
    Adama Traoré si udělal dobrý den z Mendyho a vyslal před branku soupeře nebezpečnou přízemní nabídku, před dotírajícím Jiménezem ale stačil odkopnout míč Kompany.
    88. Jota měl na noze vítězný gól, jeho střela šla jen těsně nad břevno hostující brány
     
    88
    Domácím se podařilo od vlastní šestnáctky odvrátit míč až na třetí pokus. Do okamžité protiakce se vydal neskutečně rychlý Traoré, po jehož přetaženém centru těsně nad břevno pálil Jota.
     
    87
    Přímý kop po předchozím střetu domácí nezvládli z jediného důvodu, Aymeric Laporte si totiž proti Coadymu až příliš viditelně pomohl rukama. Jasný faul.
     
    86
    David Silva vlétl do souboje s Moutinhem na hranici vlastního sebeobětování a málem schytal tvrdý úder nohou do hlavy. Naštěstí vyvázl bez jakéhokoliv zranění ...
     
    85
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Jonny Castro, přichází Ruben Vinagre.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Riyad Mahrez.
     
    83
    Jonnyho Castra začaly trápit křeče, na lavičce se proto připravuje Ruben Vinagre, který by se v nejbližších minutách měl podívat na hřiště. Další roh soupeře zvládli Vlci také ubránit.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 57. Boly (Moutinho) – 69. Laporte (Gündoğan)

    Karty:   42. Coady (WOS) – 12. Kompany (MAC), 60. D. Silva (MAC)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Moutinho, Neves, J. Castro (85. Vinagre) – Costa (72. Traoré), Jiménez, Diogo Jota.
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Saïss, Vinagre, Hause, Bonatini, Traoré.

    Manchester City: Ederson – Walker, Kompany (C), Laporte, Mendy – D. Silva, Fernandinho, Gündoğan (77. Sané) – B. Silva (62. Jesus), Agüero, Sterling (85. Mahrez).
    Náhradníci: Muric – Stones, Otamendi, Delph, Sané, Mahrez, Jesus.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Constantine Hatzidakis

    Diváci: 31 322
    bahis siteleri