Dunajská Streda – Žilina 0:0 (kon.) | Sereď – Podbrezová 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 2:0 (kon.)
Senica – Nitra 1:1 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 25.08.2018, 19:00 • FK Senica • Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nitra predvádzala podobnú hru ako v prom polčase, bola proste lepším celkom, často útočila a Taborda vyťahoval jeden úspešný zákrok za druhým. V 58. minúte Chovanec našiel v pokutovom území presnou prihrávkou Andreja Fábryho a ten poslal hostí do zaslúženého vedenia. To, že sa sa hrá na góly, a nie na držanie lopty či šance, sa Nitra dokonala presvedčila v 84. minúte. Z ojedinelého útoku získala Senica rohový kop a na zadnej tyči nepokrytý Petshi pri svojom debute vo Fortuna lige vyrovnal na konečných 1:1! Senica je s jedným bodom náramne spokojná, Nitre sa máli, ale jeden gól na víťazstvo stačí málokedy.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, ďakujem za pozornosť. (20:53:23)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Iba dve minúty sa nadstavujú v druhom polčase, zrejme sa body v Senici budú deliť.
     
    90
    Taiw mohol spasiť Nitru! Hosťujúci futbalista sa krásne prebojoval až do pokutového územia, oklamal obrancu súpera, ale jeho zakončenie z mierneho uhla vytlačil Tavorda na žrď a zachránil tak svoj celok!
     
    89
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Tomáš Vestenický, prichádza Marek Fábry.
     
    88
    Nitra kombinovala na útočnej polovici, ale lopta len končí u obrancov súpera. Senica teraz trocha upokojila hru, zvolila postupnú rozohrávku.
     
    87
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Uvidíme, či ešte príde aj nejaká gólová situácia, v samom závere stretnutia je to tak veľmi zaujímavé. Čo dokáže spraviť s tímom strelený gól.
     
    85
    Stále však ostáva dohrať záverečné minúty tohto zápasu, stať sa teda môže čokoľvek. Domáci po strelenom góle ožili, všetko je teda ešte otvorené.
    84. Sacha PETSHI - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    84
    Senica dala gól!

    Aký vie byť niekedy ten futbal nespravodlivý, o tom sa práve presvedčili hostia! Senica zahrávala rohový kop, Asmahov center najprv padol na hlavu Diasa, jeho pokus famóznym zákrokom zneškodnil Hroššo, ale k dorážke sa dostal SACHA PETSHI a ten vo svojom prvom zápase vo Fortuna lige dáva svoj prvý gól, ktorým vyrovnáva na 1:1!
     
    83
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Richard Celis, prichádza Naren Solano.
     
    82
    A hostia teraz získavajú aj rohový kop a to znamená ďalšie cenné sekundy na súperovej polovici. Senica sa musí opäť brániť, potrebuje však hrať na opačnej strane ihriska.
     
    81
    Domácim nevyšiel prechod do útoku a navyše aj faulovali. K rozohrávke lopty sa chystá Hroššo, samozrejme si dáva načas a to zanecháva odozvu na domácich tribúnach.
     
    80
    Niečo málo cez desať minút majú domáci k dispozícii, ak rátame aj nadstavený čas, aby ešte niečo vymysleli. Za predvedenú hru si však body nezaslúžia, ale hrá sa na góly a ak ho dajú, nebudeme môcť o tom debatovať.
     
    79
    Lopta sa však vracia na kopačky FC Nitra. Hostia sa teraz nikam neponáhľajú, držia hru v stredovom kruhu a čas hrá v ich prospech. Hrá sa však až do záverečného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    78
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol a hrať tak môže domáci celok. Senici sa začína čas krátiť, stále predbežné skóre hovorí v neprospech domáceho tímu.
     
    77
    Po pravej strane úspešne prenikal Guláš a získava pre svoj celok rohový kop. Toto presne hostia potrebujú, hrať čo najďalej do svojej brány a držať súpera pod tlakom.
     
    76
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Jean Deretti.
     
    75
    Priamou strelou na bránu to skúsil Asmah, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a bránu súpera nijak neohrozil. Hroššo zasahovať nemusel a drží si tak čisté konto.

    Miroslav Revaj

    Branky: 84. Petshi – 58. Fábry (Chovanec)

    Karty:   74. Machovec (NIT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.
    FK Senica: Taborda – Dias, Otrísal (C), Kotula – Herrera (63. Petshi), Nirennold, Tesija, Krč (76. Deretti), Asmah – Castaňeda, Celis (83. Solano).
    Náhradníci: Vorel – Kováč, Totka, Martišiak, Deretti, Petshi, Solano.

    FC Nitra: Hroššo – Kuník (22. Guláš), Farkaš (60. Machovec), Križan, Chovanec – Šimončič (C), Kóňa – Fábry – Charizopulos, Abdulrahman, Vestenický (89. Fábry).
    Náhradníci: Šípoš – Guláš, Chobot, Machovec, Macho, Fábry, Čeredničenko.

    Rozhodčí: Michal Smolák – Andrej Hrmo, Daniel Poláček – Kamil Horváth

    Diváci: 759
    bahis siteleri