Slovensko – Česko 0:7 (kon.)
konec
Slovensko
0:7 (0:4, 0:2, 0:1)
Česko
Sobota 25.08.2018, 15:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    Ode mě je to z ženského hokeje pro tuto chvíli všechno, děkuji za pozornost u přenosů z Púchova a budu se s vámi zase těšit na shledanou! (17:09:13)
     
    Ještě krátký závěrečný ceremoniál. Třetí místo obsadily Finky a pro pohár za druhé místo si přijela česká kapitánka Anna Kotounová. Turnaj pak vyhrály Japonky, které si od nás rozhodně zaslouží sportovní gratulaci. Velká škoda vzájemné bitvy, kterou jsme mohli vyhrát...
     
    České hokejistky do 18 let zakončily turnaj čtyř zemí v Púchově skoro tak, jak si představovaly – hned první třetinou odmítly jakékoli nervy. Slovenky tenhle víkend nedokázaly trojici soupeřů z elitní skupiny MS konkurovat a vítězství našeho týmu mohlo být klidně ještě vyšší.
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Slovensko – 2 (6)
    Česko – 15 (49)
     
    Nejlepšími hráčkami jsou vyhlášeny za Slovensko obránkyně Laura Šuliková a za Česko autorka hattricku Nikola Dýcková. Jedním dechem dodejme, že své první čisté konto v reprezentaci dnes vychytala Julie Mathauserová, i když to měla opravdu velmi snadné.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    No, parádní akci vystřihla Sára Čajanová, z úhlu ale nechtěla střílet. A tak od zadního mantinelu našla Danielu Pejšovou, proti níž musela udržet skóre Zimková.
     
    59:21
    Spolupráce Dýckové s Mlýnkovou skončila až ve středním pásmu.
     
    59:07
    A ještě jednou...
     
    58:49
    Národní výběr musí rozehrávat zase ze své třetiny.
     
    58:18
    Ránu Škrdlové neudržel gólmanka ve výstroji a potom musela betonem zastavit dorážející Dýckovou. Puk byl ve hře, ale sudí ho ztratil z dohledu, takže před další dorážkou Mlýnkové přerušil hru.
     
    57:58
    Tak zápas alespoň můžeme dohrát v přesilové hře. Kristína Šimnová (SVK) inkasuje menší trest za podrážení.
     
    57:33
    Svůj brejk neproměnila Kaltounková, po chvíli už Češky puk do brány dostaly a Hana Haasová slavila další gól. Jenže marně. Martina Exnerová předtím štrejchla Zimkovou a rozhodčí to posoudil jako postavení v brankovišti.
     
    56:45
    Pěknou akcí se prezentovala Mazancová, Zimková je dnes zatím o gól úspěšnější než její předchůdkyně.
     
    55:58
    Práci má i Julie Mathauserová, která se dneska nejspíš nedostane přes deset zákroků. Ale hlavně aby z toho bylo čisté konto!
     
    55:23
    Zpětná přihrávka těsně přeletěla hokejku Škrdlové, dostala se až k Jandušíkové. Její střelu zastavila Mlýnková a chtěla si puk potáhnout do strany, pak jí ale ujel.
     
    54:45
    Kristýna Hájková, kterou můžete na zimních stadionech potkat v pruhovaném úboru, teď osvěžila své útočné vlohy. Tandem s Fabšicovou střelou neskončil, pak ještě Hájková bojovala za brankou, až ji soupeřka povalila k ledu.
     
    54:12
    I poslední minuty plynou dost rychle. Slovenské vyhození dojela Klára Seroiszková a český tým plánuje další akci.
     
    52:59
    Zprava se do brankoviště nacpala Kaltounková, po dorážce se ještě natahovala Čajanová, ale Zimková s pomocí spoluhráček udržela puk před čarou.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Haasová (Kaltounková), 11. Exnerová, 12. Dýcková (Machalová, Mlýnková), 18. Exnerová (Haasová, Šmajdová), 32. Dýcková (Mlýnková, Jandušíková), 34. Dýcková (Mlýnková, Machalová), 52. Mlýnková (Machalová, Dýcková)


    Slovensko: Pösingerová (32. Zimková) – Vysokajová, Šuliková, Šulíková, Vargová, Jašková, Kučerková, Plankenauerová, Leskovjanská – Štetiarová, Matejková, Dobošová – Kapičáková, Halušková, Nemčeková – Kúbeková, Hajniková, Šimnová – Hudáková, Schredlová, Gáliková. Trenér: Peter Kúdelka.
    Česko: Mathauserová (J. Pejšová) – Jandušíková, Škrdlová (A), D. Pejšová, Kotounová (C), Radová, Šmajdová, Seroiszková, Hájková – Dýcková, Mlýnková (A), Machalová – Sýkorová, Mazancová, Čajanová – Haasová, Kaltounková, Exnerová – Fabšicová, V. Černá, Škorpíková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Durmis – Čerhitová, Ševčík (všichni SVK).
    bahis siteleri