Vítkovice – Košice 1:2 (1:3 po s.n.) | Miskolc – Gap 0:3 (kon.) | Poprad – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Rapaces de Gap
sk Neděle 02.09.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine sa hráči Miškolcu snažili o strelenie kontaktného gólu, no defenzíva Gapu s podporou brankára Cookea hrala po celý čas koncentrovane a organizovane. Napokon Gap zaknihoval výhru gólom do prázdnej bránky.
    Hokejisti Gapu teda končia svoju premiérovú účasť na Tatranskom pohári tretím miestom. Miškolc sa v konečnom poradí 71. ročníka tohto tradičného turnaja umiestnil na 4. pozícii.

    Večer nás čaká vyvrcholenie turnaja. HK Poprad nastúpi vo finále proti HC Orli Znojmo a my budeme znovu pri tom. Stretnutie sa začína o 19:00, tak si na náš web potom znovu kliknite.

    Zatiaľ ďakujeme za pozornosť. (17:01:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Tím Gap práve strelil gól!
    Dravci z Gapu pečatia výhru svojho tímu gólom do prázdnej bránky! Gapu sa podarilo vyhrať buly v obrannom pásme a vytiahnuť puk von až do útočnej tretiny. Za bránkou operoval Biezais, ktorý našiel na pravom kruhu voľného ROBERTSA JEKIMOVSA a ten si strelou vychutnal prázdnu bránku!
    Asistencia: Elvijs Biezais.
     
    59:33
    Gap zatiaľ prežíva powerplay súpera dobre. Pár zmätkov pred bránkou tam už bolo, no pokiaľ je to bez inkasovaného gólu, je to pre Gap dobrá záležitosť. Teraz Brown vyhodil puk z obrannej tretiny a je to icing. Tréner Gapu Luciano Basile si berie oddychový čas.
     
    58:46
    Puk sa priblížil ku Cookeovi, ten si ho ihneď pripravil na hokejku a poslal preč do stredného pásma.
     
    58:17
    Oddychový čas pre DVTK Miškolc! Po ňom sa bude vhadzovať v obrannom pásme Les Rapaces.
     
    58:14
    Kulmalovi sa podarilo pretlačiť sa medzi kruhy, odkiaľ to vyskúšal nahodiť na Cookea. Brankár Gapu vytlačil puk vyrážačkou na ochrannú sieť.
     
    57:45
    Medzitým odchádza David Duschek na striedačku a Miškolc rozbieha svoju powerplay!
     
    57:28
    Téo Sarlieve vykorčuľoval dopredu po ľavom krídle a dostal sa až do blízkej vzdialenosti k Duschekovi, no napálil to iba priamo do neho.
     
    56:15
    V perfektnom samostatnom úniku bol Roberts Jekimovs, ktorý šiel už sám na Duscheka. Snažil sa ho rozhýbať, napokon zakončoval zblízka bekhendom. Duschek dobre zanechal pravý betón pri žrdi a zastavil ním puk.
     
    56:08
    Daniel Kiss poslal mierne razantnú strelu na bránku. Cooke šiel do rozkľaku, od betónov sa mu puk odrazil pred seba. Dorážať chcel ihneď Márk Miskolczi, ale napokon nedokázal Cookea prekvapiť.
     
    55:02
    Gibb dával svojmu kolegovi z obrany Samuelovi Labrecqueovi puk presne na ľavý kruh, odkiaľ Labrecque strieľal. Duschek mal prehľad v hre a strelu usmernil na zadný mantinel.
     
    54:18
    János Vas spoza ľavého kruhu poslal puk tesne mimo brány. Strela skončila na zadnom mantineli a hráči Gapu si vzali kus čiernej gumy pre seba.
     
    53:30
    Šikovné zakončenie Kristoffa Kontosa od modrej čiary letelo pekne priamo na Duscheka a bolo ešte trošku tečované. Hráči Miškolcu si však s touto situáciou poradili.
     
    52:25
    Nikandrosz Galanisz napriahol za pravým kruhom. Mal pred sebou protihráča a snažil sa ho obstreliť a mieriť k pravej žrdi. Puk napokon prefrčal popri pravej žrdi a skončil na mantineli.
     
    51:46
    Rasmus Kulmala sa pretláčal pomedzi kruhy a pokúšal sa ihneď zakončovať, no dvojica obrancov Gapu sa pripravila a bezpečne ho odstavila od puku.
     
    50:33
    Videli sme zaujímavú situáciu, ktorá na našich klziskách nie je až taká častá a jednoznačná. Balázs Láda a hráč Gapu Romain Gutierrez počas hry rázne zhodili dole z rúk rukavice a chceli si medzi sebou vymeniť niekoľko poriadnych úderov. Čiarový rozhodca však Gutierreza ihneď chytil zozadu a nedovolil im pustiť sa do férovej pästnej výmeny.
    Gutierrez dostáva 2 minúty za hrubosť a 10 minút za zhodenie rukavíc, totožný trest patrí aj Ládovi.
     
    50:14
    Roland Hajós poľahky posunul puk po zadnom mantineli a brankár Jordon Cooke to iba pohľadom ukontroloval.
     
    48:50
    Miškolc s blížiacim sa záverom presilovky sa snaží vyťažiť ešte čo najviac. Ďalšou delovkou od modrej čiary sa prezentoval Jamie Milam. Puk letel priamo Cookeovi do hrude, a tak nemal problém ho u seba schovať.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Gallet (Sarlieve, Melin), 24. Gallet (Loizeau, Reno), 60. Jekimovs (Biezais)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Rusk, Milam, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Loiseau, Kulmala, Somogyi – Pance, Vas (A), Vincze – Ritó, Hajós, Láda
    Rapaces de Gap: Cooke (Darier) – Gibb, Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin, Schmitt – Kambeitz, Biezais, Kontos – Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez
    bahis siteleri