Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
konec
FbŠ Bohemians
6:8 (1:2, 4:1, 1:5)
Ne
Pátek 28.09.2018, 14:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:51:47)
     
    Dnešní utkání nakonec ovládly hostující hráčky, které vstřelily ve tří třetině pět branek. Samy inkasovaly jen jednou, díky čemuž vyhrály o dvě branky.

    Střely na bránu: 23 – 35.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Neskutečný zákrok v poslední vteřině v podání hostující brankářky! Ta se bleskově přesunula proti střele do odkryté části branky.
     
    59:20
    Do konce zápasu chybí 40 vteřin! Dneska získají tři body hráčky z Jižního Města.
     
    58:55
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Z tohoto nejspíše bude vítězná branka utkání! K míčku se dostala Chudá, jež ho přenechala DOMINICE KUBIŠOVÉ, která se trefuje z poloviny hřiště do prázdné brány. Asistence: Eliška Chudá.
     
    58:30
    Hráčky v zelenobílém jsou usazeny na útočné polovině. Nakonec přišla křižná přihrávka, po které ovšem domácí hráčka nedokázala zakončit.
     
    58:06
    Bohemka to zkouší bez gólmanky!
     
    58:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:03
    Eliška Vrátná měla na holi možná vítěznou branku! V dobré pozici mířila na vzdálenější tyči, jenže tu těsně minula!
     
    57:46
    Další nepříjemný moment, po kterém zůstává na zemi ležet pro změnu hráčka Jižního Města. I k té byla zavolána zdravotnice. Vypadá to, že i ona bude schopna pokračovat v utkání.
     
    57:34
    Navíc to zatím nevypadá, že by se domácí měli dostat o nějakého tlaku či ke hře bez gólmanky. Míček mají totiž hosté, kteří jsou na útočné polovině.
     
    56:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro hostující hráčky rozhodně vzpruha, jelikož se znovu dostávají do vedení! IVETA HYRŠLOVÁ se opřela do míčku, který skončil až za brankovou čárou. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    55:55
    Už to vypadalo, že se domácí dostanou do dobré pozice. V tu ránu byla ovšem slyšet píšťalka rozhodčího, který jejich akci přerušil.
     
    55:06
    Jenže ofenzivní podívaná se nekoná. Není se co divit. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by mohla být v tomto zápase fatální.
     
    54:04
    Díky tomu měli k dispozici domácí volný úder z hranice brankoviště. Střela Polákové ovšem byla sražena mimo mantinely.
     
    54:02
    Po jednom ze soubojů před brankou zůstala na palubovce ležet jedna z domácích. Přišla i doktorská pomoc, ale vypadá to, že bude pokračovat ve hře.
     
    53:47
    Po úderu Elišky Nové se míček ocitl mimo mantinely. Přesto se Bohemians dostali do gólovky! Nabito dostala Toulová, jenže její rána z první nebyla dobrá.
     
    53:02
    Míček mají na svých holích v posledních minutách především domácí hráčky. Zatím se však k ničemu závažnějšímu nedostaly.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Bočanová (Poláková), 25. Poláková (Bočanová), 32. Kadidlová (Vrátná), 37. Divišová (Vrátná), 40. Kadidlová (Divišová), 48. Vrátná (Toulová) – 10. Kubišová (Chudá), 17. Billá (Šnajberková), 28. Chudá (Kubišová), 43. Hyršlová (Hermannová), 48. V. Beránková (Hyršlová), 51. Chudá (Šulanová), 57. Hyršlová (Šulanová), 59. Kubišová (Chudá)


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Höflerová) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová – Cukrová, Bašová, Toulová – Reischlová, Kadidlová, Vrátná – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Neubergerová, Zlámalová, Divišová – Pavlicová, Bočanová.
    Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Pálková – Kubišová, Kovaříková, Šebestová – Chudá.

    Rozhodčí: Sladký, Vybíhal
    bahis siteleri