Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:3 (3:1, 3:0, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 30.09.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Jakub ORSAVA - 8:3
     
    57:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav znovu koriguje! Lukáš Žejdl vybojoval puk u mantinelu a poslal jej na modrou čáru. Tam se do něj opřel JAKUB ORSAVA s lehkým přispěním tyčky propálil Romana Willa. Asistence: Lukáš Žejdl.
     
    52:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A také tato přesilovka má gólovou tečku! JAKUB VALSKÝ byl zaparkovaný před brankovištěm a obdržel přihrávku od Redenbacha. Poté se otočil čelem ke Kantorovi a chladnokrevně jej propálil. Asistence: Tyler Redenbach, Matěj Stříteský.
    49:51 Pavel MUSIL - 7:2
     
    49:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na jedné straně, nedosáhl v šanci na puk Dominik Lakatoš, na straně druhé přichází kosmetická úprava skóre. Tygři propadli a Michal Vondrka se dostal do přečíslení. V něm přesně našel PAVLA MUSILA, jenž vymetl horní roh! Asistence: Michal Vondrka.
    40:57 Radan LENC - 7:1
     
    40:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jediné, co si hosté přejí, je závěrečná siréna. Marek Kvapil zavezl puk do pásma a posunul jej mezi kruhy, kam si najel RADAN LENC. První střelu ještě obětavě zastavil jeden z beků, nicméně následná dorážka si už našla cestu až do sítě! Asistence: Marek Kvapil, Lukáš Derner.
    39:30 Radan LENC - 6:1
     
    39:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to 6:1! Branka platí, střelcem je nakonec MAREK KVAPIL. Zkušený útočník vypálil z oblasti kruhů a Kantorovi se kotouč zasekl mezi bruslí a tyčkou. Podle přezkoumání u videa se prokázalo, že puk překročil brankovou čáru, dorážka Lence už nebyla zapotřebí. Bez asistence.
    39:12 Tyler REDENBACH - 5:1
     
    39:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři dovršili populárního bůra ještě před koncem první části! Dvojnásobnou přesilovku využil k ráně od modré Ladislav Šmíd. Tu Kantor ke své smůle vyrazil přímo k TYLERU REDENBACHOVI, pro jehož už byla dorážka formalitou. Asistence: Ladislav Šmíd, Martin Ševc.
    31:45 Jaroslav VLACH - 4:1
     
    31:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu dalšího dvojnásobného střelce! Čtvrtá formace domácích má velký den. Mladičký Michal Teplý předvedl parádní výlet za branku, načež našel mezi kruhy JAROSLAVA VLACHA. Ten měl spoustu času na zpracování a zcela přesnou ránu. 4:1! Asistence: Michal Teplý.
    19:11 Michal BULÍŘ - 3:1
     
    19:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velký obrat domácích! Obrana Boleslavi nedokázala zachytit Marka Kvapila. Ten pláchl po levé straně a předložil na protější kruh loženku MICHALU BULÍŘOVI, jenž nic nevymýšlel a z první poslal kotouč za bezmocného gólmana. 3:1! Asistence: Marek Kvapil.
    16:10 Michal BULÍŘ - 2:1
     
    16:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři otáčejí vývoj skóre ještě během první třetiny. Radan Lenc, jenž byl v posledních chvílích obětí nenávistného skandování hostujících fanoušků, poslal kotouč z rohu kluziště přímo před branku. Tam snadno zakončil MICHAL BULÍŘ a osamostatnil se tak na čele tabulky střelců! Asistence: Radan Lenc.
    10:24 Jaroslav VLACH - 1:1
     
    10:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Michal Teplý po přejetí modré čáry prostrčil puk do uličky na JAROSLAVA VLACHA, jehož nenápadná střela po ledě prošla Grošeljovi mezi betony až do sítě! Asistence: Michal Teplý.
    03:27 Lukáš ŽEJDL - 0:1
     
    03:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se brzy ujímají vedení! Jakub Orsava zavezl kotouč do pásma a chytře jej přenechal ze sebe na LUKÁŠE ŽEJDLA. Ten postoupil až na levý kruh a trefil se ukázkově pod Willovu rukavici. Asistence: Jakub Orsava.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. J. Vlach (Teplý), 17. Bulíř (Lenc), 20. Bulíř (M. Kvapil), 32. J. Vlach (Teplý), 40. Redenbach (Šmíd, Ševc), 40. M. Kvapil, 41. Lenc (M. Kvapil, Derner), 53. Valský (Redenbach, Stříteský) – 4. Žejdl (Orsava), 50. P. Musil (Vondrka), 58. Orsava (Žejdl)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd (A), Havlín, Ševc – L. Hudáček, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lenc, Bulíř (A), M. Kvapil – Valský, Redenbach, Ordoš – Teplý, Lakatoš, J. Vlach – Jeník.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (21. Kantor) – Bernad, Hanzlík (C), Pláněk, Němeček, Kotvan, Dlapa, Kurka – Klepiš, Žejdl (A), Orsava – Vondrka, Skalický, Pacovský (A) – Látal, P. Musil, Šťastný – Martin Procházka, Najman, Pabiška.

    Rozhodčí: Hejduk, Svoboda Roman – Svoboda Jiří, Rampír.

    Diváci: 6 112
    bahis siteleri