Salzburg – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:6 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 4:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 2:5 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 7:4 (kon.)
Přerov – Zlín 6:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (2:1, 2:1, 2:1 - N 0:0 - 1:0)
HC Olomouc
Sobota 06.10.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Dva dny zpět vyhrála Olomouc za tři body a Dukla na nájezdy, nyní je to v Jihlavě opačně. Jediný nájezd z deseti dal totiž ve druhé sérii DAVID ROSECKÝ.
     
    59:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Marek Melenovský tady ve VIP prostorách radí, že MATOUŠ MENŠÍK se zhostí po buly puku a pošle ho do volné klece. A jak "Melis" řekl, tak se i stalo. Dorostenec Dukly vzal ve středním pásmu puk, najel si přes modrou a trefil opuštěnou branku. Bez asistence.
     
    54:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pět sekund před návratem vyloučeného Zadražila se hosté prosazují, jelikož od modré pálil JOSHUA MÁCHA a na tuto střelu již Javůrek dosáhnout nemohl. Asistence: Josef Podlaha.
     
    44:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přece jen se Dukle podařilo docílit branky, a to po velkém tlaku při přesilové hře. Po Marešovi a Menšíkovi se puk dostal k JANU TRÁVNÍKOVI, který z kruhů nekompromisně propálil Hasalu. Asistence: Matouš Menšík, Lukáš Mareš.
     
    38:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Olomouci opět dotažení na kontaktní gól dlouho nevydrželo, jelikož Jihlava znovu vede o dvě branky. PATRIK ČERMÁK pomalu nachází formu z minulých sezon, když dostal přihrávku do jízdy od Valy a trefil se krásně pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Vala.
     
    30:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají první přesilovou hru v utkání. Na osu útočného pásma dostal kotouč LUDVÍK RUTAR, který vystřelil a Javůrek máchl rukou do prázdna. Asistence: Tobiáš Handl.
     
    25:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dneska je to den TOMÁŠE PIGLA, který se mezi kruhy dostal k odraženému puku, napálil jej na kasu a vrací svému týmu dvougólové vedení. Bez asistence.
     
    15:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvoubrankový náskok Dukly se mění na jednobrankový. Podlaha ještě na zadovku Matiaška před branku nedosáhl, byť byl byl sám před Javůrkem. Akce ale pokračovala, Štefka s Matiaškem vrátili kotouč před branku a JOSEF PODLAHA se již napodruhé prosadil, když mířil pod horní tyčku. Asistence: Michal Matiaško, David Štefka.
     
    09:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava opět střílí gól z těsné blízkosti branky. Vala viděl mezi kruhy volného TOMÁŠE PIGLA a útočník, který již trénuje s jihlavským A-týmem, se nekompromisně prosadil. Lehce poklekl, opřel se do jedné nohy a jeho rána se také zastavila až v síti. Asistence: Tomáš Vala.
     
    04:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak by řekl jihlavský trenér Karel Nekvasil – už bychom taky potřebovali dát více branek nebo se trefit jako první. A to přichází právě nyní. Dukla využívá přesilovou hru, když Juda naservíroval puk na střed levého kruhu pro VÍTĚZSLAVA BROŽE a ten propálil Hasalu tak, že kus černé gumy div neprorval síť. Asistence: Miroslav Juda, Jan Trávník.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Brož (Juda, Trávník), 10. Pigl (Vala), 26. Pigl, 39. Čermák (Vala), 45. Trávník (Menšík, Mareš), 60. Menšík – 16. Podlaha (Matiaško, Štefka), 31. Rutar (Handl), 55. Mácha (Podlaha), rozh. náj. Rosecký

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mácha (OLO)
    0:0   Mareš (JIH)
    2. série:
    0:1   Rosecký (OLO)
    0:1   Čermák (JIH)
    3. série:
    0:1   Štefka (OLO)
    0:1   Vala (JIH)
    4. série:
    0:1   Matiaško (OLO)
    0:1   Rašín (JIH)
    5. série:
    0:1   Podlaha (OLO)
    0:1   Brož (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Chaloupek) – Mareš, Trávník, Piskač, Rašín, Smolko, Zvěřina – Menšík, Juda, Brož – Pigl, Čermák, Vala – Zadražil, Krajíček, Barák. Trenér: Karel Nekvasil
    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Rutar, Hlaváč, Pírek, Vosátko, Bahounek, Klesla – Podlaha, Matiaško, Štefka – Mácha, Handl, Kaláč – Rosecký, Ministr, Kaplan – Tichý, Štědrý, Horký. Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Jaroš – Kučera, Polák

    Diváci: 67
    bahis siteleri