Cherson – Chrudim 0:1 (kon.)
konec
Prodexim Cherson
0:1 (0:0)
FK Chrudim
Sobota 06.10.2018, 18:00Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:38
    Současný výsledek zatím posouvá Chrudim do elitní fáze Ligy mistrů!
     
    38:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrovská česká radost na stadionu v Kragujevaci! Po nepřesné střele Claudinha vyhodil míč Dmitrij Litviněnko přesně na hlavu MATĚJE SLOVÁČKA, který o zem dokázal se štěstím dostat míč do sítě – 0:1!
     
    38:14
    Na poslední chvíli sebral Felipe skluzem zakončení Fumasy do poloprázdné branky!
     
    37:25
    Po rychlém výhozu Litviněnka mohl dát Max Chrudimi pojistku, ze strany ale branku soupeře minul!
     
    36:13
    Nakonec se pro střelu rozhodl brankář Jurij Savenko, Litviněnko jeho střelu do horní poloviny branky vytáhl!
     
    32:32
    Fantastický Roninho se na pravé straně obtočil kolem Bagatiniho s Felipem a z ostrého úhlu napálil spojnici břevna a tyče!
     
    27:11
    Max s Felipem a Martinem Došou uháněli do nadějného přečíslení, míč nakonec dostal na levačku slovenský reprezentant, který z první trefil jen boční síť Savenkovy branky!
     
    23:06
    Lanko zastavil únik Koudelky hodně nešetrně a zapsal na konto Chersonu úvodní žlutou kartu.
     
    20:38
    Ihned na úvod přišla velká šance Chersonu! Šoturma se dostal k míči na půlící čáře a svůj postup zakončil střelou, kterou Litviněnko skvělým zákrokem vyškrábl na rohový kop!
     
    19:04
    Chrudimští se mohli dostat do vedení! Éverton nejprve na pravé straně nastřelil nohu Savenka, dorážka Felipeho byla odkloněna na roh!
     
    09:33
    A právě po rohovém kopu se od Koudelky těsně před brankou odpoutal Claudinho, který svoje zakončení poslal jen kousek nad břevno chrudimské branky!
     
    06:52
    Chrudimská obrana si nyní nepohlídala Claudinha, který se ze strany dostal až do zakončení. Litviněnko jeho střelu z ostrého úhlu dokázal zlikvidovat!
     
    03:07
    A po rohovém kopu přišlo zajímavé zakončení o zem v podání Matěje Slováčka, jehož nepříjemnou střelu vytáhl Savenko za pomocí Claudinha nad branku!
     
    01:40
    Tak nyní stáli při Chrudimi všichni svatí! Střela z volného přímého kopu byla o zeď tečována přímo do protipohybu brankáře Litviněnka a zastavila se až o tyčku jeho branky!

    Petr Dejnožka

    Branky: 39. Slováček (Litviněnko)

    Karty:   24. Lanko (CHN)


    Prodexim Cherson: Savenko (Cypun) – Claudinho, Šoturma, Bilocerkivce, Korsun – Fetko, Skorij, Berbencev (C), Čudnov, Fumasa, Roninho, Lanko, Volianjuk
    FK Chrudim: Litviněnko (Hlouš, Žďánský) – Éverton, Max (C), Doša, Felipe – R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Bagatini, Slováček

    Rozhodčí: Onatsu (Finsko), Rakuckij (Bělorusko) – Boelen (Belgie)
    bahis siteleri