Česko – Rusko 5:3 (kon.)
konec
Česko
5:3 (2:2, 3:1, 0:0)
Rusko
Sobota 13.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
    34:06 BURENOV - 5:3
     
    34:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ani ne za půl minuty ale sborná odpovídá a vrací se na dostřel. Rychlá kombinace skončila na levé straně u dalšího obránce NIKOLAJE BURENOVA, jenž přesně vymetl bližší růžek české svatyně – 5:3. Asistence. Vasilij Podkolzin.
    33:40 MLČÁK - 5:2
     
    33:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je gól! Češi vyhráli vhazování a na modré čáře se ke střele dostal JAN MLČÁK. Vyslal ji v té nejméně příjemné výšce, takže ji Ščerbakov podivně vyrazil nad sebe, načež mu kotouč zapadl za záda! Vedeme o tři branky – 5:2! Asistence: Michal Teplý, Radek Mužík.
    29:07 RYCHLOVSKÝ - 4:2
     
    29:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže naši borci zase ujeli dopředu a v pravý čas přidávají čtvrtý gól! Únik dva na dva vyřešil Adam Raška ideálním přenecháním JAKUBU RYCHLOVSKÉMU a natáhl na sebe jednoho protivníka. Druhého pak Rychlovský posadil na zadek nádhernou kličkou, překonal i gólmana a vedeme 4:2! Asistence: Adam Raška.
    27:29 TUREČEK - 3:2
     
    27:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    A teď k tomu přidávají nadstavbu v podobě třetí branky, vůbec poprvé v trojzápase tak vedou! Opravdu nádhernou přihrávku od mantinelu vykouzlil Michal Teplý, jenž našel rozjetého beka DAVIDA TUREČKA. Ten pak stejně povedeným způsobem přišpendlil kotouč do bližšího růžku a slaví svůj první reprezentační gól – 3:2! Asistence: Michal Teplý.
    12:40 MUŽÍK - 2:2
     
    12:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po střele RADKA MUŽÍKA to zvonilo znovu, ale tentokrát už se naštěstí puk odrazil do branky a znovu vyrovnáváme! Český útočník natáhl ke střele ve středu hřiště a přesilovku čtyř proti třem využívá ke gólu na 2:2! Asistence: Michal Teplý, Pavel Novák.
    11:21 NIKOLAJEV - 1:2
     
    11:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bídná pětiminutová přesilovka končí bohužel gólem v české síti. Obránce udělal obrovskou chybu na útočné modré čáře a pustil ILJU NIKOLAJEVA do úniku, ruský útočník pak bekhendem zakončil mezi Paříkovy betony a vrací sborné vedení – 1:2. Bez asistence.
     
    06:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přesilovku hned využíváme, takže pojedeme znovu od nuly! Spoluhráči vytvořili před gólmanem Ščerbakovem dobrý blok a jakmile se PAVEL NOVÁK na levé straně odhodlal ke střele, puk prošel skrz všechna těla bez teče až do sítě. Češi dávají teprve druhý gól tohoto týdne – 1:1! Asistence: David Tureček.
    06:45 NOVÁK - 1:1
     
    01:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po necelých dvou minutách bohužel přichází přesně to, co jsme nechtěli. Tedy další první gól Rusů. Za modrou čarou se k puku od Amirova dostal ARSENIJ GRICJUK a ze střední vzdálenosti vypálil ke druhé tyčce. Lukáš Pařík se po jeho střele bohužel natahoval pozdě a je to 0:1. Asistence: Rodion Amirov.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Novák (Tureček), 13. Mužík (Teplý, Novák), 28. Tureček (Teplý), 30. Rychlovský (Raška), 34. Mlčák (Teplý, Mužík) – 2. Gricjuk (Amirov), 12. Nikolajev, 35. Burenov (Podkolzin)


    Česko: Pařík (Škorpík) – Kučeřík (A), Mlčák, Tureček, Homola, Klodner, Poizl, Klikorka, Žůrek, Černohorský – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Koffer, Peterek, Rychlovský – Novák, Čížek, Raška – Pištěk, Vitouch, Křemen – Morong. Trenér: Alois Hadamczik.
    Rusko: Ščerbakov (Skotnikov) – Byčkov, Vaščenko, Čisťakov, Burenov, Mironov, Zajcev, Brjutov, Kirpčinikov – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin, Spiridonov (A), Šešin – Amirov, Bardakov, Gricjuk – Chulapov, Ovčinnikov, Počivalov. Trenér: Vladimir Filatov.

    Rozhodčí: Svoboda, Šindel – Malý, Pešek.
    bahis siteleri