Chomutov – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:4 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 14.10.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    V oslabení nabral velkou rychlost u levého mantinelu Antonín Honejsek, jehož golfák rozezvonil brankovou konstrukci.
     
    57:23
    V útočném pásmu si zle počínal Jakub Šlahař, který vysekl soupeři hůl. Chomutov může nyní vsítit pojistku, ale Zlínští včele se Sedláčkem budou proti.
     
    50:54
    Pokyn zněl jasně, všechno na bránu! Tímto heslem se nyní řídí Zlínští. Z vrcholu pravého kruhu vypálil Dalibor Řezníček, jehož bomba skončila jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    50:11
    Velkou rychlost nabral ve středním pásmu Tomáš Svoboda, který se podél mantinelu dostal ke střele. Hledal mezeru mezi betony, kterou Jakub Sedláček včas utěsnil.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 469 diváků.
     
    45:11
    Zpoza branky dostal přihrávku Jakub Herman, který puk nabral jako na hrábě. Akce Zlína pokračovala, od modré čáry vypálil Ralfs Freibergs, jehož pokus orazítkoval břevno chomutovské svatyně.
     
    43:24
    Nejprve přišla přihrávka přes celou šířku hrací plochy. Pokus z pravé strany tečoval Jiří Karafiát, jehož teč skončila jen několik centimetrů vedle levé tyče Lukešovy branky.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    39:54
    A vedení mohlo být tříbrankové! Jakub Sklenář ujížděl po levé straně a pěknou žabkou našel spoluhráče. Radek Duda vložil do přihrávky jen hůl, ale puk směřoval do hrudi Jakuba Sedláčka.
     
    37:20
    V mezikruží si hákováním pomohl Pavel Klhůfek, který zatáhl za záchranou brzdu. Je to pro domácího hráče menší trest a Zlín může snížit.
    35:33 Jan STRÁNSKÝ - 3:1
     
    35:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jsou do dvoubrankového vedení! JAN STRÁNSKÝ pobláznil v dnešním utkání domácí publikum. Od modré čáry vystřelil Jaroslav Mrázek a k teči se dostal právě Stránský. Jakub Sedláček neměl šanci na změnu směru puku reagovat. Asistence: Jaroslav Mrázek a Masi Marjamäki.
    30:56 Pavel KLHŮFEK - 2:1
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní akce PAVLA KLHŮFKA. Jan Stránský vybojoval puk za brankou Chomutova a poslal ho na rozjetého ještě loňského zlínského hráče. Ten si povodil obránce a následně vymetl pavučiny ve vzdálenější šibenici. Asistence: Jan Stránský.
     
    29:40
    Cink! Ondřej Buchtela našel mezi kruhy Lukáše Vantucha, který zamířil až moc těsně. Jeho pokus orazítkoval pouze břevno hostující klece.
     
    27:38
    Tomáš Žižka musel zatáhnou za záchranou brzdu, jinak by Tomáš Svoboda zakončoval do prázdné branky. Je tu další početní výhoda Chomutova. Ale všichni víme, jak dopadla ta první ...
    25:44 Lukáš VANTUCH - 1:1
     
    25:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak video rozhodlo, že branka platí a je opět vyrovnáno! Od levého mantinelu střílel David Štich, do jehož pokusu vložil hůl v předbrankovém prostoru LUKÁŠ VANTUCH. puk se dostal za brankovou čáru, čímž rozveselil diváky v ROCKNET ARÉNĚ. Asistence: David Štich a Jan Stránský.
     
    25:44
    Rozhodčí ukazují, že si musí poradit ještě s kolegou u videa. Bude to branka Pirátů, nebo se nyní budou radovat Zlínští?
     
    24:44
    Jakub Sedláček ani neví, jak teď zastavil černou gumu. Od modré čáry střílel Juraj Valach, do jehož pokusu vložil hůl Lukáš Vantuch. Urostlý útočník, ale mezeru mezi betony nenašel.
     
    23:54
    Krásnou přihrávku od zadního mantinelu připravil Vladimír Růžička, který hledal svého kapitána. Marek Tomica se sice dostal ke střele, ale tu nenasměřoval do prostoru tří tyčí.
     
    18:46
    Tomáš Svoboda je při chuti a chce si svůj první start v Chomutově osladit brankou. Z kruhu pro vhazování, ale poslal černou gumu jen do výstroje zlínského brankáře.
     
    15:00
    Mezi kruhy si najel Masi Marjamäki, jehož podrazil Štěpán Fryšara, ten posílá Zlín do tří. Je tu velká šance na vyrovnání!
    13:30 Štěpán FRYŠARA - 0:1
     
    13:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štěpán Lukeš si vybral slabou chvilku a laxní rozehrávkou nabídl Zlínu vstřelení gól. Puku se za chomutovskou klecí zmocnil ŠTĚPÁN FRYŠARA, který nabídku neodmítl. Bez asistence.
     
    13:17
    Za vlastní brankou fauloval Radka Dudu Tomáš Valenta, Piráti si zahrají poprvé v početní výhodě.
     
    07:28
    Tomáš Svoboda obkroužil branku a hledal Davida Šticha, jenž zlomil hůl. Do samostatného úniku pelášil Antonín Honejsek, který hledal mezeru mezi betony, ale Štěpán Lukeš výborně zareagoval.
     
    06:28
    Od modré čáry vypálil Ondřej Buchtela, jehož pokus vyrazil Jakub Sedláček vedle branku. Tu objel Petr Koblasa, který našel u tyče připravený beton brankáře. Na dorážku ještě číhal Masi Marjamäki, ale maskovaný muž ho k ní nepustil
     
    06:17
    Pokus Petra Koblasy tečoval jeden z hráčů Zlína. Puk mířil do horní části branky, ale nakonec skončil jen těsně nad břevnem. Hned poté vidíme další icing hostů.
     
    05:27
    Od mantinelu byl nahozen puk, který usměrňoval Pavel Sedláček, který trefil jen boční stranu sítě. Štěpán Lukeš si nyní musel hodně oddechnout.
     
    03:40
    Od modré čáry vypálil David Štich, jehož pokus sice rozvlnil síť, ale pouze z boční strany. To byla první šance, která vzbudila větší ohlas u fanoušků Pirátů.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Vantuch (Štich, J. Stránský), 31. Klhůfek (J. Stránský), 36. J. Stránský (Mrázek, Marjamäki) – 14. Fryšara


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Buchtela, Dietz, Valach – Duda, V. Růžička (A), Tomica (C) – T. Svoboda, Huml (A), Sklenář – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – J. Havel, Klhůfek, Koblasa.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Gazda, Žižka (C), Valenta, Nosek (A), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, Fryšara, Poletín – Popelka, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Pešina, Pavlovič – Gerát, Hynek

    Diváci: 3 469
    bahis siteleri