Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (1:2, 3:0, 2:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 20.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Ondřej KOPTA - 6:3
     
    59:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dnes je asi ve Vsetíně den premiérových střelců. Po dvou gólových příspěvcích ze strany Kuronena se tentokrát prosazuje ONDŘEJ KOPTA, který dorazil do sítě nabídku Kucharczyka zpoza branky. Je rozhodnuto, Vsetín bere tři body. Asistence: Radim Kucharczyk.
    49:02 Jakub TEPER - 5:3
     
    49:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže ani Štůrala není všemocný a nyní už inkasuje. Valaši využívají přesilovku a opět Hanákův odskakují. Přihrávku Pechance do mezikruží už tentokrát JAKUB TEPER zužitkoval a střelou ke vzdálenější tyči skóruje. O branky dnes není nouze a opět se jen potvrzuje, že se střetly dva týmy s ofenzivním pojetím hry. Asistence: Antonín Pechanec, Ondřej Slováček.
    47:29 Ondřej MATÝS - 4:3
     
    47:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se potřetí v zápase prosazují a snižují na rozdíl jediného gólu. To bude ještě drama. Venkrbcovu ránu z mezikruží ještě Gába vyrazil, na dorážku úplně volného ONDŘEJE MATÝSE už byl však krátký. Asistnce: Matouš Venkrbec.
    36:15 Luboš ROB - 4:2
     
    36:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši okamžitě odskakují na rozdíl dvou branek a domácí fanoušci jsou u vytržení. Jen 13 vteřin trvala přesilová hra domácích, poté ji dokázal využít LUBOŠ ROB. Pechanec našel Tepera v mezikruží, domácí obránce vystřelil a Robovi se podařilo kotouč dorazit za záda bezmocného gólmana. Asistence: Jakub Teper, Antonín Pechanec.
    34:20 Mikael KURONEN - 3:2
     
    34:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A finský útočník MIKAEL KURONEN má dnes svůj den. Přestože v dosavadním průběhu sezony neskóroval, dnes má na kontě už dvě branky. Obkroužil hostující branku, poté předložil puk Pitulemu, kterému rána nesedla, ale Kuronen se opět objevil před Štůralou a možná i s přispěním obránce za něj dostal kotouč. Asistence: Tomáš Pitule.
    22:59 Mikael KURONEN - 2:2
     
    22:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A čtvrtá formace přetavila svůj tlak ve vyrovnávací gól. Je to vůbec první branka v Chance lize pro MIKAELA KURONENA, který zužitkoval dobrou práci Pituleho. Nová posila Valachů obkroužila branku a tlačila puk bekhendem do změti těl, kde si dobře poradil finský útočník a dorazil kotouč do sítě za bezmocného Štůralu. Asistence: Tomáš Pitule.
    17:54 David DVOŘÁČEK - 1:2
     
    17:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A Hanákům se dokonce podařilo v oslabení skórovat. To je pro domácí na konci první třetiny velká rána. Zdráhal se vydal dopředu, vyhrál souboj a našel v mezikruží úplně volného DAVIDA DVOŘÁČKA, který přesnou dělovkou k pravé tyčce překonal Gábu. Asistence: Jan Zdráhal.
    11:06 Jiří KARAFIÁT - 1:1
     
    11:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí záhy reagují na první vstřelený gól tohoto zápasu a ve 12. minutě vyrovnávají! Nutno dodat, že to byla nádherná přesilovková kombinace v útočném pásmu. Rác našel u levé tyčky Theoreta, který okamžitě adresoval puk na druhou stranu na hůl JIŘÍHO KARAFIÁTA, který poslal kotouč pod břevno. Asistence: Mitchell Theoret, Roman Rác.
    06:29 Radek PROKEŠ - 0:1
     
    06:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hostující branka přichází jako blesk z čistého nebe! RADEK PROKEŠ vyhrál buly nad Pechancem, sám se šikovně zmocnil kotouče a okamžitě vypálil, čímž možná i trochu překvapil nepřipraveného Gábu, kterého puk proletěl nad lapačkou. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 12. Karafiát (Theoret, Rác), 23. Kuronen (Pitule), 35. Kuronen (Pitule), 37. Rob (Teper, Pechanec), 50. Teper (Pechanec, Slováček), 60. Kopta (Kucharczyk) – 7. Prokeš, 18. Dvořáček (J. Zdráhal), 48. Matýs (Venkrbec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Holomek, Slováček, Teper, Frolo, Mäkinen, Ondračka – Theoret, Rác, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Březina – Jindra, Pitule, Kuronen.
    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (Neužil) – Rašner, Krejčí, Foltýn, J. Zdráhal, Kellner, D. Kolář – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Starý, Venkrbec, Žálčík – Dvořáček, Prokeš, Krejčiřík – Bažant, Antoníček, Matýs.

    Rozhodčí: Souček, Cabák – Kotlík, Doležal
    bahis siteleri