Karlovy Vary – Domažlice 0:0 (4:5 po pen.) | Benešov – Ústí n/O 1:2 (kon.) | Brozany – Litoměřicko 3:0 (kon.)
Jirny – Olympia Radotín 1:2 (kon.) | Štěchovice – Živanice 3:2 (kon.)
konec
FK Benešov
1:2 (0:2)
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Neděle 21.10.2018, 15:30Česká fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí nakonec ukončil zápas již po jedné nastavené minutě a všechny tři body tedy berou hosté za výhru 2:1! Domácí ještě zdramatizovali vývoj utkání, když se prosadil Zdeněk Vrňák povedenou střelou na zadní tyč. Oba týmy dokonce dohrávali o deseti a Benešov měl krátkou přesilovku. Tu však využít již nedokázal, poté se nechal vyloučit Turek a další branku jsme již neviděli. (17:24:41)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Jan Nikodem, přichází Jan Pavlásek.
     
    90
    Hosté měli možnost standardní situace. Tu rozehráli na krátko a měla přijít střela z dobré pozice. Ta však ztroskotala na ještě postavené zdi.
     
    88
    Další nepřesnost v podání hráčů ve žlutém. Hodně přetažený centr se snažil dostihnout domácí hráč, ale nedokázal to. Odkop od brány Krátkého.
     
    87
    Lukáš Smejkal ještě dostal při střídání zbytečnou žlutou kartu. Už tak dost protahoval střídání, navíc se ještě zastavil pár metrů před střídačkou a upravoval si štulpny. Jasná žlutá.
     
    86
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Lukáš Smejkal, přichází Matěj Krátký.
     
    86
    Jiskra už se v posledních minutách jen brání a odkopává míče na polovinu soupeře. Tentokrát odpálila dobrý centr, avšak obrana hostí drží.
     
    85
    Už to vypadalo, že se domácí poženou do rychlého útoku, jenže ten byl zastaven nedovoleným zákrokem. Středočeši mohou rozehrát z poloviny hřiště.
     
    83
    I na druhé straně to vypadalo zajímavě! Jan Nikodem si zpracoval dlouhý pas a mohl běžet sám na gólmana. Na poslední chvíli byl od míče dostaven.
     
    82
    Obrovsky promarněná šance v podání domácích! Hráče Středočechů se dostal do šestnáctky a míst střely poslal pas svému spoluhráči, který byl tísněn a poslal balon sotva na gólmana.
     
    81
    Střídání nám ubrala z času nějaké dvě minutky. Ještě před tím byl hostující hráč trochu zraněn v souboji, kdy měl nejspíše vyražený dech. Pokračuje ale ve hře.
     
    80
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Brokeš, přichází Petr Srb.
     
    79
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Vojtěch Pazdera, přichází Matouš Brabec.
     
    79
    Rohový kop v podání Benešova klidně mohl skončit brankou! Ten je schopen si konečně vypracovat nějaké šance, jenže je nemůže proměnit.
     
    77
    A mohlo být srovnáno! Míč se v pokutovém území příhodně odrazil pro domácího hráče, ale těsně před ním ho hostující obránce pošťouchl o kousek dále!
     
    76
    Další faul v podání domácího týmu, což se vůbec nelíbí fanouškům Benešova. Těm se to nelíbí celý zápas a teď už se těmto verdiktům jen smějí.
     
    75
    Vidíme zde druhou červenou kartu v dnešním utkání, tentokrát na domácí straně! Hostující hráč si dobře pokryl míč a Martin Turek, ač neúmyslně, poslal zezadu na zem tohoto hráče. Rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu a jelikož byla dnes již druhá, domácí hráč vidí červenou!

    Denisa Józsová

    Branky: 54. Vrňák – 14. Falta (pen.), 23. Falta

    Karty:   8. Tetour (BNS), 36. Turek (BNS), 44. Brokeš (BNS), 57. Vrňák (BNS) – 61. Krátký (UNO), 87. Smejkal (UNO)   75. Turek (BNS)   62. Falta (UNO)


    FK Benešov: Tetour – Filip, Pedro, Laštovka (73. Rataj), Vrňák – Engelmann, Čapek, Brokeš (80. Srb) – Turek, Švantner, Hampl.
    Náhradníci: Rotbauer, Rataj, Sklenička, Procházka, Srb, Balata.

    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: P. Krátký – Chleboun, Falta, Nikodem (90+1. Pavlásek), Souček, Langer, Smejkal (86. M. Krátký), Čech, Pazdera (79. Brabec), Tichý, Kopecký.
    Náhradníci: Jech, Brabec, Pavlásek, Krátký, Smíšek, Fikejz.

    Rozhodčí: Váňa – Machýček, Vyhnanovský

    Diváci: 150
    bahis siteleri