Vegas – Tampa 2:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 1:2 (kon.) | Carolina – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Ottawa 6:3 (kon.) | New Jersey – Florida 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:6 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:5 (kon.) | Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Florida Panthers
Sobota 27.10.2018, 18:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek to jest vše! Díky za pozornost a zase někdy u NHL brzy na počtěnou. (21:06:04)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:26
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Kyle Palmieri (NJD) 1+1
    2. Keith Kinkaid (NJD) 35 zák., 2 góly, 94,6%
    3. Nico Hischier (NJD) 0+2
     
    Dnešní utkání sledovalo 15 927 diváků.
     
    I přes nevýrazný výkon domácích ve třetí třetině a dvě vstřelené branky Floridy se Devils radují z páté výhry v ročníku. Domácí celek odehrál dvě dobré třetiny a díky brankám Palmieriho, Halla a Colemana se dostal do dvoubrankového vedení. Florida stihla ve třetí třetině v posledních pěti minutách skórovat dvakrát, a to díky brankám Michaela Mathesona a Mikea Hoffmana. Bída Floridy tak stále trvá, domácí se naopak před sedmizápasovým venkovním tripem navnadili na vítěznou vlnu.

    Střely na branku: 26:37
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hosté šli již na buly bez brankáře a v šesti lidech. Nahodili kotouč na branku Kinkaida, což bylo nejspíše účelem. Domácí brankář puk ukryl v lapačce.
    59:46 Mike HOFFMAN - 3:2
     
    59:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přecijen se hosté prosazují a snižují na rozdíl jediné branky, moc času na srovnání ovšem nezbylo! MIKE HOFFMAN si najel k levému kruhu a svižnou ránou k pravé tyčce dává svou pátou trefu v ročníku! Asistence: Keith Yandle a Jevgenij Dadonov.
     
    59:07
    Blake Coleman následně zablokoval kotouč a v polovině hřiště bekhendem nahazoval na prázdnou branku. Ani nyní se ale domácí publikum počtvrté v duelu neraduje.
     
    58:33
    Po následném vhazování se pokoušel trefit prázdnou branku Andy Greene, ale ani on se přes celé hřiště neprosadil. Píská se další zakázané uvolnění a opět se vhazuje po levici Kinkaida.
     
    58:27
    V obranné třetině se dostal puk na hůl Halla, jenž z otočky svižně zakončoval do prázdné branky. Neposedná guma ale nakonec klec minul o pár centimetrů. Icing.
     
    57:56
    Kyle Palmieri se pokoušel rukavicí posunout kotouč na Halla, jenž mohl zakončovat do prázdné branky. Rozhodčí ale odpískali přihrávku rukou a vhazuje se před Kinkaidem.
     
    57:20
    Hosté hrají v šesti a James Reimer již sedí na střídačce Panthers. Hráči Floridy zasypávají Kinkaida střeleckými pokusy, ale domácí maskovaný muž odolává.
     
    57:01
    Pár sekund na to se puk dostal do rukavice Kinkaida, jenž jej drží a přivolává poslední komerční přestávku tohoto duelu. Třetí čisté konto v sezóně ale již nevychytá.
     
    56:26
    Jevgenij Dadonov vjel do útočné třetiny a pokoušel se překvapit Kinkaida rychlou střelou. Ta ovšem skončila jen na bránícím Vatanenovi, jenž kotouč vyhazuje z pásma.
     
    55:39
    Hosté se dostali do dalšího snažení a domácí se ještě mohou bát o výsledek. MacKenzie Weegar zakončoval před brankou, ale jeho rána šla jen vedle.
    55:03 Michael MATHESON - 3:1

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Palmieri (Severson, Hischier), 24. Hall (Palmieri, Hischier), 34. Coleman (Müller, Zajac) – 56. Matheson (Huberdeau), 60. Hoffman (Yandle, Dadonov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Gryba – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zacha, Dea – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Rooney, J. Anderson.
    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Matheson, Ekblad, Yandle, Petrovic, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, Sceviour – Vatrano, McCann, Hoffman – Mamin, Lammikko, Brouwer.

    Rozhodčí: Hanson, Watson – Murchison, Miller

    Diváci: 15 927
    ocianews.com