Třinec – Zlín 1:2 (2:4 po s.n.) | K. Vary – Olomouc 5:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:0 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (2:0, 0:0, 0:3)
HC Sparta Praha
Neděle 28.10.2018, 18:30 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:30
    A pro Hradec je tu další komplikace, čtyři a půl minuty před třetí sirénou totiž trest 5 min. + OK vyfasoval za sekání Petr Koukal a zbytek základní hrací doby stráví domácí v oslabení!
     
    48:07
    Těsně před hlavním sudím byl k ledu tvrdě poslán Matěj Chalupa, který se zpět na nohy zvedal vcelku otřeseně. Lukáš Pech obdržel za tento zákrok dvě minuty za krosček, východočeská přesilovka začne po komerční pauze.
     
    42:40
    Hosté si nepohlídali střídání a hráli v šesti, obdrželi tak trest pro příliš mnoho hráčů. Budou se tak muset bránit ve čtyřech.
     
    29:16
    A Zach Sill už sedí na trestné lavici, kde si odpyká dvě minuty za podrážení. Přesilovou hru si zahrají hokejisté v černých dresech.
     
    15:17
    Po komerční pauze bude Hradec pokračovat znovu v početní výhodě. Dvě minuty za faul vysokou holí totiž vyfasoval Blaž Gregorc.
     
    12:39
    Steven Delisle se provinil na obranné modré podrážením a už je na trestné lavici. Početní výhodu si zahrají domácí hokejisté.
     
    09:34
    Poprvé sudí píská trest také na druhé straně a hra bude nejprve ve stejném počtu hráčů a poté začne hradecká přesilovka. Miroslav Forman je vyloučen za podrážení.
     
    07:47
    Blaž Gregorc vypálil z levé strany a krátce po jeho pokusu rozhodčí píská. Hradeckých totiž bylo na ledě více, než by mělo být, a je z toho trest za příliš mnoho hráčů. Sparťanská přesilovka tak bude pokračovat!
     
    05:57
    Celá hala dává najevo svůj nesouhlas, rozhodnutí hlavního arbitra ale zní jasně. Dvě minuty za faul loktem obdržel Tomáš Vincour a Pražané mají přesilovku.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 4. Vincour (Rákos, Koukal), 18. Vopelka (Bičevskis, Rosandić) – 41. Buchtele (Košťálek, P. Vrána), 55. Smejkal (Říčka, Sill), 56. Kalina (Blain)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Piché – Vincour, Koukal (C), Rákos (A) – Paulovič, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Bičevskis, M. Chalupa – Karabáček, Kukumberg, Dragoun.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Delisle, Gregorc, Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Košťálek, T. Pavelka – Kudrna, P. Vrána (C), Buchtele – Jarůšek, Sill, Říčka – Forman (A), Pech (A), Kumstát – Beran, Smejkal, Pšenička.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hribik – Svoboda, Kis

    Diváci: 5226
    bahis siteleri