Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
6:9 (3:2, 3:3, 0:4)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 28.10.2018, 17:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    59:43
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Paulína Hudáková – 2 min., Bránění ve hře).
     
    58:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ve florbale je možné vše, ale troufám si tvrdit, že o výsledku je rozhodnuto. Sedmašedesát vteřin před koncem zvyšuje na 9:3 PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    54:59
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl. Dost možná rozhodující okamžik utkání. PAULÍNA HUDÁKOVÁ využívá přesilovou hru a posílá Ostravu do dvoubrankového vedení. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Zuzana Svobodová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    51:18
    Málem to bylo o dvě branky, ovšem jedna z hostujících hráček napálila míček pouze do tyče domácí branky.
     
    51:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se přeci jen dostává opět do vedení. Přesnou ránou se nyní prezentovala KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ. Asistence: Viktória Grossová.
     
    47:20
    Nyní měly domácí hráčky štěstí, když po střele jedné z hostujících hráček zazvonilo břevno!
     
    40:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jičín opět nezachytil nástup do třetiny, respektive Ostrava opět začala zhurta. VERONIKA KÁČOVÁ nedala Samkové šanci a vyrovnává na 6:6. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    40:01
    Do branky Ostravy půjde do třetí části Dupčáková, která vystřídá Tomšovou.
     
    35:52
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak s góly se nám v posledních minutách doslova roztrhl pytel. Jičín jde opět do vedení po trefě KAROLÍNY STREJCOVSKÉ, která tak dnes již po šesté potěšila domácí fanoušky. Asistence: Markéta Kosová.
     
    34:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hráčky z města pohádek se dlouho z vedení neradovaly. Je opět vyrovnáno. O pátou branku Ostravy se postarala DENISA KOTZUROVÁ, která dnes již podruhé překonala Samkovou. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    32:52
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. Tomu se říká produktivita. Domácí hráčky otáčejí utkání opět ve svůj prospěch. Do střelecké listiny se tentokrát zapisuje KAROLÍNA STREJCOVSKÁ. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    31:44
    Jičín právě vstřelil branku!
    Jičín se dokázal prosadit, ačkoliv není v posledních minutách lepším celkem. NIKOLA KUCHAŘOVÁ mířila přesně do černého po standardní situaci a vyrovnala na 4:4! Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    24:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jičín absolutně nezvládá vstup do druhé části. Hostující hráčky dokonávají obrat, který obstarala NELA KAPCOVÁ. Bez asistence.
     
    22:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava svůj tlak přetavuje ve třetí, vyrovnávací branku. KRISTÍNA HUDÁKOVÁ na sebe vzala tíhu okamžiku a po kontroverzní situaci dokázala dostat míček za záda Samkové. Bez asistence.
     
    20:12
    K němu se postavila Kristina Hudáková, ale ta nedokázala na Samkovou vyzrát. Stav je tedy stále 3:2 pro domácí Jičín.
     
    20:12
    Bylo nařízené trestné střílení pro FBC ČPP Bystroň Group Ostrava po faulu Gabriely Žůrkové.
     
    19:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravě se daří do konce první třetiny snížit na rozdíl jedné branky. DENISA KOTZUROVÁ dokázala dostat míček za záda Samkové. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    16:41
    Gabriela Žůrková si mohla jít pro hattrick, ovšem sama před Tomšovou přestřeluje.
     
    14:57
    Jičín nyní zachránila od inkasované branky konstrukce, kterou nastřelila Paulína Hudáková.
     
    09:31
    Jičín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. GABRIELA ŽŮRKOVÁ dostala míček a v rychlém protiútoku vypálila přesně k pravé tyči ostravské branky a trefila se naprosto přesně – 3:1! Asistence: Anet Jarolímová.
     
    08:11
    Tak to byla velká šance hostujících hráček. Grossová křižným pasem našla jednu ze svých spoluhráček u levé tyče, ale ta nezakončila dobře a zahodila tak šanci na vyrovnání. Na hostující hráčku zívala prázdná branka.
     
    04:57
    Jičín právě vstřelil branku!
    Po delší době se dostal Jičín do útoku, který nakonec končí brankou. Tomšová neudržela zdánlivě jednoduchou střelu, míček jí vypadl přesně na hůl domácí kapitánky, GABRIELY ŽŮRKOVÉ, která jen dorazila míček do odkryté branky. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    01:33
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se dlouho neradovaly. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ ukázala své zkušenosti a s přehledem dokázala překonat Tomšovou. Bez asistence.
     
    01:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Na první branku jsme dlouho čekat nemuseli. Ostrava podnikla rychlý útok, který zakončila přesnou střelou KRISTÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Karolína Šablaturová.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 2. Bachmaierová, 5. Žůrková (Jarolímová), 10. Žůrková (Jarolímová), 32. Kuchařová (Paulovičová), 33. Strejcovská (Kuchařová), 36. Strejcovská (Kosová) – 2. K. Hudáková (Šablaturová), 20. Kotzurová (Vrlíková), 23. K. Hudáková, 25. Kapcová, 35. Kotzurová (Vrlíková), 41. Káčová (K. Hudáková), 52. Šablaturová (Grossová), 55. P. Hudáková (Kotzurová), 59. P. Hudáková (K. Hudáková)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková – N. Mrázková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – Kuchařová, Svobodová, Sluková – Bachmaierová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Lacková, Šablaturová – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Lucie Hejnová, Daniel Jireček
    bahis siteleri