Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.)
Kadaň – Havířov 4:7 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Přerov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Slavia – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 21.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku – 38:24
    Střely mimo – 13:3
    Zblokované střely – 20:2
    Úspěšnost vhazování – 56%:44%
    Trestné minuty – 10:24 (20:00:46)
     
    Je konec! Motor dnes strávil většinu zápasu v útočném pásmu, tam se mu ale střelecky absolutně nedařilo. A to ani ne tak vlastní zásluhou. Třebíčští hráči dnes hráli velmi obětavě a zablokovali nejednu střelu. V brance pak stál jistý Pavel Jekel, který by se dnes mohl určitě ucházet o nejlepšího hráče utkání.

    Z tohoto zápasu je to tedy vše, děkujeme za pozornost!
     
    Konec zápasu.
    59:49 Lukáš NEDVÍDEK - 0:4
     
    59:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Kotouč se odrazil příhodně pro ONDŘEJE MALCE, který neměl problém zacílit od mantinelu do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    58:36
    Lukáš Endál dostal nabito na pravý kruh. Z ideální pozice ale napoprvé kotouč jen promáchl. Měl ale dost prostoru k druhému pokusu. Ten však Jekel bez obtíží skryl někde u svých betonů.
     
    57:50
    Jan Strmeň míří na střídačku svého týmu, Motor bude hrát s dvojnásobnou početní převahou!
     
    57:46
    Roman Čermák za vražení na hrazení inkasuje 2+10 trestných minut. Odchází tedy do kabin, do dnešního utkání již nezasáhne.
     
    57:46
    Roman Čermák srazil jednoho z protihráčů v rohu ledové plochy nedovoleným způsobem. To očím rozhodčího neuniklo, a tak to Motor ještě může v závěru zkusit, bude totiž hrát přesilovou hru.
     
    57:01
    Milan Dančišin stál zhruba na vrcholku kruhu. Tam se k němu odrazil kotouč, nicméně Dančišin pálil z otočky. I proto jeho pokus neměl potřebnou razanci, tím pádem ani gólové parametry.
     
    56:51
    Václav Prospal mladší poslal ze středního pásma puk na Jekela. Ten rozehrál na své spoluhráče, kteří se ale záhy provinili zakázaným uvolněním. Sudí tedy vrací hru před třebíčského strážce svatyně, který je dnes zatím bezchybný.
     
    56:02
    Na ledové ploše se toho nyní příliš nedělo. Až Miloslav Čermák se dostal ke kotouči a zkusil to z nevýhodné pozice, když byl tísněn obráncem. Pavel Jekel jeho pokus viděl, a proto s ním neměl žádný problém, v pohodě kotouč vykopává do rohu kluziště.
     
    54:56
    Ani nyní se svěřenci Václava Prospala nemohou usadit v útočném pásmu. S jejich šancemi na případný bodový zisk to začíná vypadat hůře a hůře. Nyní ale mají další příležitost zaútočit. Třebíč posílá kotouč na zakázané uvolnění.
     
    53:55
    Hra se nám přesunula do útočného pásma třebíčského týmu. Zde vybojovali kotouč hráči s „M“ na prsou a zaváží jej na opačnou stranu ledové plochy.
     
    53:42
    Milan Dančišin předal kotouč Martinu Beránkovi. Ten vjel hlouběji do útočného pásma, kde zkusil zacílit z levého kruhu. Beránek ale při střele upadl, tudíž branku ani neohrozil.
     
    52:26
    Z levého kruhu střílel z prvního dotyku René Vydarený. Místo u bližší tyčky si nicméně Jekel pohlídal. Následně dokázal zneškodnit i střelu Lukáše Endála. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    51:50
    Českobudějovičtí hokejisté jsou stále na kotouči, nicméně se jim nedaří přejít střední pásmo. To totiž soupeř nyní bedlivě brání.
     
    50:24
    Miloslav Čermák přejel útočnou modrou čáru, poté ale neměl komu ze spoluhráčů přihrát. Českobudějovičtí udrželi kotouč, nicméně vzápětí se dostávají do ofsajdového postavení.
     
    49:07
    Třebíčští se bleskově přesunuli ze svého pásma do pásma útočného. Tam zacílili na Strmeňovu branku, nicméně právě domácí brankář byl úspěšný. Poradil si i s následnou střelou Karla Nedbala, již podržel v lapačce a následně rozehrál.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Havlát, 31. Kusko (Nedvídek, Havlát), 49. Tadeáš Král (Szathmáry, Paták), 60. Malec


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Prospal ml., Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, Bradley, Z. Doležal – Čermák, Doktor, Vaculík.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, R. Čermák – Vodný, Raška, Mlynář – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Škvrně, Paták – M. Novák, Ferda, Tadeáš Král.

    Rozhodčí: Barek, Micka – Kotlík, Maštalíř
    bahis siteleri