Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 1:4 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Piráti Chomutov
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0)
HC Olomouc
Neděle 09.12.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír RŮŽIČKA - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    VLADIMÍR RŮŽIČKA byl jediným úspěšným střelcem nájezdů a Piráti tak vítězí. Nejproduktivnější domácí hráč si najel před Konráda a zakončil k levé tyčce.
     
    63:04
    Aleš Jergl měl následně ten hattrick opět na hokejce. Dostal přihrávku na levý kruh a mířil na přední tyčku, nakonec ale trefil právě tu brankovou konstrukci!
     
    61:56
    Petr Koblasa couval před najíždějícím Jerglem, kterého nakonec nešťastně podrazil a Olomouc si zahraje přesilovku! Střídačka Hanáků si navíc bere timeout.
     
    60:41
    Do velké šance si pak sjel obránce Stanislav Dietz, jenž se podél pravého mantinelu najel až před branku. Konráda ale tvrdou střelou nepřekonal!
     
    54:19
    Jan Stránský šlápl do bruslí a od pravého mantinelu se dostal za branku, aby následně mohl zakončovat u levé tyčky. Branislav Konrád ale parádně zasáhl!
    49:25 Aleš JERGL - 3:3
     
    49:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další pokus ale už gólem končí a hostující celek brzy srovnává na 3:3! ALEŠ JERGL zapisuje svou druhou trefu ve třetí třetině. Hostující útočník si najel do pásma individuálně a pokusem z pravého kruhu zamířil mezi betony Peterse. Asistence: Tomáš Dujsík a Branislav Konrád.
     
    48:00
    Hosté pokračovali v aktivní hře a po komerční přestávce si zahrají další přesilovku! Dvě minuty za hákování inkasuje Jakub Sklenář.
    47:14 Aleš JERGL - 3:2
     
    47:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sudí nakonec branku uznávají a hosté brzy korigují stav duelu! David Ostřížek přihrával před branku na první tyčku, kde se bruslí prosadil ALEŠ JERGL! Asistence: David Ostřížek.
     
    47:14
    Olomoučtí se následně dočkali gólu, ale rozhodčí jej nejdříve neuznal a následně jej bude řešit s videorozhodčím na videu!
    43:35 Jan STRÁNSKÝ - 3:1
     
    43:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti rozehráli oslabení na jedničku a brzy se dočkali branky v nevýhodném počtu hráčů na ledě! Marek Tomica vybojoval kotouč a do úniku poslal JANA STRÁNSKÉHO. Chomutovský útočník celou situaci vyřešil střelou po ledě a Konráda překonal. Asistence: Marek Tomica.
     
    43:10
    Olomouc dlouho kombinovala a nakonec si vymodlila alespoň přesilovou hru! David Štich inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
    40:56 Petr KOBLASA - 2:1
     
    40:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácí prosadili a podruhé v utkání vedou! Vladimír Růžička našel geniální přihrávkou PETRA KOBLASU před brankou, který rychlým zakončením k pravé tyčce překonává Branislava Konráda jako druhý hráč v tomto duelu. Asistence: Vladimír Růžička a Tomáš Svoboda.
     
    40:15
    Lukáš Vantuch se dostal hned na startu třetiny do šance. Podél pravého mantinelu si najel až do zakončení, ale rána nad betony skončila zákrokem Konráda!
     
    39:58
    Kevin Klima dlouho kličkoval za brankou a následně vymyslel gólovku v posledních sekundách! Petr Koblasa dostal puk na přední tyčku, ale úžasného Konráda nepřekonal ani nadvakrát!
     
    36:49
    Pár sekund na to se chomutovské jednadevadesátce již zpoza branky zakončit povedlo. Jan Stránský objel klec a po ledě bekhendově zakončoval, Branislav Konrád ale betony zakročil!
    32:18 Jan JAROMĚŘSKÝ - 1:1
     
    32:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po vhazování se prosazují také hosté a je promptně srovnáno! JAN JAROMĚŘSKÝ se dostal u levého kruhu ke kotouči a svižným pokusem propálil bezmocného Justina Peterse v brance. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    31:04
    Vladimír Růžička a Tomáš Svoboda se dostali do přečíslení a ve vzduchu visela druhá branka. Druhý jmenovaný dostal puk před branku a šel do bekhendové kličky, ležícího Konráda ale nakonec neprostřelil!
    30:39 Stanislav DIETZ - 1:0
     
    30:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se ke kotouči na modré čáře dostal STANISLAV DIETZ, jenž udělal kličku a po ledě vypálil. U střeleckého pokusu sice upadl, ale i tak se mu povedlo prostřelit Branislava Konráda mezi betony! Asistence: Jakub Sklenář a Kevin Klima.
     
    27:07
    Piráti se už pokoušeli zakončovat od modré čáry, ale nakonec budou hrát oslabení. Radek Duda mimo hru fauloval a je druhým potrestaným Pirátem tohoto duelu.
     
    23:45
    Možná nyní. Bohumil Jank jako poslední hráč nestíhal a přidržel si jednoho z hostů. Domácí bek inkasuje dvě minuty a Hanáci si zahrají první přesilovku v utkání.
     
    23:00
    Aleš Jergl se následně dostal přes obránce a zblízka se pokoušel přehodit beton Justina Peterse. Ten ale i nadále drží domácí celek a na první branku nadále čekáme!
     
    20:50
    Vilém Burian dostal přihrávku zpoza branky k levé tyčce, kde po ledě zakončoval. Justin Peters byl ovšem dobře postaven a betony zamezil první brance duelu.
     
    16:15
    Pirátům se v přesilovce moc nedařilo a delší dobu se bojovalo u levého mantinelu. Kevin Klima vše chtěl ukončit pokusem z mezikruží, ale rychlá střela do pravé šibenice skončila v lapačce Konráda!
     
    14:46
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vilém Burian – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    10:12
    David Ostřížek byl na pravém kruhu blízko k první trefě duelu. Otočil se a zakončoval na přední tyčku, ale právě branková konstrukce zamezila první radosti v duelu!
     
    05:54
    Asi největší šance duelu! Michal Matiaško se po levé straně dostal do zakončení zblízka, ale Peters jeho ránu ztlumil. Puk následně padal do branky, ale Pavel Klhůfek jej na čáře odehrál.
     
    00:44
    Vladimír Růžička zachytil u pravé tyčky rozehrávku Hanáků a přihrál brankovištěm na volného Koblasu. Ten mohl zakončovat do prázdné branky, kotouč ale minul!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 31. Dietz (Sklenář, Klima), 41. Koblasa (V. Růžička, T. Svoboda), 44. J. Stránský (Tomica), rozh. náj. V. Růžička – 33. Jaroměřský (Nahodil), 48. Jergl (Ostřížek), 50. Jergl (Dujsík, Konrád)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vilém Burian (OLO)
    0:0   Kevin Klima (CHM)
    2. série:
    0:0   Lukáš Nahodil (OLO)
    0:0   Petr Koblasa (CHM)
    3. série:
    0:0   Aleš Jergl (OLO)
    0:0   Jan Stránský (CHM)
    4. série:
    0:0   Jan Knotek (OLO)
    1:0   Vladimír Růžička (CHM)
    5. série:
    1:0   David Ostřížek (OLO)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Dietz, Trefný, Knot, Štich, Valach, Buchtela – Koblasa, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klima, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Marjamäki, Klhůfek, Ma. Svoboda.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – J. Galvas, Ondrušek, Staněk, Švrček, Dujsík, Jaroměřský – Irgl, Strapáč, Burian – Ostřížek, J. Knotek, Laš – Jergl, Nahodil, Holec – Podlaha, Mráz, Matiaško.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Malý, Klouček

    Diváci: 3 134
    bahis siteleri