Kladno – Vsetín 6:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 6:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 10.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:35 Jan HAVEL - 3:2
     
    63:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan nakonec uzmul druhý bonusový bod, když přihrávku Jánského zužitkoval ranou z pravého kruhu JAN HAVEL – 3:2! Asistence: Peter Jánský.
     
    61:00
    Jaroslav Roubík vykoupal celou trojici Frýdku včetně Lukáše Danečka v brance, ale jeho efektní akci pokryl skvělý zákrokem obránce Patrik Husák, který již klečel v brance hostů !
     
    58:35
    Jaroslav Roubík mohl dokončit ústecký obrat v utkání! Počkal si střelou v před brankovém prostoru, ale Lukáš Daneček zůstal na svém místě a jeho ránu vyrazil pravým betonem!
     
    56:12
    Štěpán Lukeš je hvězdou posledních minut! Jeho lapačka teď zazářila proti střele od osamoceného Štěpána Novotného!
     
    54:31
    Opět v akci Štěpán Lukeš! David Klimša dorážel u pravé tyče, ale ústecký brankář drží v tuto chvíli Slovan!
     
    53:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jaroslav Roubík – 2 min., podrážení).
     
    53:30
    Marian Adámek mohl poslat Frýdek do vedení, ale Štěpán Lukeš se skokem vrhl ke své pravé tyči a kotouč vyrazil!
    48:38 Jan HAVEL - 2:2
     
    48:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan srovnává stav dnešního utkání krásnou brankou! JAN HAVEL proměnil pohodlně přihrávku Jaroslava Roubíka do odkryté branky a začíná se od znovu – 2:2! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    Dnešní utkání 33. kola sleduje v Ústí nad Labem 487 diváků.
    41:23 Jakub MUŠKA - 1:2
     
    41:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Při své premiéře v Chance lize a zároveň v dresu Slovanu se prosazuje, a snižuje stav utkání tvrdou ranou od modré, JAKUB MUŠKA – 1:2! Asistence: Peter Jánský.
     
    36:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi odskakují Slovanu na dvě branky! Rostislav Martynek prokázal své zkušenosti a naservíroval kotouč MARIANU ADÁMKOVI, který propálil Lukeše ranou mezi betony – 0:2! Asistence: Rostislav Martynek a Štěpán Novotný.
    36:55 Marian ADÁMEK - 0:2
     
    35:25
    Na druhé straně vypálil jedovatou ránu přes obránce Lukáš Motloch a Štěpán Lukeš kotouč vyrazil se štěstím držadlem své hole!
     
    34:40
    David Merta přenechal kotouč zadovkou Jakubu Chrpovi, jehož střela rozezvučela, dnes podruhé, tyč hostující branky!
     
    33:18
    Lukáš Zukal vyslal hodně jedovatou ránu z vrcholu kruhu, ale Lukáš Daneček skvěle kotouč vytěsnil svým pravým ramenem.
     
    30:59
    První formace Slovanu si vytvořila obrovský tlak před Danečkem, ale ani střela Roubíka, ani další rána Zukala od modré nepřekonali, zatím skvělého, Lukáše Danečka.
     
    27:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Peter Jánský – 2 min., zásah do hlavy nebo krku) + 10 min. osobní trest. Dvouminutový trest odpyká Martin Zdvořáček.
     
    27:37
    Tomáš Jandus měl na hokejce ještě větší šanci! Odrazil se k němu kotouč před brankou, ale ústecký útočník trefil z vyložené pozice pouze tyč odkryté branky!
     
    26:17
    Martin Zdvořáček měl na hokejce srovnání, když se k němu odrazil kotouč mezi kruhy, ale sám před Danečkem zakončil velmi špatně a brankář Slezanů kotouč vyrazil pravým betonem!
     
    18:54
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Kofroň – 2 min., hákování).
     
    18:00
    Teď měli hosté velké štěstí! Martin Vágner nahodil kotouč na Danečka, ten jej vyrazil pouze na hůl Tomáše Janduse, který ještě našel před prázdnou brankou Jaroslava Roubíka, ale ten kotouč netrefil ideálně a prázdnou branku Frýdku minul!
     
    14:38
    Rostislav Martynek teď prokázal svoji rychlost, když si sám dobruslil své vyhození, našel před brankou volného Štěpána Novotného, který však střelou sám před Lukešem pouze přestřelil!
     
    14:25
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Vít Christov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:04
    Štěpán Lukeš teď podržel opět domácí Slovan! David Klimša dorážel na dvakrát sám před brankou, ale kotouč za záda Lukeše přesto nedostal!
     
    10:20
    Matěj Hes vypálil ihned po buly, a před brankou tečoval těsně vedle Danečkovi branky Martin Tůma! První větší šance Slovanu v zápase.
     
    09:38
    Jan Bartko minul u pravé tyče dobrou nabídku od Štěpána Novotného, tady mělo opět domácí Ústí velké štěstí.
    06:00 Vít CHRISTOV - 0:1
     
    06:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi jdou v Ústí do vedení! VÍT CHRISTOV.si vybruslil s pukem od mantinelu až před branku Lukeše, počkal si na vhodný moment a ranou po ledě poslal svůj tým do vedení – 0:1! Asistence: Milan Mikulík a David Klimša.
     
    04:58
    Druhá větší možnost hostů zůstala nevyužita. David Klimša našel mezi kruhy Lukáše Kaukiče, ten však svůj pokus z dobré pozice nasměroval pouze do středu branky, kde byl připraven Štěpán Lukeš.
     
    02:54
    Lukáš Motloch se dostal do první obrovské šance, když obdržel přihrávku mezi kruhy a jeho rána mířila pod horní tyč, nicméně vyznamenal se Štěpán Lukeš v brance Slovanu a lapačkou kotouč dostal mimo svou klec.
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 42. Muška (Jánský), 49. J. Havel (Roubík), 64. J. Havel (Jánský) – 6. Christov (Mikulík, Kofroň), 37. Adámek (Martynek, Novotný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Š. Lukeš (Volke) – M. Vágner (C), Zukal, Muška, Jeřábek, M. Zdvořáček, Hes, Mert – J. Havel, Roubík (A), T. Jandus – Jánský, D. Merta (A), Chrpa – Tůma, Davídek, Planý – Gottfried.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Malík) – Haman, Husák, Bartko, Zahradníček, Adámek, L. Kovář – Christov, Mikulík (C), Kofroň – Rudovský, Novotný, Martynek (A) – Kaukič, Peterek, Klimša (A) – Flok, Kuťák, Motloch.

    Rozhodčí: Micka, Pilný – Maštalíř, Pechánek

    Diváci: 487
    bahis siteleri