Galatasaray – Porto 2:3 (kon.) | Schalke – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Barcelona – Tottenham 1:1 (kon.)
Club Brugge – Atlético 0:0 (kon.) | CZ Bělehrad – PSG 1:4 (kon.) | Inter – Eindhoven 1:1 (kon.)
Liverpool – Neapol 1:0 (kon.) | Monaco – Dortmund 0:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (1:0)
Tottenham Hotspur
Úterý 11.12.2018, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:19. (23:02:42)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím 1-1, což Tottenhamu stačí k postupu do vyřazovacích bojů. Anglický celek měl ve druhém poločase výraznou převahu, avšak dlouhou dobu narážel na velmi dobře chytajícího Cillessena, který nejednou podržel svůj celek ve hře o tři body. Vyrovnávací branka nakonec přišla necelých pět minut před koncem utkání, postaral se o ní Lucas Moura. Kohouti se zároveň museli ohlížet na výsledek ze souběžně hraného utkání, ve kterém Inter nakonec remizoval, což anglickému celku stačilo k postupu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zdá, se že dnešní utkání už žádnou branku nenabídne. Oba celky se drží relativně daleko od branky soupeře.
     
    90+2
    Posléze se Semedovi podařilo vybojovat autové vhazování, které sám obstaral. Barcelona se v koncovce zápasu dostává k optické převaze.
     
    90+1
    Coutinho roztáhl hru k levé autové čáře, kde se nacházel Miranda, jenž si nevěřil průnik k opačné šestnáctce. Místo toho přišla zpětná přihrávka.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Před malým momentem se dostal do zakončení Rose, který ale pálil vysoko nad branku.
     
    88
    Sledovali jsme pokus přímo na bránu, obstřel ale nakonec skončil kousek nad brankou. Lloris tento pokus kontroloval, nyní bude vykopávat od branky.
     
    87
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Lamela, který zavadil o Arthura. Na pořadu dne bude standardní situace, ke které se pochopitelně staví Messi.
     
    86
    Jenomže anglický celek stále ještě nemá "vyhráno", čeká se na výsledek souběžně hraného zápasu, ve kterém PSV stále drží nerozhodný výsledek.
    85. Lucas MOURA - 1:1
     
    85
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Zdá se, že tu máme postupovou branku pro Spurs! Kane měl na levém křídle trestuhodně dostatek prostoru, jeho prudká přízemní nabídka našla nohu LUCASE MOURY, který bezpečně procedil míč do sítě. Domácí obrana naprosto zaspala, naopak Cillessen byl naprosto bez šance.
     
    85
    Domácí ještě měli k dispozici rohový kop, který rozehráli nakrátko. Aleñá byla sice vytlačen k vlastní polovině, nicméně i přesto se mu podařilo konstruktivně roztáhnout hru.
     
    85
    Napadání se Kataláncům celkem vyplatilo. Posléze Coutinho postupoval směrem do pokutového území, jenomže obstřel branky skončil pouze na tyči.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Tottenhamu se výrazně krátí čas, soupeř stále vzdoruje, navíc má na svém kontě jednu branku.
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Fernando Llorente.
     
    79
    Také Lloris se pomazlil s hracím předmětem, který ale nepřesně odkopl na hlavu Sissoka. Barcelona tak bude moci vhazovat od levé autové čáry.

    David Suchý

    Branky: 7. O. Dembèlé – 85. Lucas Moura (Kane)

    Karty:   68. Semedo (BAR) – 15. Walker-Peters (TOT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:19.
    FC Barcelona: Cillessen – Semedo, Lenglet, Vermaelen, Miranda – Arthur, Aleñá, Rakitić (46. Busquets) – O. Dembèlé (76. Denis Suárez), Munir (63. Messi), Coutinho.
    Náhradníci: ter Stegen – Messi, Piqué, Alba, Busquets, Arturo Vidal, Denis Suárez.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker-Peters (61. Lamela), Alderweireld, Vertonghen, Rose – Moussa Sissoko, Winks (83. F. Llorente) – Eriksen, Alli, Son Hung-min (71. Lucas Moura) – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – Dier, Davies, Lamela, F. Llorente, Lucas Moura, Skipp.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (všichni Srbsko)
    bahis siteleri