Vítkovice – Otrokovice 5:3 (kon.) | Sparta – Ostrava 9:2 (kon.) | Pardubice – Bohemians 7:6 (po pr.)
Střešovice – Česká Lípa 11:5 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Bulldogs – Liberec 3:8 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:8 (1:2, 1:3, 1:3)
FBC Liberec
Pátek 14.12.2018, 20:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Brno to ještě zkusilo, ale míček skončil jen ve Vaníčkově pravačce, který ho s vítězným gestem čtyři sekundy před sirénou hodil do ruky rozhodčímu a tomu nezbylo nic jiného než odpískat konec ještě dřív, než vůbec konec nastal.
    Liberec vedl už od počátku. Brno sice dokázalo zkraje druhé třetiny snížit na 2:2, pak ale severočeši otevřeli střelnici a za Kuhnova záda postupně nalítalo šest gólů. Na to dokázali moravané odpovědět jen jednou během přesilovky a body z tohoto utkání tak poputují pod Ještěd. Já se s Vámi loučím a přeji hezký adventní víkend. (21:52:18)
     
    Konec zápasu.
     
    58:41
    Vyloučení v týmu Bulldogs Brno (Tomáš Kadavý – 2 min., Bránění ve hře).
     
    58:04
    Další obrovská akce Brna a stejně výborný zákrok Vaníčka! Dlouhým passem byl do samostatného úniku vyslán Tomáš Pešek. Ten dlouho váhal se střelou, až se dostal do Váníčkova dosahu a gólmanovi se stačilo stočit do klubíčka a míček následně zachytit.
     
    57:11
    Janu Galuszkovi míček odmítl sedět na čepeli a při zpracování si raději odskotačil na libereckou střídačku.
     
    56:24
    Brno neustále drží Liberec v blízkosti Vaníčka, i přes některé dobré akce ale gólman zatím příliš zasahovat nemusel
     
    54:20
    Brněnští mohli ještě snížit na čtyři branky, ale Vaníček se roztáhl jak široký, tak dlouhý a míček schoval pod svým tělem.
     
    53:51
    Střídání v týmu Bulldogs Brno: ze hřiště odchází Filip Kuhn, přichází Kryštof Bartek.
    53:51 Adam BALATKA - 3:8
     
    53:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A jen o půl minuty později tady máme branku číslo osm, která vyhání Kuhna na střídačku! Patrik Rozkovec krásným passem našel ADAMA BALATKU, který gólmanovi nedal z blízka žádnou šanci na zásah. Asistence: Patrik Rozkovec.
    53:27 Tomáš MAREK - 3:7
     
    53:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí zvyšují na 3:7! Tentokrát zkusili jiný přístup a místo hnaní se do branky buly rozehráli dozadu a to se vyplatilo! TOMÁŠ MAREK se totiž po dělovce Kopeckého dostal k dorážce a Kuhna nekompromisně prostřelil. Asistence: Kopecký Jakub.
     
    52:30
    Radek Valeš se točil s míčkem kolem Kuhna tak dlouho, až ho brněnští srazili a kolena a o míček přišel.
     
    51:32
    Jakub Kopecký se opět ocitl v dobré pozici před Kuhnem. Než ale stačil vystřelit, byl mu míček odebrán a Buldoci zahájili brejk v přečíslení tři na dva. I v početní nevýhodě si ale severočeši dokázali s atakem poradit a Brno od míčku odstranit.
     
    49:16
    Hra se přestěhovala před libereckou klec. Vaníčka ostřelují snad ze všech možných míst a všemi myslitelnými způsoby. Co ale on sám nepochytal, lítá mimo tyče.
     
    46:30
    Na druhé straně mohl snížit Jan Galuszka, z dobré akce a pozice ale přestřelil.
     
    46:20
    Adam Balatka dostal příležitost vsítit sedmý gól Liberce, jeho rychlá střela ale trefila jen Kuhna do prsou.
    42:35 Radek VALEŠ - 3:6
     
    42:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale i Liberec využívá přesilovku a opět vede o tři branky! Střela Lukáše Veselého se během své cesty o něco otřela a míček poskakující po brankovišti s obtížemi zpracoval RADEK VALEŠ, který stál absolutně nehlídán na dosah Kuhnovy levé tyče a nikdo včetně samotného gólmana nebyl tak rychlý, aby mu v dorážce dokázal zabránit. Asistence: Lukáš Veselý.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 14. Žák (Kadavý), 27. Surkoš (Lorenc), 41. Koláčný – 4. Kopecký (Veselý), 12. Salát, 31. Ferdan, 36. Kopecký (Veselý), 38. Böhm (Valeš), 43. Valeš (Veselý), 54. Marek (Kopecký), 54. Balatka (Rozkovec)


    Bulldogs Brno: Bartek (Kuhn) – Vojtíšek, Galuszka, Surkoš, Michálek – Lorenc, Pešák, Ulman – Němec, Voltner, Fajt – Konečný, Žák, Pešek – Kadavý, Koláčný, Mráz.
    FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Klucho, Bitman, Veselý, Böhm, Kroupa – Kopecký, Valeš, Salát – Marek, Rozkovec, Lhota – Böhm, Baudisch, Ferdan – Kořínek, Balatka.

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula
    bahis siteleri