Eibar – Villarreal 0:0 (kon.) | Sevilla – Atlético 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Sociedad 0:2 (kon.)
Getafe – Barcelona 1:2 (kon.)
konec
Real Madrid
0:2 (0:1)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 06.01.2019, 18:30 • Estadio Santiago Bernábeu. Madrid • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:23:35)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
     
    Je konec! Real Madrid na domácí půdě překvapivě prohrává s Realem Sociedad 0:2! Hned ve druhé minutě totiž v pokutovém území fauloval Casamiro a následnou penaltu proměnil Willian José! Domácí celek si připravil několik šancí, jenže Modričovu ránu vychytal Rulli a Vázquezův nepovedený centr skončil na vzdálenější tyči! Po přestávce měl obrovskou šanci Vinícius Júnior, ale jeho pokus minul branku. Real Madrid poté hodně otevřel hru a to se mu stalo osudným. Po druhé žluté kartě musel do sprch Lucas Vázquez. Deset minut před koncem navíc přidal druhou branku Sociedadu Rubén Pardo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Willian José mohl přidat svou druhou branku v utkání. Hostující hráč dostal přihrávku na hranici pokutového území, ale trestuhodně přestřelil branku!
     
    90+2
    Isco prošel s míčem na noze na polovinu hostujícího celku, kde si udělal prostor, přenesl hru na levou stranu, jenže Vinícius Júnior svůj centr pokazil.
     
    90+1
    Asier Illarramendi si nechtěl přidělávat práci a raději si pomohl malou domů. Hosté už chtějí dohrát dnešní duel bez větších komplikací.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Zápas se už pouze dohrává. Hosté se znovu usadili na polovině Realu Madrid, jenže další akci zastavuje ofsajd, ve kterém se nechal chytit Adnan Januzaj.
     
    89
    Zmar Realu Madrid pokračuje! Isco se jako další zapisuje na seznam hříšníků.
     
    88
    Isco si na hranici pokutového území zpracoval odražený míč, srovnal si jej na pravačku, jenže jeho zakončení proskákalo kolem vzdálenější tyče.
     
    87
    Dani Ceballos zůstává po dalším souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Real bude zahrávat ještě jeden přímý kop. Do vápna už míří hlavičkáři.
     
    86
    Vinícius Júnior našel Ceballose, který si netroufl na zakončení a ještě našel Modriče. Rána chorvatského záložníka prosvištěla nad břevnem.
     
    85
    Domácí už působí hodně frustrovaným dojmem. Vinícius Júnior sice prošel do střelecké pozice, ale jeho pokus schoval Rulli do rukavic.
     
    84
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aihen Muñoz, přichází Igor Zubeldia.
    83. Rubén PARDO - 0:2
     
    83
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Zřejmě je hotovo! Hosté podnikli další protitútok do otevřené obrany Realu Madrid! Hráči Realu Sociedad šli ve třech proti dvojici zadáků Realu Madrud. Willian José našel krásným centrem RUBÉNA PARDA a ten hlavou přidal druhou branku hostů!
     
    82
    Sergio Ramos uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže Luka Modrić na jeho skvělou práci nezaváhal a rozehrál velmi nepřesně.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Dani Ceballos.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 3. José (pen.), 83. Pardo (José)

    Karty:   41. L. Vázquez (REA), 53. Marcelo (REA), 75. Modrić (REA), 89. Isco (REA) – 37. José (RSC)   62. L. Vázquez (REA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (77. Reguilón) – Kroos (81. D. Ceballos), Casemiro (58. Isco), Modrić – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, Valverde, Odriozola Arzallus, Isco, Reguilón, D. Ceballos.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Llorente, H. Moreno, Muñoz (84. Zubeldia) – Merino (74. Pardo), Illarramendi, Zurutuza – Januzaj, José, Oyarzabal.
    Náhradníci: Zubiaurre – Zaldúa, Zubeldia, Juanmi, Pardo, Bautista, Le Normand.

    Rozhodčí: Munuera – Baena, Alcoba
    bahis siteleri