Bohemians – Vítkovice 3:10 (kon.) | Ostrava – Slavia Plzeň 18:0 (kon.) | Židenice – Chodov 1:4 (kon.)
Ne – Panthers 6:2 (kon.) | Střešovice – Jičín 5:3 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:10 (1:3, 0:5, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 06.01.2019, 13:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen • 16. kolo
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. Třeba u dnešního zápasu Bohemians-Znojmo od 16:00. (15:43:43)
     
    Tomáš Grigara (Bohemians): "Jako vždy proti Vítkovicím těžké utkání. Soupeř předvedl velmi dobrý výkon v útoku. Naše hra byla lepší než ve Vítkovicích, ale stále máme na čem pracovat. Děkujeme soupeři za utkání a brzké uzdravení zraněné hráčky."

    Tomáš Martínek (Vítkovice): "Jsme moc rádi, jak jsme zápas zvládli. V momentě, kdy jsme se dostali do vedení. jsme se uklidnili a až do konce zápasu jsme předváděli svižný aktivní florbal. Dařila se nám kombinace a klasicky škoda více využitých gólových šancí. Byl to pro nás náročný týden a jsme rádi, že jsme úspěšnou švédskou misi dnes potvrdili kvalitním výkonem a vítězstvím. Děkujeme soupeřkám za zápas."
     
    Dnešní utkání je u konce. Vítkovice nakonec berou tři body a stávají se tak aspoň na pár hodin prvním týmem Extraligy.

    Do zápasu lépe vstoupili domácí hráčky. Martina Pokorná v 6. minutě propálila Klečkovou. Pak se ale vítkovický válec rozjel, už o 30 sekund později Enenkelová se štěstím propálila Omelkovou. Za pár sekund se hráčky z Vítkovic radovaly znovu, Husková z otočky trefila levou šibenici. V 15. minutě se z první prosadila Šponiarová.

    Druhá třetina přinesla absolutní demolici domácího celku. V 29. minutě se ve svém debutovém zápase prosadila Polka Krzywaková, o minutu později přihrávala na gól Plankové. Ve 37. minutě branku přidala Šponiarová. Poslední dvě branky daly hráčky z Vítkovic v početní nevýhodě, nejdříve se v 39. hattrick zkompletovala Šponiarová, o minut později pak přidala druhou branku Krzywaková.

    V té třetí se už jenom dohrávalo. V 50. minutě se prosadila Husková, o čtyři minuty dala gól Paloncyová. Těsně před koncem se ještě prosadila Vrátná, z nájezdu pak Císařová.

    Střely: 15:33
    Hráčky utkání:Martina Pokorná (Bohemians) a Ivana Šupáková (Vítkovice)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    ELIŠKA CÍSAŘOVÁ na nic neváhala z ze samostatného nájezdu poslala míček do levé šibenice vítkovické branky. Bez asistence.
     
    59:56
    Trestní střílení pro tým Bohemians. Provede ho Eliška Císařová.
     
    59:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak to bylo něco! Omelková výhozem našla ELIŠKU VRÁTNOU, která kličkou do strany obelstila Klečkouvou a poslala míček odkryté branky. Asistence: Jitka Omelková.
     
    59:15
    Husková to opět zkouší, a opět nepochodila!
     
    59:00
    Právě probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:26
    Navrátivší se Kamila Paloncyová mohla přidat i druhou branku, ze středu hřiště ale přestřelila.
     
    58:04
    Po velmi sérii zkažených přihrávek si Klečková skáče pro míček za vlastní branku.
     
    57:53
    Zajímavý volný úder pro Bohemians.
     
    57:12
    Barbora Husková stále pokouší hattrick, i tentokrát ale Omelkovou neprostřelila.
     
    56:42
    Eliška Planková pálí ze středu hřiště, Omelková si připisuje další zákrok.
     
    56:22
    Tempo hry je teď o hodně pomalejší, vypadá to, že oba týmy chtějí dnešní zápas už jen dohrát.
     
    55:00
    Vítkovice teď mají jasně navrch.
     
    54:44
    Střela Reischlové skončila sražená mimo hřiště.
     
    54:07
    Omelková sbírá přihrávku putující kolem její pravé tyčky.
     
    53:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je návrat po zranění, jak má být! Seevaldová dobře našla KAMILU PALONCYOVOU na středu hřiště, odkud i druhá jmenovaná vypálila. Pozdě se přemisťující Omelková do střely už neměla možnost nijak zasáhnout. Asistence: Sára Seevaldová.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 6. Pokorná (Šindelářová), 60. Vrátná (Omelková), 60. Císařová (TS) – 7. Enenkelová, 7. Husková (Planková), 15. Z. Šponiarová (Enenkelová), 30. Krzywaková (Ďuríková), 31. Planková (Krzywaková), 37. Z. Šponiarová (Ďuríková), 39. Z. Šponiarová (Ďuríková), 40. Krzywaková (Husková), 50. Husková (Novotná), 54. Paloncyová (Seevaldová)


    FbŠ Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Toulová – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Novotná, Trošková, Z. Šponiarová – Enenkelová, Boľová, Šupáková – Husková, Paloncyová, L. Suchánková – Mikulová, Krzywaková.

    Rozhodčí: Václav John, Lukáš Starý – Petr Galasovský (delegát)

    Diváci: 78
    bahis siteleri