Frölunda – Plzeň cz 6:3 (kon.) | Mnichov – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
0:0 (0:0, 0:0, 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 08.01.2019, 19:30 • Olympia-Eissportzentrum, Mnichov • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji dobrou noc a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (22:25:22)
     
    První zápas semifinále CHL mezi Mnichovem a Salzburgem končí bez branek!

    Nestává se příliš často, že by diváci odcházeli z hokeje, aniž by v síti viděli jediný kotouč. Dnes však na tuto situaci došlo a před odvetou v Salzburgu je tedy situace úplně stejná, jako před startem celého dvojzápasu. Mírně více ze hry dnes měl Mnichov, jenže ani jeho výkon nebyl nikterak slavný. Navíc doslova pohřbil několik obrovských šancí! Rakušané, kteří byli v roli outsidera, tento výsledek určitě berou všemi deseti, na jejich ledě se totiž bude moci stát cokoliv. Dnešnímu večeru vládli gólmani, zejména Stephen Michalek byl neskutečný a navázal tak na výkony proti Oulu ve čtvrtfinále, kterými svůj tým protlačil dál.

    Střely na branku v zápase:
    Mnichov 31:27 Salzburg.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    V poslední sekundě ještě odpískán ofsajd Mnichova, vhazování už však bude pouze kosmetickou záležitostí.
     
    59:47
    Je téměř jasné, že se dnes žádného gólu nedočkáme! Salzburg se ještě snaží o jednu akci, avšak nemůže se dostat ze svého obranného pásma.
     
    59:35
    Rozhodčí byli celkem shovívaví a na trestnou lavici poslali pouze hlavní dva aktéry. Bude se tak dohrávat ve čtyřech na obou stranách.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Button – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Regner – 2 min., hrubost).
     
    59:35
    Vše rozpoutal tvrdý hit Ryana Buttona proti Peteru Hockhoflerovi po odehrání kotouče. Poté se mu jeden z hostujících hráčů chtěl pomstít, a oheň byl na střeše.
     
    59:35
    V závěru ještě planou emoce. Na ledě se strhla potyčka více hráčů, je jasné, že se budou udělovat tresty. Počkejme si, jaké bude jejich rozložení.
     
    58:50
    Neuvěřitelné! Frank Mauer mohl rozhodnout o dnešní výhře Mnichova, avšak kotouč, který se k němu trošku šťastně odrazil od obránce, napálil z úhlu mimo bránu již překonaného Stephena Michalka!
     
    58:16
    Andrew Bodnarchuk si nečekaně sjel až k tyčce, kde čekal na dorážku, ale ke smůle Mnichova nedokázal velmi prudkou přihrávku nasměrovat do sítě.
     
    57:58
    Zasahovat musel pro změnu americký gólman ve službách Salzburgu, Stephen Michalek, jenž si poradil s bekhendem Matthewa Stajana.
     
    57:30
    Nyní mají více ze hry opět hokejisté Salzburgu. Herburger dobře držel kotouč u hrazení, Trattnig poté mohl střílet, ale domácí jeho pokus zastavili už v zárodku.
     
    56:57
    Brent Regner to zkoušel z těžkého úhlu, Danny Aus Den Birken dával u bližší tyčky dobrý pozor.
     
    56:20
    Michael Schiechl si po levé straně najel do útočného pásma. Posléze vystřelil na branku, ale Rakušané se před domácí klecí ještě drží.
     
    55:49
    Thomas Raffl je dnes na brankovišti pro Dannyho Aus Den Birkena velice nepříjemný. Nyní se na něj znovu snažil dorážet, nicméně stříbrný medailista z Olympijských her v JIžní Korei vše ustál.
     
    55:26
    Nyní byl poněkud přísnější icing odpískán také Mnichovu. Matthew Stajan si důvod hvizdu ještě nechává vysvětlit přímo od arbitra.
     
    Dnešní utkání sleduje 6 142 diváků. Je vyprodáno!
     
    54:56
    Rakouský celek se v těchto chvílích trošku hledá, místo založení útoku totiž opět poslal kotouč pouze na další zakázané uvolnění!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky:


    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken (Allavena) – Abeltshauser, Seidenberg, Bodnarchuk, Joslin, Aulie, Button, Mayenschein, Quaas – Kasner, Voakes, Mauer – Ehliz, Hager, Wolf – Parkes, Stajan, Mitchell – Shugg, Eder Andres, Eder Tobias.
    EC Red Bull Salzburg: Michalek (17. – 20. Herzog) – Regner, Heinrich, Štajnoch, Raymond, Pallestrang, Trattnig, Winkler, Jakubitzka – Hughes, Duncan, Raymond – Herburger, VandeVelde, Harris – Hockhofler, Rauchenwald, Huber – Cijan, Schiechl, Baltram.

    Diváci: 6 142 (vyprodáno)
    Středa 16.01.2019
    Salzburg - Mnichov 1:3

    Branky a nahrávky: 14. Rauchenwald (Pallestrang) – 17. Kastner (Voakes), 20. Seidenberg (Joslin), 50. Hager (Ehliz)

    bahis siteleri