Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.)
Třinec – Sparta 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 13.01.2019, 17:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:21 Aron CHMIELEWSKI - 2:1
     
    34:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka platí, kotouč celým objemem překročil brankovou čáru! Guntis Galvinš od modré vymyslel brilantní přihrávku do předbrankového prostoru, ARONU CHMIELEWSKÉMU stačilo jen nastavit čepel hole a tečovat tak kotouč do branky! Asistence: Guntis Galvinš, Martin Růžička.
    16:25 Jan PISKÁČEK - 1:1
     
    16:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté ustáli oslabení a následně sami udeřili! Roberts Bukarts ztratil kotouč v útočném pásmu, čehož dokonale využili Sparťané k vyrovnání. Lukáš Pech vyslal do brejku JANA PISKÁČKA, který se s tím nemazal a napálil kotouč do horního růžku Hrubcovy branky! Asistence: Lukáš Pech.
    04:41 Vladimír SVAČINA - 1:0
     
    04:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparta byla od úvodu utkání aktivnější, skóre ale otevírají domácí Oceláři! Adamský se dobře vrátil s útočícím Pechem a srazil přihrávku směrem k Jiřímu Polanskému. Ten ve středním pásmu prohodil puk VLADIMÍRU SVAČINOVI, který se řítil sám na Sedláčka. Třinecký útočník nic nevymýšlel a poslal kotouč do horního růžku Sedláčkovy branky! Ze strany Ocelářů to byl první střelecký pokus! Asistence: Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Svačina (Polanský), 35. Chmielewski (Galvinš, Martin Růžička) – 17. Piskáček (Pech)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – Gernát, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth, Adámek – Martin Růžička (A), M. Kovařčík, Hrňa – Svačina, Polanský, Adamský (A) – Dravecký, Hladonik, Roberts Bukarts – O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Piskáček, Delisle, Blain, Kalina, Tomáš Dvořák, Košťálek, T. Pavelka – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – Smejkal, Klimek, Forman (A) – Kumstát, Pech (A), Rousek – Jones, Sill, Klíma.

    Rozhodčí: Hradil, Nikolic – Svoboda, Lhotský
    bahis siteleri