Frosinone – Atalanta BC 0:5 (kon.) | Fiorentina – Sampdoria 3:3 (kon.) | Spal – Bologna 1:1 (kon.)
Cagliari – Empoli 2:2 (kon.) | Neapol – Lazio 2:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
3:3 (1:1)
UC Sampdoria
Neděle 20.01.2019, 15:00 • Stadio Artemio Franchi • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:22. (16:59:04)
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nabídlo hodně zajímavou podívanou, avšak nakonec končí nerozhodným výsledkem 3:3. Fiorentina hrála více než poločas v početní nevýhodě, avšak i přesto si ve druhém dějství vzala vedení zpět. Náskok o jednu branku moc dlouho nevydržel, na druhé straně totiž přišel pokutový kop. Sampdoria během krátké chvíle dokonce otočila výsledek, avšak v poslední minutě zápasu srovnal domácí Pezzella.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Germán PEZZELLA - 3:3
     
    90+3
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    To jsou věci, poslední minuta řádné hrací doby nabízí vyrovnávací branku! Fiorentina zahrávala standardku, který byla rozehrána po zemi. Posléze Chiesa posílal do vápna centr, který ještě prodlužoval k zadní tyči Laurini, kde číhal GERMÁN PEZZELLA.
     
    90+2
    V závěru ještě větší strkanice, do které se zapojila početná skupina protihráčů. Výsledkem je žlutá karta pro Murrua a Veretouta.
     
    90+1
    Ven z branky se vydal domácí brankář Lafont, který celkem dost zariskoval. I přesto se mu skluzem povedlo poslat míč do zámezí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Laurini obstaral standardní situaci, po které se ještě málem do zakončení dostal domácí Chiesa. Audero nakonec nemusel zasahovat.
     
    87
    Hosté se dožadovali dalšího pokutového kopu, avšak píšťalka sudího mlčí. Posléze si na centr z pravé strany naskočil Pezzella, který odvrátil možné nebezpečí.
     
    86
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Vitor Hugo, přichází Kevin Mirallas.
    85. Fabio QUAGLIARELLA - 2:3
     
    85
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jenom dostávají do vedení! Gabbiadini vyslal prudkou přihrávku na FABIA QUAGLIARELLU, který využil nedůrazu domácí obrany, načež se dostal až před brankáře Lafonta, kterého překonal střelou v pádu.
     
    84
    V osobním souboji fauloval hostující Quagliarella, který fauloval Pezzellu. O rozehrávku se postaral brankář Lafont, který odkopl na druhou stranu.
     
    83
    Závěr utkání nám jistě slibuje ještě hodně zajímavou zápletku. Sampdoria se pár minut před koncem dočkala vyrovnávací branky, avšak do konce nezbývá moc času.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Albin Ekdal (UC Sampdoria).
    Žlutou kartu dostává Cristiano Biraghi (ACF Fiorentina).
    81. Fabio QUAGLIARELLA - 2:2
     
    81
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil FABIO QUAGLIARELLA, jehož střela směřovala na jistotu doprostřed branky, zatímco se Lafont vydal k levé tyči.

    David Suchý

    Branky: 34. Muriel (Hugo), 70. Muriel (Chiesa), 90+3. Pezzella (Laurini) – 44. G. Ramírez, 81. Quagliarella (pen.), 85. Quagliarella (Gabbiadini)

    Karty:   14. E. Fernandes (FIO), 34. Milenković (FIO), 80. Hugo (FIO), 82. Biraghi (FIO), 90+2. Veretout (FIO) – 22. G. Ramírez (SMD), 61. Jankto (SMD), 82. Ekdal (SMD), 90+2. Murru (SMD)   39. E. Fernandes (FIO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:22.
    ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Pezzella, Hugo (86. Mirallas), Biraghi – Gerson, Veretout, E. Fernandes – Chiesa, Simeone (46. Bryan Dabo), Muriel (77. Laurini).
    Náhradníci: Brancolini, Drągowski – Ceccherini, Benassi, Eysseric, Hancko, Mirallas, Laurini, Nörgaard, Pjaca, Théréau, Bryan Dabo.

    UC Sampdoria: Audero – Sala, Tonelli, J. Andersen, Murru – Praet, Ekdal, Jankto (74. Gabbiadini) – G. Ramírez (46. Saponara) – Quagliarella, Caprari (70. Defrel).
    Náhradníci: Belec, Rafael Cabral – Bereszyński, Colley, Defrel, A. Ferrari, Gabbiadini, Rolando, Saponara, J. Tavares, Vieira, Regini.

    Rozhodčí: Di Bello – Paganessi, Ranghetti
    bahis siteleri