Linz – Znojmo 3:4 (po pr.)
po prodl.
Steinbach Black Wings Linz
3:4 (3:0, 0:1, 0:2 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 01.03.2019, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí propadli v souboji o puk kousek od vlastní střídačky a Lattner s McPhersonem se řítili v přečíslení dva na jednoho směrem na Ouzase. První jmenovaný vystřelil do betonu gólmana, načež se puk odrazil přímo na hůl ALLANA MCPHERSONA, který dorazil do naprosto odkryté branky. Asistence: Jan Lattner.
     
    61:50
    Radim Matuš v přečíslení dva na jednoho vzal všechno na sebe a trefil břevno branky.
     
    54:33
    Rozhodčí posílají Orly do čtyř oficiálně za zdržování hry. Na trestnou míří Vainonen.
     
    50:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Máme tu drama! MIKKO VAINONEN vystřelil od modré čáry s pukem na hranici ofsajdového postavení a kotouč prošel až za záda gólmana. Bez asistence.
     
    50:40
    Hlava nebezpečně střílel z mezikruží, ale puk zblokoval jeden z obránců!
     
    49:10
    Po rychlé akci tečoval těsně před gólmanem Parkkonen a Ouzas v protipohybu vytáhl fantastický zákrok betonem! Teď mělo být vyrovnáno.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz (Rutkowski – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tejnor – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    42:52
    Znojemští ztratili kotouč před vlastní brankou, z čehož rezultovala obrovská šance Schofielda. Ten sám před Halászem neprostřelil padajícího brankáře a v nepřehledné situaci rozhodčí raději přerušil hru.
     
    41:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na rozdíl jedné branky! PETR MRÁZEK vystřelil sekundu po návratu Carleho z trestné lavice a z levého kruhu prostřelil betony gólmana Ouzase. Asistence: Jakub Stehlík, Jan Lattner.
     
    39:47
    Vainonen se napřáhl od modré a vyslal prudkou střelu, ale betony gólmana Ouzase byly na svém místě včas.
     
    39:37
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz (Carle – 2 min., hákování).
     
    37:48
    Stretch pohotově uviděl na pravém křídle připraveného Kaluse a poslal mu milimetrovou přihrávku. Kalus okamžitě z první vystřelil, ovšem Ouzas se stačil přesunout.
     
    35:40
    Sedlák velmi nebezpečně vypálil na branku a poskakující puk se dlouho válel před Ouzasem.
     
    33:35
    Orli propadli v útočném pásmu a čekající Leiler se dočkal puku, aby vyrazil sám proti Halászovi. Ten však vytáhl svůj pravý beton a dokázal puk vytěsnit.
     
    27:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Kuriózní situace, čas se po prozkoumání videozáznamu vrací o dvě a půl minuty zpět, protože prudká střela C.J. STRETCHE zpoza obránce se odrazila od zadní tyčky uvnitř branky a vyletěla bleskurychle ven. Znojmo tak snižuje a dostává "k dobru" ještě něco přes dvě minuty.
     
    27:25
    Po rychlé střele zvedali Znojemští ruce nad hlavu, hraje se dál a rozhodčí signalizuje, že v přerušení půjde na video.
     
    24:58
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McPherson – 2 min., hákování).
     
    20:00
    Střídání v týmu Orli Znojmo: ze hřiště odchází Lassila, přichází Halász.
     
    19:42
    Linz právě vstřelil branku!
    Dominance domácího celku v první třetině je vyjádřena třetím gólem v poslední minutě třetiny. Nahození ze středního pásma následoval vyhraný souboj u zadního mantinelu, první vyražená střela, opět vyhraný kotouč v osobním souboji a DAN DASILVA následně zavěsil z levého kruhu přesně nad Lassilovo rameno. Asistence: Corey Locke.
     
    11:34
    Linz právě vstřelil branku!
    Pauza nepomohla, první útočná akce po ní končí pukem v Lassilově síti. Tentokrát na modré dostal trochu prostoru TROY RUTKOWSKI a jeho nahození propadlo až do sítě za Lassilova záda. Asistence: Kevin Kapstad, Michael Davies.
     
    09:39
    Linz vyhrál souboj u pravého mantinelu, z čehož těžil volný Lebler na levém kruhu. Jeho rychlý švih končí na pravé tyči.
     
    07:57
    Linz právě vstřelil branku!
    Vyloučený Lattner už sice skočil na led, ale nakonec se domácí přeci jen prosazují. MICHAEL DAVIES si pohrál s pukem na holi a poté z levého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči za Lassilova záda. Asistence: Rick Schofield, Corey Locke.
     
    05:52
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lattner – 2 min., hákování). V pěti nehrálo Znojmo dlouho, Lattner je vyloučen za zákrok na pronikajícího Schofielda.
     
    02:58
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., hákování). Sedlák v obranném pásmu stáhl soupeře a Linz bude hrát přesilovku. V té patří mezi nejlepší v lize.
     
    02:18
    Linzi scházely centimetry k vedení. Po střele z levého křídla zůstal Lassila mimo branku, do odkryté klece následně zkoušel zasunout puk jeden z domácích útočníků, ale znojemský obránce mu úmysl na brankové čáře překazil!
     
    00:20
    Hned v úvodu velká šance domácích. Po dlouhém nahození dostal puk před branku Lebler, jeho střelu Lassila vyrazil nad sebe a padající puk poté vehementně dorážela za čáru trojice domácích. Rozhodčí nakonec přerušují hru a rozpažují, Lassila svou čáru uhájil.

    Lukáš Peroutka

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 8. Davies (Schofield, Locke), 12. Rutkowski (Kapstad, Davies), 20. DaSilva (Locke) – 28. Stretch, 42. Mrázek (Stehlík, Lattner), 51. Vainonen, 64. McPherson (Lattner)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Kickert) – Kragl, D´Aversa, Brocklehurst, Carle, Kapstad, Rutkowski, Matzka – Lebler, Schofield, Umicevic – Davies, Locke, DaSilva – Leiler, Kearns, Gaffal – Ober, Koudelka, Rosenberger.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (21. Halász) – Vainonen, Tejnor, Sedlák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – McPherson, Stretch, Kalus – Novák, Matuš, Mrázek – Němec, Bartoš, Hlava – Špaček, Bulín, Oščádal.

    Rozhodčí: Piragić, Štolc – Seewald, Zgonc
    bahis siteleri