Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (2:2, 2:0, 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 03.03.2019, 01:25 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost, příjemné nedělní vstávání a hezký konec týdne. Zase někdy u NHL na počtěnou. (03:51:30)
     
    Československá stopa v utkání:
    Martin Marinčin (TOR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:30
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. John Tavares (TOR) 1+2
    2. Mitchell Marner (TOR) 1+2
    3. Nic Petan (TOR) 1+0
     
    Je dobojováno. Toronto po efektivním výkonu poráží Buffalo Sabres a udobřuje si fanoušky po výprasku na ledě Islanders. Maple Leafs sice v první třetině prohrávali, ale na konci srovnali a poté dávali branky jen oni. I přes menší střeleckou převahu soupeře se domácím povedlo dát pět branek a zapsat dva body. Výhru řídila dvojka John TavaresMitchell Marner. Dobrý výkon podal také Frederik Andersen.

    Toronto Maple Leafs 5:2 Buffalo Sabres
    5. Tavares (Marner, Marinčin), 20. Rielly (Matthews, Hainsey), 36. Petan (Moore), 40. N. Zajcev (Marner, Tavares), 59. Marner (Tavares, Muzzin) – 6. Pominville (Girgensons, Scandella), 8. Sheary (Okposo)

    Střely na branku: 32:37
    Diváci: 19 088
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Poslední sekundy se už jen dohrávají. Hosté se ještě dostali na levé straně ke střele, ale ta přesná nebyla a kotouč skončil v ochranné síti.
    58:03 Mitchell MARNER - 5:2
     
    58:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MITCHELL MARNER, je hotovo. Nejproduktivnější hráč Toronta se dostal do útoku a od pravého mantinelu zakončením po ledě dává branku na 5:2. Asistence: John Tavares a Jake Muzzin.
     
    57:50
    Hosté se zatím do ničeho nedostali a jejich aktivita směrem k vyrovnání zatím nevede... Buffalu už moc času navíc nezbývá.
     
    56:59
    Zach Hyman poté ujel po pravé straně, ale Ullmark jeho pokus vyrazil. Sabres v protiakci vybojovali vhazování a odvolali svého brankáře, všechno nebo nic!
     
    56:37
    Frederik Andersen to nyní zamkl! Po střele z pravé strany před brankou dorážel Jeff Skinner, ale ten snad ani natřikrát nedostal kotouč do branky!
     
    55:10
    Buffalo se dostalo do útoku a chtělo by dát co nejdříve branku. Přihrávka zpoza branky ovšem nevyšla a kotouč se nakonec dostal až do střední třetiny.
     
    54:36
    Patrick Marleau se dostal do úniku a mohl přidat pojistku! Zkušený útočník přeskočil padajícího obránce a Ullmarka chtěl překonat do pravé šibenice. Švédský brankář ovšem lapačkou zachytil!
     
    54:10
    Následně se hra opět přerušuje a pokračovat bude po poslední komerční pauze ve třetí třetině.

    Střely na branku: 25:34
     
    53:50
    Rasmus Dahlin si nyní najel středem hřiště do útoku a nahazoval na branku. Frederik Andersen ovšem hru přerušoval nechtěl a hned rozehrál směrem do útoku.
     
    52:45
    Teď měli domácí štěstí! Jeff Skinner z levého kruhu zakončoval a puk se mezi betony Andersena dostával do branky, těsně před čárou ovšem zakročil obránce Toronta.
     
    52:13
    Sabres poslali na branku Andersena dalších pár pokusů. Dánský brankář zasahoval až proti té Bogosianovo. Nešlo ovšem o nic nebezpečného, další komerčka.
     
    51:14
    Rasmus Ristolainen si na levé straně prohodil kotouč mezi bruslemi a bekhendově centroval do brankoviště. Zde se ale nikdo neprosadil, nikdo v bílém ani v blízkosti nestál.
     
    Střely na branku: 25:26

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Tavares (Marner, Marinčin), 20. Rielly (Matthews, Hainsey), 36. Petan (Moore), 40. N. Zajcev (Marner, Tavares), 59. Marner (Tavares, Muzzin) – 6. Pominville (Girgensons, Scandella), 8. Sheary (Okposo)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly, Hainsey, Muzzin, N. Zajcev, Marinčin, Ožiganov – Hyman, Tavares, Marner – A. Johnsson, Matthews, Kapanen – Marleau, W. Nylander, Co. Brown – Petan, F. Gauthier, Moore.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Dahlin, Montour, Scandella – S. Reinhart, Eichel, Skinner – Okposo, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Mittelstadt, S. Wilson – Pominville, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Devorski, Amell

    Diváci: 19 088
    bahis siteleri