Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:0 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
Chomutov – Olomouc 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 08.03.2019, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Miroslav HOLEC - 5:3
     
    56:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po vhazování se Olomouc dostala do vyložené šance. František Skladaný přihrál mezi kruhy, kde se nacházel osamocený MIROSLAV HOLEC. Jeho pokus byl tak přesný, že se od brankové konstrukce odrazil do branky. Asistence: František Skladaný.
     
    55:58
    Z pravé strany se před branku natlačil Petr Strapáč, jenž už se nacházel velmi blízko brankáři. Justin Peters celou situaci ustál a je hrdinou okamžiku.
    55:47 Ronald KNOT - 5:2
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejprve si Jakub Sklenář zadribloval s pukem před brankou a pak krosovou přihrávkou našel na modré čáře RONALDA KNOTA. Chomutovský bek zvedl hlavu a střelou do levé šibenice využívá další početní výhodu. Asistence: Jakub Sklenář a Jan Stránský.
     
    55:03
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., hákování).
    51:33 Ronald KNOT - 4:2
     
    51:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Cink a gól! Vladimír Růžička v přesilové hře přihrál po modré čáře na RONALDA KNOTA. Zakončení chomutovského beka zamířilo do brankové konstrukce a od ní za brankovou čáru. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Stránský.
     
    50:29
    Olomouc v oslabení zahrozila! Přečíslení zakončil z pravého kruhu Vilém Burian, jenž trefil rameno Justina Peterse. Autor poslední střely dojel puk a předal ho mezi kruhy, kde se nacházel Petr Strapáč, jenž zamířil opět do gólmana.
     
    50:09
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., podrážení).
     
    48:05
    Na konci hry v oslabení vysunul Ronald Knot do samostatného úniku Lukáše Vantucha. Urostlý útočník zkusil kličku do bekhendu, ovšem beton brankáře nepřehodil.
     
    46:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podrážení).
     
    42:48
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Michal Matiaško – 2 min., vysoká hůl).
     
    Dnešní utkání sleduje 3 142 diváků.
    37:06 Michal MATIAŠKO - 3:2
     
    37:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Juniorská spolupráce nasvědčuje tomu, že poslední dvacetiminutovka bude hodně zajímavá. Od modré čáry vystřelil Matúš Hlaváč, jehož pokus mezi kruhy tečoval MICHAL MATIAŠKO. Po jeho práci byl Justin Peters v brance Chomutova bezmocný. Asistence: Matúš Hlaváč.
    36:25 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    36:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Individuální akce opět do zlaté helmy! VLADIMÍR RŮŽIČKA si v rychlosti položil Branislava Konráda a poté zasunul černou gumu po ledě do prázdné branky. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Kovář.
    34:45 Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
     
    34:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je branka, kterou Chomutov potřeboval! Pavel Klhůfek přihrál přesně mezi kruhy, kde se nacházel VLADIMÍR RŮŽIČKA, jenž po ledě prostřelil slovenského brankáře v kleci Mory. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Blaha.
     
    32:25
    Hostující hráči jeli do přečíslení a počkali na dojíždějícího Jana Káňu. Jeho pokus těsně nad ledem vyrazil domácí kanadský brankář.
     
    31:48
    Po vhazování přišlo zakončení z levé strany, které zastavila až branková konstrukce. Černá guma pak zůstala ležet v brankovišti, kde se také otáčel Justin Peters. Ten puk viděl a odpálil ho do bezpečí.
     
    31:48
    Hra je přerušena, jelikož Olomouc dost možná vsítila branku. Celou situaci bude zkoumat videorozhodčí!
     
    31:31
    Od modré čáry po pěkné kličce vystřelil Lukáš Kovář, jehož zakončení Branislav Konrád vyrazil před sebe. V předbrankovém prostoru se nacházel Lukáš Vantuch, jenž opět trefil gólmana.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vojtěch Tomeček – 2 min., hákování).
     
    24:48
    Další pokus z levé strany Lukáš Kovář, jenž trefil hostujícího gólmana do ramene. Puk poté poskakoval v brankovišti, ale Branislav Konrád se zorientoval jako první a přerušil hru.
    22:41 Bohumil JANK - 1:1
     
    22:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROCKNET ARNÉNA bouří, protože je vyrovnáno! Brett Flemming si najel z pozice beka až do rohu, odkud krosem přihrál na levou stranu. V kruhu pro vhazování se nacházel BOHUMIL JANK, jehož pokus zamířil do protější šibenice Konrádovy branky. Asistence: Brett Flemming a Jan Stránský.
     
    18:58
    Stanislav Dietz od modré čáry trefil prvního soupeře a poté mu ještě ujel Bruno Mráz. Hostující útočník mířil z mezikruží k levé tyči, ale branku netrefil.
     
    14:53
    Z mezikruží vystřelil Jan Stránský, jehož zakončení Branislav Konrád vyrazil před sebe, kde se nacházel Lukáš Vantuch. Domácí urostlý útočník přestřelil branku soupeře i s ležícím gólmanem.
    10:08 Jan KÁŇA - 0:1
     
    10:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se jako první dočkala branky a nutno říct, že zaslouženě! Petr Kolouch z rohu viděl před brankou nikým nehlídaného JANA KÁŇU, jenž z jedné poslal kotouč do levé části branky. Asistence: Petr Kolouch a Bruno Mráz.
     
    06:13
    Justin Peters dlouhou přihrávkou na útočné modré čáře našel Tomáš Svobodu, jenž kotouč přenechal nejproduktivnějšímu hráči Chomutova. Vladimír Růžička z kruhu střílel na zadní tyč, ale Branislav Konrád si připsal zákrok vyrážečkou.
     
    04:43
    Od modré čáry vystřelil David Škůrek, jehož pokus byl mezi kruhy tečován. Puk se poté zastavil o levou tyčku chomutovské branky, následně ho domácí odpálili k mantinelu.
     
    03:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podrážení).
     
    02:34
    Brett Flemming projel do útočného pásma, kde byl opuštěný puk. Kanadský obránce pak našel před brankou osamoceného Pavla Klhůfka, jenž kličkou na brankáře soupeře nevyzrál.
     
    01:32
    Přihrávku mezi kruhy dostal osamocený Marek Laš, jenž vystřelil těsně nad ledem. Jeho pokus ale Justin Peters zlikvidoval, v úvodu je Olomouc lepším celkem.
     
    Ještě před samotným zápasem dostane památeční dres Vladimír Růžička, který v Tipsport extralize proti Třinci odehrál šestisté utkání, které oslavil brankou.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Jank (Flemming, J. Stránský), 35. V. Růžička (Klhůfek, Blaha), 37. V. Růžička (Klhůfek, L. Kovář), 52. Knot (V. Růžička, J. Stránský), 56. Knot (Sklenář, J. Stránský) – 11. J. Káňa (Kolouch, Mráz), 38. Matiaško (Hlaváč), 57. Holec (Skladaný)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Valach – T. Svoboda, V. Růžička (A), Tomica (C) – Duda, Raška I, Sklenář – Klhůfek, Chlouba, Chrpa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.
    HC Olomouc: Konrád (Mokrý) – L. Rutar, Vyrůbalík (C), Dujsík, Švrček, Škůrek, Hlaváč, A. Rutar – Mráz, Kolouch, J. Káňa – V. Tomeček, Strapáč, Burian (A) – Holec, Skladaný, Laš – Podlaha, Handl, Matiaško.

    Rozhodčí: Horák, Obadal – Ondráček, Ganger

    Diváci: 3 142
    bahis siteleri