Alavés – Leganés 1:1 (kon.) | Getafe – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Valladolid – Sevilla 0:2 (kon.)
Celta Vigo – Real Sociedad 3:1 (kon.) | Levante – Huesca 2:2 (kon.) | Real Betis – Villarreal 2:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:2 (0:0)
Sevilla FC
Neděle 07.04.2019, 16:15 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 17:12. (18:15:36)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sevilly, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. I ve druhém dějství jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, která dlouhou dobu nepřinášela kýženou branku. O tu první se hosté postarali pár minut před koncem zápasu, Valladolid to tak měl rázem hodně složité. Domácí se v závěru utkání dostali do menšího náporu, avšak ten přinesl protiútok Sevilly, která uzavřela utkání na konečných 2:0. Domácí tak navazují na špatné výkony z posledních zápasů, Sevilla podruhé v řadě vyhrála.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do konce zápasu nezbývá už moc času, domácí rozjíždějí jednu z posledních akcí tohoto zápasu.
    90+2. MUNIR - 0:2
     
    90+2
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, hosté totiž využili rychlou protiakci! Gil táhl protiútok po levém křídle, následnou zpětnou přihrávkou našel MUNIRA EL HADDADIHO, jenž nesmírně přesnou střelou zamířil mimo dosah brankáře Masipa, jenž byl i tentokráte bez šance.
     
    90+2
    Jenomže Verdemu se rozehrávka vůbec nepovedla, neboť míč stočil zpět ven z hrací plochy. Soriano nebude s rozehrávkou nikam spěchat.
     
    90+1
    K ráně zpoza pokutového území se dostal domácí Guardiola, který trefil pouze protihráče před sebou. Domácí budou zahrávat ještě rohový kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Daniel Carriço (Sevilla FC).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu nezbývá moc času. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Valladolid se konečně s míčem usadil na útočné polovině, avšak soupeř se početným blokem přesunul k vlastnímu pokutovému území, kde odrazil atak.
     
    86
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Anuar Tuhami, přichází Daniele Verde.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Simon Kjaer.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, první branky jsme se konečně dočkali. Závěr bude ještě hodně zajímavý, domácí potřebují vyrovnat.
    84. Roque MESA - 0:1
     
    84
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Panečku, to je střídání! K pokutovému území si totiž seběhl hostující ROQUE MESA, jenž velice přesnou střelou zamířil k bližší konstrukci, na což byl domácí brankář Masip krátký. Valladolid to bude mít hodně složité, do konce totiž nezbývá moc času.
     
    84
    Gil se hodně drzým způsobem dostal až do pokutového území, kde se ještě snažil prohazovat míč na Munira, před kterým zažehnal nebezpečí pozorný Calero.
     
    83
    Ten nic nebezpečného nenabídl, následně se v ofsajdovém postavení zjevil již zmiňovaný Rubio. Sevilla na nic nečekala a okamžitě rozehrávala po zemi.
     
    82
    Hodně důležitý obranný zákrok vytasil hostující kapitán Carrico, který ve skluzu zastavil rychlonohého Guardiolu. Domácí si vyzkouší rohový kop zprava.

    David Suchý

    Branky: 84. Mesa (Banega), 90+2. Munir (Gil)

    Karty:   45+1. Alcaraz (RVL), 47. Míchel (RVL), 71. Delgado (RVL) – 30. Banega (SEV), 31. Ben Yedder (SEV), 89. Carriço (SEV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 17:12.
    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, F. Calero, Delgado – Míchel (57. Ivi López), Alcaraz – Keko (78. Ünal), Tuhami (86. D. Verde), Plano – Guardiola.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – De la Fuente, Fernández, Ünal, D. Verde, Ivi López, Aparicio.

    Sevilla FC: Soriano – Mercado, Sergi Gómez (80. Mesa), Carriço (C), Promes – Sarabia, Banega, Gonalons, F. Vázquez (72. Gil) – Ben Yedder (86. Kjaer), Munir.
    Náhradníci: Díaz Sánchez – Arana, Amadou, Kjaer, Gil, Mesa, Rog.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego
    bahis siteleri