Finsko – Česko 2:4 (kon.) | USA – Rusko 6:3 (kon.) | Bělorusko – Kanada 1:11 (kon.)
Slovensko – Švédsko 1:5 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Piráti Chomutov
Neděle 21.04.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:02 Petr KOBLASA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, Chomutov během dvou minut otočil utkání, ale je mu to zcela k ničemu. Právě obranný propad Kladna na modré se náramně hodil PETRU KOBLASOVI, který po pravém křídle pláchl a z vrcholku pravého kruhu propálil Cikánka – 1:2! Bez asistence.
     
    59:55
    Kladno mohlo ještě přidat gól na 2:1, avšak Machač před prázdnou brankou s pukem upadl na zem a Chomutov okamžitě vyhodil!
    58:54 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti 66 sekund před koncem snižují a zřejmě tento zápas půjde do prodloužení! Po přistrčení Chlouby se dostal přes dva obránce na pravém kruhu MARTIN ŠŤOVÍČEK a nadvakrát překonal Cikánka, jehož statistiky tak nebudou zrovna lichotivé v dnešním utkání – 1:1! Asistence. Roman Chlouba, Ivan Huml.
     
    58:40
    Strnad mohl rozhodnout definitivně, jenže bekhendem trefil prvního bránícího hráče!
     
    57:03
    Brízgala v dnešním zápase dochytal, což je pro něj smutné, neboť vychytané nule nebyl vůbec blízko. Místo něj tak nastupuje na poslední tři minuty Lukáš Cikánek.
     
    50:32
    Šimon Jelínek mohl skórovat, když využil chyby chomutovského hráče a pádil sám na branku, Pavlát ho ale skvěle vyčapal lapačkou!
     
    48:06
    Krásná teč od Redlicha během Vampolovy střely, puk šel do protipohybu Pavláta, ale také vedle branky!
     
    47:34
    Brízgala předvedl další výborný zákrok! Teď se totiž před ním zjevil volný Koblasa a z otočky pálil, Brízgala ale povyjel a vyrážečkou poslal puk do ochranné sítě!
     
    46:28
    Štěpán Bláha přesprintoval Trefného a před sebou už pak měl pouze branku s Pavlátem, z relativní blízkosti ale nepřekonal Pavláta, který zasáhl levým betonem!
     
    32:19
    Po šanci Chomutova, kdy jeden z hostí střílel na hranici levého kruhu těsně nad vingl Brízgaly, se hra zase přesunula před Pavláta. Rázem velice aktivní domácí si došli pro dvě šance, první ale byla až moc překombinovaná a druhá byla v podobě trma vrma před brankovištěm, které ukončil hlavní sudí, neboť ztratil puk z dohledu. Komerční přestávka.
    30:53 Tomáš REDLICH - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na Kladně je poprvé zaznamenána změna skóre! Jednalo se o čistě individuální akci TOMÁŠE REDLICHA. Ten přijmul přihrávku od Tomáše Plekance ve středním pásmu a vydal se na útočný výlet, který zakončil bez nutnosti jít do kontaktu s obráncem střelou z pravého kruhu. Tento pokus propadl Pavlátovi mezi betony – 1:0! Asistence: Tomáš Plekanec, Jiří Říha.
     
    28:15
    Strnad ve středním pásmu vykoupal obránce a s Vampolou se dostali do přečíslení 2 na 1. Vampola dostal od Strnada kotouč v poslední chvíli a zakončoval na delší tyč, právě ta ale rozhodla o tom, že toto přečíslení gólem nekončí!
     
    23:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Štěpán Bláha – 2 min., hákování).
     
    20:14
    Plekanec je hned dalším vyloučeným hráčem na hokejovém kolbišti. Za sekání ve středním pásmu dostává dvě minuty a Piráti první přesilovku.
     
    20:01
    Opravdu to je tak. David Štich byl zlý na rozhodčí po skončení první třetiny, za což dostává deset minut wellness pobytu na trestné lavici.
     
    17:57
    Lavice chomutovských obžalovaných se plní. Kladno bude mít 67 sekund 5 na 3! Pronikajícího Vampolu na levé straně podrazil Blaha a dostává taktéž menší trest.
     
    17:04
    Kovář je druhým vyloučeným v zápase. Za přidržení Melky dostává dvě minuty.
     
    10:32
    Jágr zavezl do pásma a začal menší nápor Kladna. Z toho se ale výborně Chomutov dostal brejkem 2 na 1, proti Klhůfkovi na pravé tyči luxusně zasáhl přesunující se Brízgala! Domácímu gólmanovi pak pomohl ještě Zikmund při odklízení puku.
     
    10:04
    Přichází první vyloučení zápasu. Za tvrdý nájezd do Melky u hostující kasy dostává Trefný hned 2+10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odsedí Chlán a Kladno má tak první přesilovou hru.
     
    07:21
    Kladno mohlo jít do vedení! Nejprve pálil Kaut od modré a trefil Humla přímo na solar. Hra pokračovala a Štěpán Bláha napálil puk z levého kruhu do odkryté části klece, jenže přestřelil!
     
    05:46
    Říha zavřel v rohu kluziště Chloubu, který se ale z jeho sevření dostal. Chlouba se pak dostal na modrou a vznikla z toho velice zajímavá kombinace hostí, která skončila na levé tyči po dorážce Chrpy!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 31. Redlich (Plekanec, J. Říha) – 59. Šťovíček (Chlouba, Huml), 62. Koblasa


    Rytíři Kladno: Brízgala (58. Cikánek) – Zelingr, J. Říha, Zajíc, Nash, P. Hořava, Lakos – Zikmund, Plekanec, Jágr (A) – J. Strnad (C), Vampola (A), Redlich – Svedlund, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Jelínek.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Stezka) – L. Kovář, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, D. Zeman – Tomica, Huml, J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, T. Svoboda – A. Dlouhý, Šťovíček, Chlán – Chrpa, Chlouba, Ouřada.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5 200
    bahis siteleri