Wisła Pł. – Korona 2:1 (kon.) | Arka – Miedź 2:0 (kon.) | Zagłębie S. – Wisla Krakov 2:1 (kon.)
Śląsk – Zabrze 1:2 (kon.)
konec
Arka Gdynia
2:0 (1:0)
Miedź Legnica
Čtvrtek 25.04.2019, 18:00 • Stadion Miejski, Gdynia • Polská Ekstraklasa • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:15)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 26:9.
     
    Je konec! Domácí Arka Gdynia zvládla dnešní duel s Legnicou a vítězí 2:0! Na hřišti se událo velké množství soubojů, ve kterých byli o něco úspěšnější domácí. Právě Gdynia se navíc dočkala pokutového kopu, který s přehledem proměnil Marcus Vinicius! Po změně stran byli hosté aktivnějším týmem, jenže nikdo v červeném nenašel recept na fantastického Šteinborse. V nastaveném čase navíc přidal druhou domácí branku Marko Vejinović.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Marko Vejinović (ARK) - 2:0
     
    90+2
    Arka právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí celek v nastaveném čase přidal druhou branku a rozhoduje o své výhře. MARKO VEJINOVIĆ si udělal prostor na hranici velkého vápna a parádní střelou poslal míč pod břevno!
     
    90+1
    Střídání v týmu Arka Gdynia: ze hřiště odchází Michał Nalepa, přichází Mateusz Młyński.
     
    90
    Petteri Forsell dostal prudkou přihrávku na paty, ale ještě srdnatě zabojoval a udržel míč na kopačkách hostujícího mužstva. Legnica může pokračovat ve snaze o vyrovnání.
     
    89
    Omar Santana prošel s míčem u nohy až na hranici pokutového území, kde se ještě zbytečně otáčel a dal domácím zadákům možnost odkopnout mu míč.
     
    88
    Joan Román prošel z levé strany až na hranici pokutového území, kde si balón přehodil na pravačku, jenže jeho zakončení zastavil první obránce.
     
    87
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet po souboji na polovině hrací plochy a drží se za kotník. Arka teď nasbírá cenné vteřinky.
     
    86
    Málem jsem to zakřikl! Marko Vejinović totiž napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, kterou musel brankář Sołsan Dżanajew udržet v rukavicích.
     
    85
    Christian Maghoma odkopl míč daleko od pokutového území domácího celku. Vedoucí Arka se v posledních minutách koncentruje jen na obranu.
     
    84
    Tadeusz Socha svedl souboje se Zielinskym a pomohl si zatažením střídajího hráče za dres. Legnica tak bude rozehrávat přímý kop.
     
    83
    Rafał Augustyniak napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině a dostal pod tlak Adama Marciniaka. Hostující fotbalista si podle sudího pomohl faulem.
     
    82
    Paweł Zieliński dostal moře prostoru na levé straně, jenže přenechal míč Santanovi, jehož centr skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    81
    Maciej Jankowski zůstal zcela zapomenutý za obranou soupeře, naběhl si na centr z pravé strany, jenže v zakončení trestuhodně selhal a trefil brankáře!
    80. Maciej Jankowski (ARK)
     
    80
    Juan Camára dostal přihrávku na levou stranu, jenže obránce Damian Zbozień proti němu bleskově vystoupil a nenechal svého soka odcentrovat.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 34. Vinicius (pen.), 90+2. Vejinović

    Karty:   33. Deja (ARK), 36. Zbozień (ARK), 68. Marciniak (ARK) – 39. Henrik Ojamaa (MLE)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 26:9.
    Arka Gdynia: Šteinbors – Zbozień, Maghoma, Danch, Marciniak (C) – Deja, Vejinović – Zarandia (62. Banaszewski), Nalepa (90+1. Młyński), Vinicius (73. Socha) – Jankowski.
    Náhradníci: Krzepisz – Olczyk, Socha, Marić, Cvijanovič, Banaszewski, Młyński.

    Miedź Legnica: Dżanajew – Miljković, Musa, Monteiro, Bartczak (C) (58. Zieliński) – Augustyniak, Fernandez (79. Makuch), Santana – Henrik Ojamaa (46. Román), Forsell, Camára.
    Náhradníci: Sapela – Zieliński, Piasecki, Purzycki, Román, Makuch, Osyra.
    bahis siteleri