Vrchovina – Líšeň 1:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Hodonín 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Val. Meziříčí 1:0 (kon.)
Kroměříž – Petřkovice 0:1 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
1:1 (1:0)
SK Líšeň 2019
Pátek 26.04.2019, 17:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 385 diváků. (19:00:20)
     
    Z mé strany je to dnes vše. Všem divákům děkuji za pozornost a budu se na vás těšit z úterního derby, kdy Nové Město bude hostit svého rivala z Velkého Meziříčí. Rozhodně se dá čekat mnohem větší návštěva, možná největší v sezoně a o emoce nebude vůbec nouze. Právě v úterý se budu těšit znovu napočtenou!
     
    Cenný výsledek pro domácí! Vrchovina obrala Líšeň o dva body.

    Zápas 22. kola MSFL je v Novém Městě minulost! Domácí Vrchovina slaví velice cenný bod za remízu 1:1. Ve druhé půli jsme mohli sledovat solidní fotbalové utkání, ve kterém opět Líšeň hrála prim, SFK ale po drtivou většinu času pozorně bránilo. Přesto se hosté dokázali dostat z jednobrankového manka. Ve 62. minutě se zblízka prosadil Tomáš Machálek z pozice, která mohla být ofsajdová. Každopádně se jednalo o velice hraniční situaci. S blížícím se koncem stupňovali hosté svůj tlak a měli několik šancí, které ale zlikvidoval velice dobře chytající Šmída. Nastavení přineslo vyvrcholení všech emocí, které v sobě hráči dusili po celý zápas a došlo k roztržce u hostující střídačky. Zároveň prakticky po udělení karet ukončil sudí Machač utkání a domácí mohou slavit spolu se svými fanoušky, kteří vzali děkovačku poctivě a odpálili nějakou tu pyrotechniku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Po krátké poradě inkasuje žlutou kartu domácí Vašíček, z hostující dostává kartu Minařík.
     
    90+1
    U hostující střídačky dochází k potyčce! Po Vašíčkovi se sápal hostující trenér. Vašíček si to ale nenechal líbit a už to jede.
     
    90
    Rolinek dostává žlutou kartu za útočný faul ve vápně, Šmída pak inkasuje za pozdní rozehrání.
     
    88
    Domácí měli pořádně štěstí hned ve dvou případech! Nejprve podnikli hosté rychlý kontr do obrany a Krška uvolnil napravo Smejkala. Nutnost Smejkala dostat se do lepší střelecké pozice ale byla hostům pro škodu a Vícha střelu zblokoval!

    SFK se ale muselo bránit i nadále a z osy hřiště pálil Krška, Šmída se vyznamenal skvělou robinsonádou!
     
    88
    Svoboda potáhl opět Smejkala a přes Zbytovského se míč dostal až pro Batelku, jehož záměr nebyl špatný, ale zle provedený.
     
    86
    Rohový kop byl lahůdkou pro Vítka, který úplně v klidu Zbytovského centr chytil. Nicméně je na hostech vidět, že bod je pro ně málo.
     
    86
    Vítek nejprve vyboxoval, následně chytil i hlavičku Kamila Skalníka ze závaru.
     
    85
    Šmída opět dlouhým nákopem posouvá hru před šestnáctku Líšně. Smejkal musel u postranní čáry faulovat Michala Skalníka a pět minut před koncem přichází lukrativní standardka pro SFK.
     
    83
    Wolker se otočil okolo Rolinka, kterého poslal na párek s hořčicí, Rolinek si zákonitě musel pomoci faulem, který neunikl hlavnímu sudímu.
     
    83
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Matulka, přichází Bača.
     
    82
    Líšeň sehrála technickou a rychlou kombinaci, která nesla ovoce. Krška opět ukázal své skvělé individuální kvality a nahrál pod sebe na zcela volného Smejkala zhruba deset metrů od domácí kasy. Smejkal nicméně z nadějné pozice poslal míč vedle branky!
     
    80
    Z hostujícího útoku ale vzešel domácí kontr 3 na 3, na sebe to vzal Zbytovský, jehož střelu zpoza branky nemusel ani Vítek chytat. Pokus totiž šel vysoko nad branku.
     
    79
    Michal Skalník na levém křídle operoval s balonem, nepovedlo se mu ale přihrát na spoluhráče přesně a Líšeň toho využila k útoku.
     
    78
    Smejkal dobíhal na rohovém praporku balón, ale navrch měl Svoboda, který tak zajistil Šmídovi práci v podobě odkopu od branky.

    Tomáš Kalas

    Branky: 24. Duba (pen.) – 62. Machálek

    Karty:   28. Batelka (VRC), 34. Vícha (VRC), 90. Šmída (VRC), 90+1. Vašíček (VRC) – 66. Vavřík (LIS), 90. Rolinek (LIS), 90+1. Minařík (LIS)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Vícha, Batelka, Vašíček, Duda – Michal (C), Svoboda, Kamil Skalník, Matulka – Michal Skalník, Duba
    Náhradníci: Kolář – Dobrovolný, Bača, Wolker, Švanda, Zbytovský

    SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář, Vavřík, Minařík, Krška (C), Hlavica, Machálek, Šperka, Reteno Elekana, Fall, Demeter
    Náhradníci: Leznar – Smejkal, Jambor, Daněk, Rolinek

    Rozhodčí: Machač – Mayer, Líkař

    Diváci: 385
    bahis siteleri