Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 22.09.2019, 16:00 • Home Credit Aréna, Liberec • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Libor Hudáček pálil do opuštěné klece Boleslavi, mířil však těsně vedle.
     
    57:56
    Hosté díky nahození získali útočné pásmo a berou si čas na poradu. Na vyrovnání mají dvě minuty a čtyři vteřiny.
     
    57:15
    Patrik Augusta reaguje na icing svých svěřenců oddechovým časem.
    56:34 Jaroslav VLACH - 4:3
     
    56:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Domácí otáčí vývoj utkání! Hráčům Mladé Boleslavi se nepovedlo dostat touš z obranné třetiny, načež se jej chopil JAROSLAV VLACH, který z vrcholu pravého kruhu vymetl horní roh hostující brány. Bez asistence.
    56:14 Libor HUDÁČEK - 3:3
     
    56:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A nakonec je vyrovnáno! Michal Birner přihrál z rohu na modrou čáru LIBORU HUDÁČKOVI a ten povedenou ranou z voleje prostřelil marně se přesouvajícího Gašpera Krošelje. Asistence: Michal Birner.
     
    55:12
    Ondřej Dlapa (MBL) se provinil sekání a necelých pět minut před koncem nabízí Liberci početní výhodu.
     
    53:03
    Radan Lenc po sražené střele Romana Graborenka poslal kotouč zpět do brankoviště, kde měl Tomáš Filippi před sebou zcela odkrytou klec. Gašper Krošelj se však stačil natáhnout a fantastickým zákrokem podržel svůj tým!
     
    47:25
    Halou to nyní pořádně zahučelo. Zničeho nic se sám před bránou ocitl Radan Lenc, jenž svým tvrdým projektilem zamířil do horní tyče!
     
    44:06
    Oldrich Kotvan využil zmatků v obraně Mladé Boleslavi a přihrál na pravý kruh napřahujícímu Liboru Hudáčkovi, který ranou z první trefil přesouvajícího se gólmana hostů.
     
    43:14
    Ladislav Šmíd (LIB) zlomil při rozehrávce hokejku a následně ji neodhodil na led, což vedlo k menšímu trestu za hru se zlomenou holí.
     
    42:58
    Martin Ševc (MBL) je vyloučen za nedovolené bránění. Tygři mají šanci vyrovnat!
     
    39:57
    Libor Hudáček poslal puk do tlačenice před mladoboleslavskou svatyní, kde se ale nejlépe zorientoval Gašper Krošelj, jenž přerušuje hru.
    38:09 Radim ZOHORNA - 2:3
     
    38:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre! Martin Ševc parádní přihrávkou ve střední třetině vyslal do útoku RADIMA ZOHORNU, jenž se po pravé straně protlačil až do brankoviště, kde kličkou do forhendu překonal Justina Peterse. Asistence: Martin Ševc.
     
    36:38
    Libor Hudáček si chvíli hrál s kotoučem u levého mantinelu a poté jej poslal na sjíždějícího Oldricha Kotvana, jenž ale trefil hrudník hostujícího brankáře.
     
    32:58
    Početní výhodu si vyzkouší i Středočeši. Držením se provinil Lukáš Derner (LIB).
    29:07 Radim ZOHORNA - 2:2
     
    29:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Bruslaři prosazují! V dalším protiútoku hostů dostal Marek Hrbas přes bránící hráče touš na RADIMA ZOHORNU, jenž jej nadvakrát propasíroval za záda bezmocného Peterse. Asistence: Marek Hrbas.
    26:38 Tomáš FILIPPI - 2:1
     
    26:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři bleskově využívají přesilovku a otáčí skóre! Hned po buly vypálil od modré Ladislav Šmíd a kotouč se po sérii odrazů odrazil od tyče zpět do hry. V následné skrumáži před Krošeljem se nejlépe zorientoval TOMÁŠ FILIPPI, jenž kotouč dorazil do sítě. Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    26:29
    Ze zvýšeného tempa plyne první vyloučení. Za sekání putuje na trestnou lavici Jan Stránský (MBL).
     
    23:30
    Vzápětí ujel všem svým pronásledovatelům David Šťastný, který pro změnu chtěl trefit horního roh Petersovi svatyně. Mířil však až moc přesně a orazítkoval břevno!
    22:51 Marek ZACHAR - 1:1
     
    22:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ondřej Najman nejdříve trestuhodně nevyužil obrovskou šanci, když netrefil odkrytou klec, a následně se do samostatného úniku dostal MAREK ZACHAR, který povedenou kličkou mezi betony srovnal na 1:1. Bez asistence.
     
    15:59
    Pavol Skalický dostal od obrany Liberce nezdravě moc prostoru a stanul sám před Petersem. Maskovaný muž domácích si však poradil jak s jeho zakončením, tak s následnou dorážkou Martina Ševce.
     
    13:55
    Michal Bulíř se dostal k zakončení z pravého kruhu. Svou ranou ale trefil Libora Hudáčka clonícího v brankovišti.
     
    11:02
    Radan Lenc našel parádním křížným pasem na levém kruhu číhajícího Ladislava Šmída, kterému ale střela vůbec nesedla.
    07:28 Jan STRÁNSKÝ - 0:1
     
    07:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté otevírají skóre! Bruslaři rozjeli přečíslení tři na dva, při kterém Ondřej Najman přihrál JANU STRÁNSKÉMU a ten nechytatelnou ranou do horního rohu poslal své mužstvo do vedení. Asistence: Ondřej Najman.
     
    03:48
    Hosté jeli dva na jednoho! Radim Zohorna chtěl přihrát svému spoluhráči, jenže do jeho pasu se obětavě položil Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 23. M. Zachar, 27. Filippi (Šmíd), 57. L. Hudáček (Birner), 57. J. Vlach – 8. J. Stránský (Najman), 30. R. Zohorna (Hrbas), 39. R. Zohorna (Ševc)


    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – T. Hanousek, Šmíd (A), Graborenko, Derner, Kotvan, Knot, Kolmann – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – A. Musil, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, J. Vlach, Šír.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Šťastný, Žejdl (A), Vondrka (C) – Skalický, Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, P. Musil, J. Stránský – Pabiška, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Frodl, Komárek

    Diváci: 7 002
    bahis siteleri